Hvordan laste ned Pokémon Go på iPhone eller iPad

Nintendos siste spillundrer “Pokémon Go” er ute og rokker. Etter å ha skapt fururen blant spill-aficionados, har appen bowlet over alle som har unnet seg den - inkludert meg!

Hvis du fortsatt tror at jeg bare overdriver, må du gi det for å se sannheten. For øyeblikket er Pokémon Go kun tilgjengelig i USA, Australia og New Zealand.

Men hvis du ønsker å prøve dette helt nye spillet på din iPhone, selv om det ennå ikke har sluppet i landet ditt, er det et triks å gjøre jobben for deg. La oss komme sammen med disse enkle trinnene for å laste ned den på din iPhone eller iPad!

Hvordan laste ned og registrere deg for Pokémon Go på iPhone / iPad

Hvis du er utenfor USA, Australia og New Zealand, må du endre App Store-landsregionen på iOS-enheten din. Du kan enkelt få det gjort ved å følge disse enkle trinnene. Når du har endret landet, kan du gå videre med prosessen.

Trinn 1. Start App Store på din iPhone.

Steg 2. Neste opp, trykk på Toppdiagrammer i den nederste fanen. (Du kan også trykke på Søk og angi “Pokémon Go”) → ​​Nå, trykk på Gratis → Neste opp, trykk på etterfulgt av Install .

Trinn 3. Nå må du autorisere med Touch ID eller oppgi passordet.

Trinn 4. La nå appen lastes ned. Gå tilbake til startskjermen på enheten din.

Trinn 5. Trykk på Pokémon Go → Angi fødselsdato.

Trinn 6. På registreringsskjermen må du trykke på Google-ikonet .

Trinn 7 Du må oppgi Google-brukernavnet ditt . (Hvis du ikke har en Google-konto, må du trykke på Opprett konto og følge instruksjonene.)

Trinn 8. Skriv inn Google-passordet ditt . (Hvis du har aktivert tofaktorautentisering for Google-kontoen din, må du følge fremgangsmåten.

Det er alt! Nå er det på tide å komme i gang med dette fantastiske spillet. Begynn å jakte på Pokestops, treningssentre og mer.

Gi oss beskjed om dine raske tilbakemeldinger om dette spillet i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.