Slik starter du gruppechat i Facebook Messenger-appen på iPhone

Facebook Messenger er en av de mest tiltalende meldingsappene. Brukere liker å chatte, dele følelsene sine og underholde vennene sine med mange animerte klistremerker og morsomme medier på iPhone. For de fleste kan det være enkelt å starte en gruppechat i Facebook Messenger på iPhone, noen nye brukere er kanskje ikke klar over det. Ser du frem til å starte en gruppechat i Facebook Messenger-appen på iPhone?

Hvordan opprette en gruppe i Facebook Messenger på iPhone

Trinn 1. Start Facebook Messenger- app på iPhone.

Steg 2. Trykk på Skriv ikon øverst til høyre.

Trinn 3. Trykk på Opprett en ny gruppe.

Trinn 4. Nå kan du legge til venner i gruppen ved å søke eller sjekke den lille sirkelen ved siden av navnene. Trykk på Neste.

Trinn 5. Gi gruppen et navn og trykk på Opprett.

Nå som gruppen er opprettet, kan du starte gruppemeldinger med vennene dine. Værsågod!

Det er det!

Slik lager du en gruppe på Facebook Messenger. Grupper hjelper til med å snakke med mange mennesker på en gang eller dele en mening med mange på en gang. Når du chatter i en gruppe, kan alle chikke inn og uttrykke seg når de vil. Den er egnet for klassevenner, kompiser, små kontorer, familie, studiegrupper, etc. Nesten alle chatteprogrammer vet viktigheten av å snakke sammen og dermed de fleste støttegruppesamtaler.

Det kan være lurt å ta en titt på:

  • Hvordan lage en avstemning i Facebook Messenger Group Chat på iPhone
  • Hvordan sette opp Facebook-lønn og alt om det
  • Beste Facebook Cover Creator iPhone- og iPad-apper
  • Slik bruker du Facebook Dating på iPhone

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen din på iPhone og iPad.