Beste tromming-apper for iPhone og iPad i 2020: Skjerp trommeferdighetene dine

iPhone og iPad har åpnet for horisonter for profesjonelle musikkspillere eller musikkinteresserte generelt. Heldigvis å forfølge og lære musikkinstrumenter har blitt veldig enkelt nå, spesielt trommer. For å lære trommer tidligere, trengte du et enormt trommesett og mye plass i hjemmet, men nå er det mange trommelapper tilgjengelig på App Store. Derfor har vi kuratert noen av de beste iPhone- og iPad-appene for å lære trommene.

Jeg husker at jeg ville lære trommer tilbake på dagen da jeg var liten, men jeg kan oppnå den drømmen ved å bruke en av disse appene. Bruk hvilken som helst av disse 10 Drum-appene eller en kombinasjon av dem for å pusse opp og skjerpe trommeopplevelsen eller være eksperimentell og ha det moro. Det er helt opp til deg nå. Les videre for å finne de beste iOS-appene for Trommeslagere.

10 beste iPhone- og iPad-apper for å lære å spille trommer

#1. Vi trommer

Spiller Solo eller vil Jam med vennene dine eller vil gå i fristil, ta et valg og nyt å spille stimulerende trommer. Du trenger ikke noen tidligere trommetimer, denne gratis tromme-appen passer til alle slags trommelferdighetsnivåer, så hvis du er en nybegynner, en mellomspiller eller en pro-level spiller, vil denne iOS-appen bli en morsom app for deg.

Du kan spille sammen med favorittmelodiene dine med passende tips og hint, og jo bedre du kan spille, desto mer vil du score. Appen har også et veldig realistisk publikumshygge som vil øke selvtilliten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Trommer

Bli en profesjonell trommespiller på kort tid med denne gratis iOS Drum-appen. Det har et veldig forenklet og minimalistisk grensesnitt for enkelhets skyld. Med forskjellige musikalske sjangre som rock, jazz, pop, metal, djembe, rock-hard, etc.

Har du allerede utmerket alle trommetimene? Begynn å jamme med vennene dine og lag mordere. Du kan lagre melodiene og dele det med vennene dine. Du kan også veksle mellom trommetyper, med noen super HD-lyder og veldig realistiske følelser av å spille trommer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. DrumKnee 3D-trommer

DrumKnee 3D Drums er en av de mest realistiske trommesett-appene som er tilgjengelige i App Store. For å gi deg den virkelige trommeopplevelsen, kan du spille kicktrommelen med foten. Jøss, du har lest den riktig. Jeg tuller ikke, juster iPad eller iPhone på kneet og gjør sparkebevegelsen. Det fungerer, men du kan alltid spille det med bare fingrene dine.

Du kan også koble til eksterne pedaler via Bluetooth for å få den virkelige trommesettfølelsen. Appen har en fantastisk lydkvalitet og er den beste appen å trene trommer for trommeslagere mens du er på farten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Songsterr Tabs & Chords

Funksjonen blant de "beste appene for å lære å spille musikk" denne appen er utvilsomt en app for alle de håpefulle musikerne og trommeslagerne der ute. Selv om det ikke bare er dedikert til trommeslagere, men det er også en av de beste iOS-appene som lærer å spille trommene.

Songsterr kommer med en massiv katalog på over 500k Drum Tabs og beste transkripsjonskvalitet (bare en versjon fane per sang). Den har en solo-modus, så vel som en multi-instrument-modus for å spille alene eller syltetøy med vennene dine. Lær de kuleste triksene med denne appen, og flaunt den med stolthet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Trommelputemaskin

Hvis du allerede er trommeslager og ønsker å produsere eller lage musikken din, er Drum Pad Machine et perfekt valg. Denne appen er spesielt laget for folk som vil lage sine unike takter og spor.

Bruk trommer, pianoer og andre instrumenter for å lage lydeffekter i sporet ditt. Ikke bekymre deg hvis du ikke vet hvordan du lager spor eller beats fordi appen også har en detaljert omvisning og veiledning om hvordan du bruker den optimalt. Og hvis du blir sittende fast mens du slår, kan du la deg inspirere av lydprøver laget av andre profesjonelle spillere og musikere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Trommer med beats

Gjør rommet ditt til en rockekonsert med denne gratis tromme-appen på iPhone. Hvis du noen gang har ønsket deg å spille i et rockeband, er dette din sjanse til å gjøre det, installer denne appen og bli en rockestjerne. Eller hvis du allerede er en, børste trommingen opp.

Trykk trommene hardere for større slag og lett for myke takter. Du kan også bytte frem og tilbake mellom tradisjonell snare tromme eller sidekick teknikk for en jazzy effekt. Den leveres også med et fullverdig trommesett, inkludert trommer, cymbaler og koseklokke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Utrolig Slow Downer

Så hvis du er musiker og liker å lære låtene og teknikkene til nye sanger ved å lytte til dem om og om igjen, så er dette den perfekte appen for deg. Denne tromme-appen lar deg bremse en melodi, slik at du kan lære teknikkene som brukes i en bestemt sang.

Denne appen er ikke bare ment for trommeslagere eller musikere, men den er en perfekt app for dansere og transkribenter også. Appen støtter streamingavspilling fra Spotify og Apple; Du kan også opprette løkker ved å trykke på "Sett" -knappene mens musikken spiller.

Pris: $ 14.99

nedlasting

# 8. Rhythm Sight Reading Trainer

Er du dårlig til å lese av mens du spiller trommer og vil forbedre den? Lær raskt og forbedr synsevisene dine med denne gratis trommeinnlæringsappen. Med mange avanserte funksjoner kan du øve og skjerpe ferdighetene dine når som helst og hvor som helst.

Appen har mer enn 200 faste øvelser for å hjelpe deg med å bli proff med øvelser som hviler, bånd, synkopasjoner, dubletter, trillinger, firdupletter, etc. Bortsett fra det er det tusenvis av andre tilfeldige øvelser også, så ja dette er en må-ha-app for alle som ønsker å lære å spille trommer.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Groove Freedom

Med inspirasjon og innhold fra Mike Johnstons bok Groove Freedom, har denne appen en radikalt ny tilnærming for å hjelpe trommeslagere å utvikle uavhengige trommeteknikker. Med utfordrende patens og omfattende øvelser kommer utvilsomt denne appen til å legge til en annen fjær i alle trommeslagerens hatter.

Groove Freedom kommer med 150 leksjoner med 28 forskjellige øvelser i hver av disse timene. Leksjonene har blitt adskilt i 4 kapitler, nemlig Bass Drum Freedom, Snare Drum Freedom, World Grove Oscillations og 32nd Note Grooves. Følg disse leksjonene og prøv trommeteknikkene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Lær hvordan du spiller trommer

Hvis du er noen som ser frem til å lære grunnleggende trommekonsepter, bør denne appen være ditt valg. Lær å spille Blues, Jazz, Rock, Funk, Latin Music, Fusion på bare et par leksjoner og bli en profftrommis.

Denne fantastiske appen for å lære å spille trommer viser deg en animasjon for å veilede deg hvordan du egentlig skal spille den aktuelle delen av trommene. Den har også animasjoner for å lære deg å lese musikk mens du spiller. Appen har også en nylig lagt til seksjonen 'Drum Set Notes' som vil vise deg hvordan du skriver notater på et musikkark.

Pris: Gratis

nedlasting

Over til deg

Vel, vi har nådd helt til slutten av dette innlegget, men jeg vil ikke la deg gå ennå, jeg vil vite hvilken av disse som vil være din go-to-app hvis du er trommeslager eller du ønsker å være en. Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor og vinn en sjanse til å få en shout-out fra oss på våre sosiale mediehåndtak.

Du vil kanskje også lese:

  • Slik legger du bass til lydspor i Music Memos iPhone App
  • EZTrigger iPhone Music App for trommeslagere for å gi liveopptreden
  • 15 strålende apper for å oppdage musikk på iPhone
  • De beste appene for streaming av musikk for iPhone og iPad

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for å se hvem som vant shout-out. Du kan også laste ned appen vår for mer slikt innhold.