Hvordan få iBooks til å lese høyt for deg?

Visste du at noen av barnebøkene du har på iBooks-biblioteket, kan lages høyt for barna dine i en ekte fortellerstemme? Det er noen få (faktisk, mange av dem eksisterer) bøker i iBooks-butikken som iPad-en din kan lese høyt!

For dette trenger du iBooks 1.3 eller nyere, og selvfølgelig, helst en iPad. Fornuftig: et boklignende grensesnitt som leser høyt ut for barna dine når de lytter til historiene om sengetid.

Interessant nok fremhever ganske mange av disse bøkene også ordene som blir lest opp, så det er lettere for barna å følge. Selv om ikke alle bokene i butikken har den funksjonen, er de som gjør det - spesielt barnebøkene - veldig kule med den ekte høyt funksjonen.

Så hvordan bruker du denne funksjonen egentlig?

Slik lager du iBooks høyt for deg

Det er enkelt å bruke iBook til å lese boken din høyt. Slik gjør du at iBook leser alle bokene som kan lese høyt.

Trinn 1. Først ut, få en bok som har virkelige høyt funksjoner aktivert. Last ned det til biblioteket ditt fra iBook Store.

Steg 2. Åpne boken på iPad-en din, så finner du noen interessante ting på toppen: Biblioteket og alternativknappen øverst til venstre og noen knapper til høyre.

Trinn 3. Lydknappen er den høytleste funksjonen. Hvis du ikke ser dette, betyr det at boken du har lastet ned, ikke kommer med disse funksjonene.

Trinn 4. Trykk på den høytlesede knappen og fortelleren begynner å lese boken. Sidevridningen kan styres (standard er automatisk dreining når leseren er ferdig med å lese en side).

Så det er en enkel måte å lese bøker på. Hva om du ikke har en høytopplest bok?

Du kan bruke en langskuddsmetode.

Dette er en lang rute, men: Innstillinger → Generelt → Tilgjengelighet → VoiceOver → ON slår på VoiceOver-funksjonen. Herfra er det vanskelig å faktisk navigere, men hvis du kommer til boken, kan du velge avsnitt og iPhone / iPad begynner å lese det høyt.

Hvordan liker du dette tipset? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar