Beste iPad-nyhetsleserapper fra 2020: Smarte og fantastiske nyhetslesingsfunksjoner

Du får din daglige dosering av aktuelle saker fra avisene, men det er så gammel skole. Du har fått den skinnende nye iPad, og du vet at det er apper som vil levere det hotteste og det siste rett på nettbrettet. Alt du trenger å vite er riktig type nyhetsleser-apper som vil gjøre lesing fantastisk.

Det er nettopp det vi ønsket å finne. Det er mange fantastiske apper for nyheter. Vi har prøvd å sette sammen en liste over de populære og ikke-så-populære (men like fantastiske) appene. Nok sladder? Gå over for å utforske de ti beste nyhetsleser-appene for iPad!

Beste nyhetsleserapper for iPad og iPhone i 2019

#1. Amazon Kindle

Hvis du liker å lese rike artikler og ønsker å lage en spesiell samling av topp nyhetsleser-apper for iOS, bør du ikke gå glipp av “Amazon Kindle”. Uansett hva du ønsker å holde rede på eller lese vil være tilgjengelig i den smarte nyhetsfeeden. Du kan velge mellom forskjellige skrifttyper for å øke leseopplevelsen.

Funksjoner som røntgen, Whispersync, Page Flip, Print Replica, flashcards beriker denne nyhetslesingsappen ytterligere. Dessuten er Kindle kompatibel med flere språk som engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk, forenklet kinesisk, spansk osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Flipboard

Enten du er en teknisk geek, fitness-elsker eller fotograf eller noen som er glad i å lese nyheter / historier fra det store utvalget av kategorier, vil Flipboard ideelt passe inn i din verden og hjelpe deg å holde deg oppdatert med alt du liker å lese.

Med den daglige utgaven gir nyhetsappen en oversikt over de viktige historiene. Du kan samle historier og lagre dem i ditt personlige magasin. Du vil lese historier fra kjente kilder som BBC, The Telegraph, Forbes, Wired UK og mer. Enda bedre, du kan lese denne appen i 25 lokale utgaver også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Apple News

Apple News har blitt den favoritt nyhetsappen for mange iOS-brukere. Den inneholder nyheter fra mange toppkilder. Med denne appen vil du kunne lese artikler fra forskjellige kategorier som teknologi, helse og fitness, politikk. Nyhetsappen appaterer historiene du liker å lese. Den lar deg også lagre historier og dele dem med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Google Nyheter

Google Nyheter er fartsfylt og et must for de som ønsker å lese artikler fra forskjellige kategorier. Med denne appen får du tilgang til dekning fra 75 000 publikasjoner. Du vil raskt bla gjennom store overskrifter. Du kan finjustere oppsettet til appen i henhold til de 60 landsspesifikke utgavene. De personaliserte nyhetsdelene gjør det superenkelt å benytte deg av de tingene som interesserer deg mest.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Feedly

Feedly er det du trenger for å organisere, lese og dele nyhetene eller informasjonen du liker mest. Nyhetsappen inneholder svært intuitiv brukergrensesnitt, og gir deg rask tilgang til forskjellige kilder til nyheter. Enten det er næringsliv, politikk, livsstil eller helse, vil du kunne utforske nyheter fra ditt nisjefelt.

Siden det er koblet til over 40 millioner feeder, vil du aldri gå tom for alternativer. Du vil enkelt dele favoritthistoriene dine med vennene dine via Facebook, Twitter, Evernote, Pinterest, LinkedIn, etc. Du kan dessuten legge favoritthistoriene dine til RSS og lese dem senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Yahoo News

Med Yahoo News-appen får du raskt tilgang til alle de store historiene og holder deg oppdatert. Din personlige nyhetsfeed består av nyheter fra flere kjente kilder som Buzzfeed, Wall Street Journal, NPR, Bloomberg, Huffington Post og mer. Med de tilpassede alters, vil du holde deg oppdatert med alle de siste hendelsene. Du kan utforske en rekke emnebaserte diskusjoner. Du vil delta i enhver diskusjon og dele dine synspunkter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. News360

Med News360 ser du på grundig profesjonelle og pent kuraterte nyheter presentert i et vennlig og kjent grensesnitt. Med et spesielt design for iPad sørger News360 for en hyggelig nyhetsopplevelse.

Du vil utforske nyheter fra mer enn 100 000 kilder. Personaliseringssystemet lar deg øyeblikkelig få tilgang til den typen nyheter du liker å lese. Dessuten kan du lagre favoritthistoriene dine for å lese senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Lomme

The Pocket er en-stopp-plattformen der du kan oppdage interessante nyheter, lagre dem for å se senere og også dele spennende historier med andre. Takket være den rene utformingen vil du lese artikler uten noen distraksjoner. Du kan også tilpasse appen etter beste smak.

De tilpassede anbefalingene sikrer at favoritthistoriene dine er lett tilgjengelige. Med tekst-til-tale-funksjonen kan du lytte til alle artikler. Tagger hjelper deg med å organisere butikker med letthet. Dessuten støtter appen en rekke språk som engelsk, fransk, spansk, kinesisk, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Newsify

Newsify er en av de mest populære nyhetene, bloggene og RSS-feedleserne. Den ene funksjonen som jeg virkelig liker i denne nyhetsleser-appen er frakoblet modus som lar deg fange med alle favoritthistoriene dine, selv uten internett.

Det er en nattmodus som gjør det ekstremt praktisk å lese artikler om natten. Du vil tilpasse appen ved hjelp av forskjellige temaer. Den lar deg sortere historier etter nyeste eller eldste. Videre kan du legge til flere kontoer til det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Reeder 4

Reeder 4 har alltid vært en topp nyhetsleser-app. Det som skiller seg ut er støtten til flere tjenester som Feedly, Feedbin, Fever, etc. Appen har flere temaer for å gjøre lesningen mer praktisk. På toppen av det har Reeder 4-versjonen også introdusert bionisk lesemodus.

Det er også et mørkt tema som lar deg lese artikler mer komfortabelt om natten. Det imponerende brukergrensesnittet og med de brukervennlige funksjonene lar deg lese artikler med den nødvendige roen. Videre lar appen deg dele historier via Facebook, Twitter, Instapaper og mer.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Det er alt!

Logger av

Så, hvilken er favorittnyhetsappen din? Jeg vet at du er bortskjemt med valg. Men det ville være veldig interessant å kjenne valget ditt. La oss dessuten vite hvilke egenskaper du ønsker å se i en topp nyhetsleser-app.

Det kan være lurt å ta igjen disse applistene:

  • Best Les det senere iPhone og iPad-apper
  • Beste Doodle-apper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for artister
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad

For å lese flere slike topp iPad-applister, last ned appen vår og hold deg koblet til oss via Facebook, Twitter og Google Plus.