De beste iPad Pro-appene fra 2020: Få mest mulig ut av større størrelse og bedre teknologi

Aldri før hadde debatten om iPad kontra laptop vært så intens som i dag - takket være ankomsten av 10, 5-tommers iPad Pro immaculately drevet av iOS 11. Uten å komme for dypt inn i denne stadig rasende diskusjonen, vil jeg si at de som trenger lastebiler (Mac-er) alltid vil ha dem, men de som føler hastigheten på biler vil alltid foretrekke mer bærbar og allsidig enhet som den nyeste iPad. Og hvis du tilhører sistnevnte gruppe mennesker, må du se på disse beste iPad Pro-appene for å få mest mulig ut av det kraftige nettbrettet ditt.

Enten du ønsker å lage en fantastisk film, administrere e-post mer komfortabelt eller gjøre notater som tar raskt, har denne bedårende samlingen av apper du dekket. Disse appene er spesielt utviklet for å la deg dra full nytte av iOS 11 (eller det siste iOS-økosystemet) på iPad-en. La oss svømme over for å utforske dem alle!

Brukere skal ikke glemme at iPad Pro kan brukes som en bærbar datamaskin med et eksternt tastatur, som kan kobles til via Bluetooth. Dessuten sikrer Apple Pencil en overlegen opplevelse for folk fra kreative domener.

Vi har listet opp noen av de best egnede appene for iPad Pro. Bla gjennom denne listen og last ned favorittappene dine; du kan også gå for alle.

Beste iPad Pro-apper fra 2019

#1. Microsoft Excel

Microsoft Office-verktøy styrer fortsatt høykost når det kommer til desktopjobber. Nå kan du enkelt bruke denne appen på iPad Pro-en og lage kompliserte rapporter på en jiffy. Denne appen er veldig nyttig for forretningsanalytikere som må opprettholde daglige, ukentlige, månedlige kvartalsvise og årlige rapporter. Appen er også nyttig for profesjonelle innen markedsføring og økonomi, som må vise forskjellige diagrammer under presentasjoner og møter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Marvel Contest of Champions

Leve et superheltliv! Fra studioet til Marvel tilbyr spillet en hær av superhelter som Spider-Man, Iron Man, The Hulk, Wolverine og mer. Lag kraftige angrepsekvenser og blokker motstandernes overgrep ved å banke og sveipe på skjermen. Den virkelige spenningen begynner når du går sammen med vennene dine for å danne den sterkeste alliansen. Når et lag er opprettet, er jobben din å utforme strategier med alliansen for å holde Champions i kampen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. iMovie

Det er gøy å se filmer og andre underholdende videoer på iPad Pro, og derfor har vi satt denne appen først på denne listen. Med bruk av bevegelser med flere berøringer kan du lage sensasjonsfilmer enkelt.

Du kan velge mellom 14 fantastiske trailermaler for å gi flikkene dine oppsiktsvekkende forsprang. De animerte slippsonene lar deg raskt velge flotte bilder og videoer til traileren. I tillegg kan du også tilpasse studioløkker, rollebesetninger og studiepoeng.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Gnist

Ta kontroll over e-postene dine og administrer dem så effektivt som du ønsker. Med Spark vil du raskt kunne se gjennom alle e-postene dine takket være den enhetlige innboksen. Du kan enkelt søke gjennom e-postene dine ved å bruke naturlig språk.

Ettersom den automatisk finner de mest brukte signaturene dine, vil du raskt kunne få tilgang til de passende signaturene mens du skriver en e-post. Enda bedre, kan du til og med angi et tilpasset svar for raskt å svare på e-postmeldinger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Warhammer 40 000: Freeblade

For actionelskere er her Warhammer 40.000: Freeblade. Warhammer ble tildelt det beste av 2015, og er også det beste spillet på iPhone 6s i USA, Canada og Brasil; og det beste spillet på iPad Pro i Brasil. Gjør deg klar til å oppleve spektakulær grafikk og problemfri kontroller. Få din unge keiserlige ridder til å slakte fiender. Dette tredjepersonsskytteren ser fantastisk ut på den store skjermen på iPad Pro.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Paper av FiftyThree

Det kreative sinnet ditt er alltid aktivt, og derfor kan det hende du trenger noe å skrive, skrive, skisse når en idé slår til. Oppbevar papir på iPad Pro for å fange og koble til notater, bilder og skisser. Hvis du er kunstner eller notat, er denne appen et must for deg; appen kan skryte av en rekke blyanter, penner, markører og annet skriveverktøy i en rekke størrelser og nyanser. Ved å bruke Apple Pencil eller fingeren kan du enkelt redigere og merke bilder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Evernote

Mer enn 100 millioner brukere kan gå god for produktiviteten til Evernote. Nå kan du oppleve bedre produktivitet på en større skjerm med iPad Pro. Få deg selv enkelt organisert med notater som kan synkroniseres mellom alle Apple-enhetene dine. Skriv, organiser, diskuter, samarbeid - Evernote er din digitale assistent på iPad Pro. Du kan jobbe offline hvor som helst; hver måned, få 10 GB nye opplastinger; bedre søk, bedre personvern, PDF-merknad og utmerket presentasjonsmodus.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Essensiell anatomi 5

Appen er nødvendig for medisinsk brorskap som studerer menneskets anatomi dag inn dag ut. Husker du Apple Keynote som viser frem iPad Pro? Det handlet om denne grafiske pedagogiske, medisinske appen, som lar medisinstudenter eller alle som er interessert i menneskekroppens anatomi, undersøke flere bein og organer. Du kan utforske hver eneste detalj med iPad Pro større skjerm og forbedret prosessor.

Pris: $ 14.99

nedlasting

# 9. Adobe Photoshop Mix

Lag vakre collager ved å blande flere bilder sammen med Adobe Photoshop Mix. Bruk en samling verktøy i appen og utform fantasiene dine. For å gjøre jobben din enklere kan du bruke Apple Pencil til å spore rundt noen elementer av bilder; Du kan kutte ut elementene og ordne elementene på nytt. Last ned denne appen og bruk et allsidig verktøy for å redigere bilder mens du er på reise.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. formere seg

Hvis du er en artist, anbefaler vi denne appen på det sterkeste. Slipp løs dine kreative juice på det større lerretet til iPad Pro, og lag noen mesterverk for deg selv eller for dine kunder, hvis du er en kommersiell kunstner. Selv om du kryper på det kunstneriske torvet, kan denne appen hjelpe deg mye, da du kan mestre kunsten å tegne, male og illustrere. Procreate har banebrytende lerretoppløsning, 128 utrolige børster, avansert lagsystem og drives av Silica: den raskeste 64-biters malingsmotoren på iOS.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 11. montering

Hvis du er en terskeldesigner, skal Assembly være ditt førstevalg mot andre apper ment for profesjonelle. Dette er en grafisk design-app, som er optimalisert for iPad Pro. En av de slående funksjonene ved denne appen er at den er tilgjengelig for nybegynnere, som fremdeles lærer nyansene ved grafisk design. Når du har lastet ned og deretter åpnet appen, tar den deg gjennom noen veiledningsøvelser for å sjekke nivået ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Shadowmatic

Faktisk er Shadowmatic et spill. Siden appen vekker fantasien din, har den funnet et sted på denne listen. Dette spillet er en blanding av iøynefallende visuals og beroligende og tiltalende spill. Utforsk et bredt utvalg av silhuetter på utflukten for å finne den rette løsningen. Lås opp 12 rom, som kan skryte av unikt konsept, atmosfære og musikk.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

#1. 3. LiquidText

LiquidText er den beste appen for forskere, forfattere, redaktører og andre fagpersoner med lignende interesse. Appen hjelper deg med å kommentere forskningsartikler, trekke ut utdrag fra opplesninger og ta notater mens du forsker eller studerer. Dessuten lar appen deg importere dokumenter fra andre apper som Dropbox, Box og iCloud. Du kan også åpne hvilken som helst webside i appen og redigere enhver artikkel.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. Bli med meg

Hvis du kjører en oppstart eller vil takle nettbasert utdanning, er Join.me et must for deg. Appen gjør karakteren i kategorien Unified Communications, der en bruker kan holde en lydkonferanse på telefon eller internett (VoIP). Vert møter for kollegene eller klientene dine med et enkelt trykk; blant andre funksjoner i denne appen blir chattet med deltakere under møte, visningsmodus bare til ekstern skjerm via Apple TV, AirServer, Reflector eller via projektor som bare viser lerretet til tavlen, ingen enheter (iPhone og iPad), lagre og dele nylige filer under et møte og lås og lås opp møtet for ekstra sikkerhet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 15. Billett for å kjøre

Ticket to Ride er en offisiell tilpasning av Days of Wonders mest solgte togbrettspill. Spillet er så populært at det spilles mer enn 48M spill online, og hvert fjerde sekund startes et nytt spill. Det er en spennende flerspillermodus, og et intuitivt brukergrensesnitt holder spillere knyttet til spillet i flere timer. Del dine spennende øyeblikk med de nye mulighetene for sosiale medier. Utfordre motstandere fra hele verden på forskjellige brett.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Din favoritt?

Hvilken iPad Pro-app har vunnet over, basert på funksjonalitet og pene funksjoner? Det ville være veldig kult å kjenne valget ditt.

Hva synes du om den pågående iPad vs bærbare debatten? Tror du at Apples nettbrett drevet av iOS 11 kan gi den bærbare datamaskinen et godt løp for sine egne penger? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Du bør ikke unnlate å se et blikk på:

  • Hvordan tilpasse Dock i iOS 11
  • Multitasking i iOS 11 på iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPad

For å lese flere slike iPad Pro-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar