Hvordan ta et skjermbilde på iPhone 6 eller 6 Plus

iPhone-skjermbilder er veldig nyttige hvis du vil ha noe i hukommelsen eller vil dele det med noen. Du kan ta skjermdump av alle forbanna ting som vises på iPhone-skjermen.

Å ta skjermdumpen på iPhone 6/6 + er det samme som på de tidligere iPhonene. Hvis du ikke har funnet det på de nyeste flaggskipsenhetene, har vi imidlertid sørget for at du gjør det perfekt.

Hvordan ta skjermbilde på iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Akkurat som tidligere modeller er det rolig å ta skjermbilde av iPhone 6 eller 6 Plus.

Trykk og hold nede Sleep / Wake-knappen, og trykk på Home-knappen samtidig.

Du vil ikke kreve å lagre skjermbilde fordi det blir lagret automatisk i kamerarullen. Når du tar et skjermbilde vil du se skjermen bli blinket og du kan høre lukkerlyden.

Slik tar du skjermbilde av iPhone Lock Screen på iPhone 6 og 6 Plus

Når du tar skjermdumpen til låseskjermen, må du holde inne våkne og sove-knappen først og deretter trykke på Hjem-skjermen.

En ting til, du bør ikke bruke fingeren du har registrert som Touch ID, ellers blir den aktivert. Bare bruk en annen finger bare for å unngå ulemper.

Dette er litt vanskelig, ikke sant? Folk tar vanligvis skjermdumpen til to formål; enten for å holde et øyeblikk som minnesmerke eller for å forklare prosesser eller eksempler gjennom visuals. Det visuelle hjelper deg med å gå gjennom enhver forklart prosess med letthet.

Så du kan kalle det et ganske nyttig verktøy designet både for moro skyld og for å gjøre enhver tolkning lett forståelig.

Det er alt for nå!

Likte du dette trivielle tipset? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Vil du ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.