Beste Cricket-spill for iPhone og iPad [2020-utgaven]: Smash Huge Sixes and Decimate Your opponent

Cricket er en venn med allvær og underholdningskilde; derfor fungerer ikke en enkelt liste over apper fra ICC World Cup 2019 for en ekte-blå cricket-fan. Derfor har jeg samlet en egen liste over noen av de beste cricket-spillene for din iPhone og iPad.

Hver app som er oppført her har et topp utseende og kan spilles jevnt på iPhone og iPad. De har utmerkede rangeringer, og mange mennesker elsker dem. Appene som er nevnt her er også gratis å laste ned og spille. Noen funksjoner i appen kan imidlertid betales. Så la oss dykke rett inn og skaffe deg listen over cricket-spill for iOS-enheter.

Beste Cricket-spill for iPhone og iPad i 2019

#1. Sachin Saga Cricket Champions

Sachin Tendulkar regnes som en av de største batsmen gjennom tidene, og regjerer milliarder av hjerter. Hvis du har idolisert ham og ønsket å spille som ham, er dette spillet noe for deg!

For å komme i gang, bygg et drømmelag fra mer enn 220 ekte cricketers. Når laget ditt er kampklart, kan du ta del i live-begivenhetene.

Spill spillene som en master blaster og scorer magiske hundrevis. Avslå hver av motstanderne dine og få med deg de ettertraktede pokalene. Dessuten har du også en sjanse til å vinne Sachin signerte varer og belønninger!

Pris: Gratis / $ 0, 99 for Lifeline Pack 100 Gems

nedlasting

# 2. World Cricket Championship 2

Ikke gå glipp av dette fantastiske 3D-cricket-spillet som er klar til å ta lidenskapen din for å spille cricket til neste nivå. Med dette spillet vil du spille så mange tonn med scintillating shots som overklipp, helikopter shot og Dil-scoop.

Du kan tilpasse spillerne dine for å gi dem et storslått utseende. Munter teamet ditt med de personlige bannerne. Den har åtte forskjellige bowlingaksjoner.

Består av 18 internasjonale lag og 10 hjemmelag, og spillet har fått nok til å holde deg hekket i flere timer. Enda bedre er det 24 fascinerende stadioner hvor du kan vise frem dyktigheten din.

Pris: Gratis / $ 0, 99 for 100000 mynter

nedlasting

# 3. Stick Cricket Super League

Stick Cricket er uten tvil et av de mest kjente cricket-spillene. En av de kuleste funksjonene i denne appen er full tilpassing som lar deg få karakteren din til å se stilig ut. I tillegg får du sjansen til å bygge et robust team fra 70 lag.

Når du er klar, gå hardt mot motstanderne med hovedplanen og ta med deg trofeet for å være helten i din stolte nasjon. Sørg for å spore statistikken for å forbli den mest etterspurte spilleren i verden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Knusende Cricket

Smashing Cricket er grunnlagt for folk som er sprø av cricket og aldri ser ut til å få nok av dette spillet. Den fantastiske 3D-grafikken kombinert med det spennende konseptet, dette cricket-spillet gir en herlig opplevelse.

Gå videre med vennene dine og andre spillere for å vinne titler. Spill på ditt aller beste for å fange turneringer. Den har en høy poengsum som lar deg sjekke ut hvor langt de ruvende sekserne har gått.

Spillet har nøyaktige bowlingkontroller som gir et realistisk preg. Enda bedre kan du følge med på statistikken din og jobbe hardere for å forbedre dem til å forbli øverst på rangeringen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Real Cricket 19

Hvis du er en ekte cricket-fan, er dette spillet du bør spille uten å tenke deg om. Enten det handler om gameplay eller grafikk, vil spillet ikke slippe deg noen gang. Lag teamet ditt, design logoer, trøye og mange andre ting. Spill mot andre lag rundt om i verden og vis frem ferdighetene dine.

Med forskjellige spillmodus kan du oppleve forskjellige formater av cricket. Spillet er gratis å spille med begrensede alternativer, men det er forskjellige kjøp i appen for å låse opp mange andre fantastiske funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Cricket Megastar

Den beste utmerkede funksjonen i dette spillet er at du kan spille dette i portrettmodus. Dette sikrer at du kan glede deg over det mens du står i en buss, tog eller metro. Cricket Megastar er jevn samlet. Alt er bygget omtenksomt. Du har også muligheten til å opprette spilleren din, angi et navn osv.

Spillet er enkelt å spille, men dette betyr ikke at du kan score tonnevis av løp akkurat som det. Grafikken er på toppnivå. De valgte fargene virker spennende i øynene. Appen har nesten ingen annonser. Jeg vil anbefale denne rene, morsomme dosen med cricket-spenning. Jeg spiller for øyeblikket dette på min iPhone.

Pris: Gratis (Megastar Starter Pack: $ 5.99)

nedlasting

# 7. Battle Of Chepauk 2

Chennai Super Kings og MS Dhoni har fans over hele verden. Hvis du er en av dem, er denne offisielle appen spesielt for deg. Her eier du CSK, og du har et team med gode spillere. Du velger å spille elleve og fortsetter deretter til kampen.

Det er fem spennende modus å spille. Dette er Super Over (den jeg liker), Super Matches, Super Multiplayer, Super Chase og Super Slog. Det generelle utseendet til denne appen er akkurat som hele stadion på en CSK-kamp. Den kjente lyden fra dette spillet er også på poenget. Battle of Chepauk 2 er for alle som liker å spille cricket på telefonene sine. Og det er et must-have hvis du tilhører CSK fan kategorien!

Pris: Gratis

nedlasting

Det er det!

Din favoritt?

Jeg vet at du har likt disse spennende appene for cricket-spill. Hvilken har vist seg å være den mest tiltalende appen under syretesten din? Det ville være flott å kjenne valget ditt.

For meg er det som skiller dem masse moro de gir. Dessuten tilbyr de deg full frihet til å knuse slike bilder du liker å se på.

Disse innleggene fortjener også et blikk:

  • Beste Cricket-apper for iPhone
  • Beste NFL-apper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-strategispill
  • Beste actionspill for iPhone og iPad

For å lese flere slike topplister på iPhone og iPad, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar