Slik deaktiverer du Vine-kontoen permanent på din iPhone

Vine er uten tvil en av de kuleste appene for deling av videoer som eies av Twitter. Den lar brukerne lage en seks-sekunders sløyfevideo, som kan være morsom eller morsom for deg og for de du deler med.

I vår nylige informasjon har vi delt en interessant ting om hvordan du kan laste ned Vine-videoer til din iPhone. Nå har vi kommet med informasjon om Vine; men denne gangen snakker vi om hvordan du kan slette eller deaktivere Vine-kontoen din permanent.

Over en periode kan du føle deg lei av videodeling og se på; og dette kan inspirere deg til å deaktivere eller slette Vine-kontoen din.

Ved hjelp av vår veiledning om å laste ned Vine-videoer, kan du lagre noe interessant innhold på din iPhone. Selv etter at du har slettet Vine-videoer fra kontoen din, vil Vine-servere lagre profildataene og innholdet ditt i 30 dager - alt skjult for det offentlige øyet.

Hvis du ombestemmer deg og ikke vil deaktivere Vine-kontoen din, kan du aktivere kontoen på nytt ved å logge deg på iPhone eller fra nettstedet i løpet av de 30 dagene. Hvis du ikke klarer å logge deg på kontoen din, mister du alle dataene og videoene dine.

Slik sletter / deaktiverer du vinstokkontoen din permanent fra iPhone / iPad

Merk at du bare kan slette eller deaktivere Vine-kontoen din via mobilappen på iOS-enheten din, og ikke fra Vine-nettstedet.

Trinn 1. Åpne Vine-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Trykk på Profil-knappen fra den nederste menyen.

Trinn 3. Trykk på Innstillinger under profilbildet ditt.

Trinn 4. Bla ned og trykk på Innholdet ditt.

Trinn 5. Nå trykker du på Deaktiver konto fra bunnen.

En dialogboks vises på iPhone-skjermen med to alternativer: Avbryt og deaktiver.

Trinn 6. Trykk på Deaktiver.

Du blir landet på Vine-påloggingsskjermen, hvor du kan aktivere Vine-kontoen din på nytt.

Del tankene dine med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.