De beste iPhone Flash-stasjonene i 2020 for å overføre data sømløst

Flash-stasjoner gjør det mye enkelt å ikke bare overføre filer, men også administrere dem uten problemer. Du kan smart bruke dem for å frigjøre god plass på iOS-enheten din og forhindre at den blir tom for lagring. Når du husker hvor verdifull lagring det er, vil du ha en av disse beste iPhone-flash-stasjonene for å ta kontroll over lagring, overføre og administrere filer med den nødvendige tryggheten.

Disse flash-stasjonene støtter nesten alle bilder, videoer, musikk og dokumentformater. Enda bedre, de tillater deg til og med å bruke Touch ID / passord for å beskytte viktige filer. Du kan streame favorittvideoene dine direkte fra stasjonen. La oss ta turen over for å finne mer om de beste flash-stasjonene for iPhone og iPad!

Her er de beste flash-enhetene for iPhone i 2019

#1. iDiskk

Ledig plass på din iPhone med denne 128 GB eksterne lagringsplassen. Bare koble flash-stasjonen og overfør bilder, videoer og andre viktige filer fra iPhone eller iPad til flash-stasjonen.

Deretter kan du flytte det samme innholdet til Mac- eller Windows-datamaskinen. Det beste med iDiskk-flash-stasjonen er at du kan se filmer direkte fra stasjonen. Koble til og spill, nyt filmer eller musikk du har lagret i flash-stasjonen.

USP: Se filmer direkte fra stasjonen

Sjekk ut på Amazon

# 2. SanDisk iXpand

SanDisk iXpand Flash-enhet lar deg administrere dataene dine med største bekvemmelighet. Du kan konfigurere den for å ta sikkerhetskopi av bilder, videoer og kontakter automatisk. Videoer som er tatt opp i iXpand Drive-appen, lagres automatisk i stasjonen.

Med USB 3.0 er den utstyrt for å overføre data med topp hastighet. Det er også tilgjengelig i 32 GB og 128 GB modeller for henholdsvis $ 43.91 og $ 88.95.

Funksjoner:

 • USB 3.0
 • Sikkerhetskopierer bilder, videoer og kontakter automatisk
 • Fleksibel kontakt passer gjennom de fleste tilfeller
 • Videoer som er tatt inn i appen, lagres automatisk i iXpand stasjons-app

USP: Sikkerhetskopier bilder og videoer

Sjekk ut på Amazon

# 3. HooToo

HooToo flash-stasjon-app lar deg overføre filer større enn 4 GB. Med lesehastigheten på 80 MB / s og 30 MB / s er den i stand til å overføre data raskt og sikkert.

Du kan enkelt kopiere og bla gjennom alle filene dine i iPlugmate flash drive-app. Siden det støtter alle de viktigste videoene og musikkformatene, vil du kunne streame favorittartiklene dine rett fra appen. Med den ekstra 4 mm forlengelsen fungerer kontakten med de fleste tykke kasser.

Funksjoner:

 • Støtter de fleste video / foto / musikkformater
 • Gjør det enkelt å kopiere og bla gjennom filer
 • USB 3.0 filoverføringshastighet
 • Aluminiumslegering design

USP: Formatvennlig streaming-app

Sjekk ut på Amazon

# 4. Qarfee

Hvorfor ta et oppgjør med bare lyn til USB-lagringsalternativ når du får mer enn det med Qarfee? Den støtter Micro-USB, USB-C, Lightning og USB. Dette vil fungere med nesten alle smarttelefonene dine og ikke bare iPhone. Du kan overføre bilder og videoer i høy hastighet til Mac, PC eller andre enheter.

Den har en 128 GB lagringskapasitet som lar deg overføre mange filer uten å måtte bekymre deg for lagring. Bortsett fra det er den liten i størrelse, noe som gjør det praktisk å ta med seg i lommen. Til slutt har den også mange sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dataene dine.

USP: 4-i-1-kompatibelt grensesnitt

Sjekk ut på Amazon

# 5. Wandera Technology

Wandera Technology har en iPhone flash-enhet som er MFi-sertifisert for 100% kompatibilitet med alle iPhones og iPads. Last ned den gratis iEasydrive-appen din som støtter alle viktige video- og musikkformater for å streame innholdet direkte fra stasjonen.

Du kan overføre filer mellom iOS-enheten din og flash-stasjonen med en hastighet på 80MB / s og nyte lesehastigheten på 40MB / s. Ta nå flere bilder i høy oppløsning, da du vil ha 128 GB ekstra plass til å lagre minnene dine.

USP: Støtter viktige video- / lydformater

Sjekk ut på Amazon

# 6. EATOP

Krev mer plass på iOS-enheten din ved å bruke EATOPs minnepinne. For sikker dataoverføring, bruk USB PRO og flytt videoer og bilder direkte fra telefonen til flash-stasjonen. Bortsett fra videoer og bilder, kan du sikkerhetskopiere og administrere filer effektivt og kryptere enkeltfiler i flash-stasjonen.

Denne flash-stasjonen støtter flere iOS-enheter, og derfor kan du sette den inn på alle iPhoner og iPad-er. EATOP tilbyr to års begrenset garanti med dette produktet.

USP: Sikkerhetskopier og administrer filer

Sjekk ut på Amazon

# 7. Sunswan

Sunswan tilbyr en komplett løsning for å la deg hente mer plass og administrere filer så vel som media. Med denne flash-stasjonen kan du overføre favorittbildene og videoene dine for å spare dyrebar lagringsplass på iPhone. Bortsett fra det, er det utstyrt for å overføre filer over iOS-enheter, kameraer, datamaskiner og flash-stasjon i topphastighet. Det er også godt nok til å jobbe med de fleste iPhone-saker.

Du må laste ned den offisielle appen på iPhone, og som låser opp mange nyttige funksjoner, inkludert kryptering av filer for bedre sikkerhet. Til slutt er det tilgjengelig i to lagringsalternativer - 32 GB og 128 GB.

Funksjoner:

 • Fungerer med de fleste iPhone-saker
 • USB 3.0 overføringshastighet
 • Fungerer med iPhone (iPhone 5 eller nyere) og iPad som kjører iOS 8.0 eller nyere
 • Alternativ for filkryptering

USP: Rask dataoverføringshastighet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Kingston Bolt

Jeg har funnet "Kingston Bolt" en svært effektiv flash-enhet. Det kan hjelpe deg å ta kontroll over tonnevis av bilder, videoer og filer takket være den store kompatibiliteten.

Boltkameraet har et pent grensesnitt og fungerer sømløst. Når det gjelder design, har den en liten formfaktor og kommer med en gummi nøkkelring for å gi ekstra beskyttelse.

Takket være Apple MFi-sertifisering er Kingston Bolt designet for å fungere sikkert med iOS-enheten din. Dessuten vil du kunne velge det i tre størrelser: 32 GB, 64B og 128 GB.

USP: Apple MFi-sertifisering

Sjekk ut på Amazon

# 9. HHAPPINESS

Skulle du tenke på å kjøpe en av de rimeligste, men veldig brukervennlige flash-stasjonene, kan du gå til “HHAPPINESS”. Så hva gjør det så imponerende?

Første ting først, det gir 128 GB lagringsplass til bare $ 23, 91. Og hvis du sammenligner tilbudet med det mange av sine kolleger gir, vil du finne prisen litt på den konkurrerende siden.

Når du snakker om funksjonaliteten, kan HHAPPINESS gi deg sikkerhetskopi av en rekke filer som kontakter, videoer, bilder, lyd og mer. Videre støttes denne flash-stasjonen med 18 måneders garanti.

USP: Støtte for forskjellige filformater

Sjekk ut på Amazon

# 10. Elucky

Du har lagret noen vakre bilder og videoer på flash-stasjonen, og nå vil du dele noen på sosiale medier? Ingen bekymringer; Du kan gjøre dette ved å bruke Elucky flash-stasjon og dele dine bilder / videoer og dokumenter til Facebook og andre sosiale medier med en enkelt knapp.

Beskytt dataene dine med passord og Touch ID-innstillinger. Bruk denne USB-flashstasjonen på 32 GB, og nyt mer plass på iPhone og iPad.

USP: En-knapps deling til sosiale medier

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Pakk sammen

Det er viktig å administrere filer utrolig for å forhindre at iPhone går tom for plass. Flash-stasjoner kan komme langt med å la deg ta perfekt kontroll over filer og mer betydelig; forhindrer at enheten din går tom for lagring. Så hvilken av disse flash-enhetene har imponert deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Det kan være lurt å sjekke ut: hvordan du frigjør plass på iPhone uten å slette bilder og videoer, tips for å forbedre iPhone-ytelsen og hvordan du kan øke hastigheten på iOS 10.

For å øyeblikkelig få tilgang til flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar