Beste Apple CarPlay stereo i 2020: Bruk din iPhone i bilen smart

Apples CarPlay er din pålitelige kopilot, ettersom den lar deg bruke iPhone-en din i bilen. Men ikke alle biler er utstyrt med en standardfunksjon. Selv om det er mer enn 500 bilmodeller som støtter CarPlay-funksjonen, trenger noen eldre modeller en tredjeparts bilstereo med Apple CarPlay. Hvis bilen din ikke har CarPlay, kan du utforske denne listen over de beste Apple CarPlay-stereoanleggene.

CarPlay kan utføre flere oppgaver du ville ha gjort på iPhone-en mens du ikke kjørte. Når du er i bilen, kan du øyeblikkelig koble iPhone til CarPlay og glede deg over å bruke iMessage, Siri, Maps, Musikk-apper, Telefon-app og andre. Du kan kontrollere iPhone-en din med stemmen, en berøring eller en vri.

Beste bilstereoer med Apple CarPlay - 2019

#1. Pioneer AVH-1300NEX

Pioneer er utvilsomt den beste Apple CarPlay-stereoen i verden. Denne multimedia DVD-mottakeren med WVGA-skjerm og Apple CarPlay har innebygd Bluetooth. Koble iPhone raskt til deg og nyt favorittmusikken din på Apple Music, Pandora og Spotify.

Pioneer har gjort denne stereoen mer avansert enn noen gang med NFX-funksjonen, som svarer på berøringene dine. Et kraftig og intuitivt berøringsskjerm-brukergrensesnitt er ekstremt enkelt å bruke; Du kan tilpasse dette brukergrensesnittet.

USP: Forbedret brukergrensesnitt

Sjekk ut på Amazon

# 2. ATOTO SA102

ATOTOs stereoanlegg for digitale medier integrerer sømløst din iPhone med den innebygde skjermen og kontrollene. Du kan enkelt ringe, få tilgang til musikkvalget ditt, sende og motta meldinger, navigere og mer - alt dette mens du kjører på veien.

For å gjøre kjøringen mer komfortabel, tilbyr ATOTO deg et anlegg for å koble flere og flere apper installert på din iPhone. En av de slående funksjonene ATOTO SA102 er at du kan sjekke telefonsignalnivå og telefonbatteri.

USP: SWC-kompatibel rattkontroller

Sjekk ut på Amazon

# 3. JVC KW-M740BT

Du kan koble denne JVC CarPlay stereo via USB-kabel. En ny funksjon er WebLink-kompatibilitet, som er enkel å bruke og gir deg kontroll over appene raskt.

For å bruke dette stereoanlegget, trenger du en kompatibel JVC-multimediemottaker, din iPhone og en app som fungerer med WebLink. Det er din raskeste og enkleste måte å glede deg over iPhone-opplevelsen i bilen.

USP: Enkel å bruke

Sjekk ut på Amazon

# 4. Alpine iLX-W650

Alpine Apple CarPlay stereo er kjent for sin grunt montering av chassis. Denne digitale mediemottakeren har sveipkontroller for berøringsskjerm. Den er designet for å fungere greit med Apple CarPlay med sin innebygde Bluetooth-tilkobling.

Den håndfrie kontrollen gir deg tilgang til iPhone-appene dine ved hjelp av stemmen din. Du kan få tilgang til musikkappene dine som Pandora og Spotify, bortsett fra standard Apple Music på iOS-enheter.

USP: Grunnmontert chassis designet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Planet Audio PCP9800A

Det er en dobbelt din mech-mindre multimediaspiller fra Planet Audio. Du kan koble iPhone via USB eller Bluetooth, og deretter kontrollere smarttelefonen din via berøringsskjermen til Planet Audio CarPlay stereo. Bortsett fra din iPhone, kan du også koble MP3-spilleren til lydutgangen via Aux-inngang.

Kamerainngang hjelper deg med å parkere bilen trygt på en overbelastet parkeringsplass. Når du skifter bil i revers, slår enheten seg på automatisk og slår på skjermen for å vise hva kameraet ser.

USP: Aux-inngang

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Pakk inn ...

En CarPlay-stereo hjelper deg å holde fokus mens du kjører kjøretøyet. Det er tre måter du kan kontrollere iPhone: Siri, Touch, og knapper og kontroller.

Relaterte innlegg:

  • Hvordan bruke Ikke forstyrr mens du kjører i iOS 11 på iPhone
  • Slik stopper du iPhone fra å spille musikk automatisk i bilen
  • Beste bilmonteringer for iPhone Xs, iPhone XR og iPhone Xs Max
  • Beste trådløse billaderfester for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR

Hvilken Apple CarPlay stereo vil du kjøpe fra listen over? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å sjekke flere Apple CarPlay-funksjoner.

 

Legg Igjen Din Kommentar