Beste iPhone 7 Plus-tilfeller [2020-utgaven]: La jakten begynne for ønsket stil og beskyttelse

Jeg liker alltid å være i en situasjon der det er et stort problem. Hvis det finnes en rekke førsteklasses alternativer, blir det litt lettere å velge et riktig valg. Med tanke på forskjellige smaker og krav, har jeg foret en stor samling av de beste iPhone 7 Plus-sakene. Hvis du ennå ikke har funnet det perfekte alternativet for phablet, vil du helt sikkert kunne oppdage det mest passende paret for det - akkurat nå. Ditto!

Uansett om du er ute etter en slank sak, misunnelig klar deksel eller vil ha en enorm beskyttelsesdrakt, består denne ideelle listen av nesten alt du vil velge. Med det trendy designet og materialet av høy kvalitet er disse dekslene laget for å være en pålitelig partner for iPhone. For mye ros, la oss hoppe over for å navigere gjennom disse topp 10 iPhone 7 Plus-sakene!

Beste iPhone 7 Plus tilfeller i 2019

#1. Hylle Unicorn Beetle

Presenter din iPhone et robust deksel som kan beskytte den mot både dråper og ripe uten problemer. Supcase Unicorn Beetle har kvaliteten til å være den pålitelige ledsageren til enheten din.

Forberedt med det fineste PC- og TPU-materialet, ligger det i den solide strukturen. Unicorn Beetle er tilgjengelig i fire iøynefallende farger.

USP: Robust profil

Sjekk ut på Amazon

# 2. ESR

Jenter blir gaga over glitter. ESR vet dette, og derfor har selskapet laget denne glitrende, rosa iPhone 7 Plus-saken for en knebling av jenter. Denne saken er laget av tre lag: myk TPU, glitterfilm og gjennomsiktig hard PC.

Saken er gjennomtenkt da produktets skjønnhet er beskyttet mellom de to beskyttelseslagene.

Denne stilige iPhone-saken er ultratynn og lett, og gir ingen bulk til smarttelefonen din. Kontroller de forhøyede kantene som forhindrer riper og gnider mot flate overflater.

USP: Glittery-profil

Sjekk ut på Amazon

# 3. Caseology Bølgelengdeserie

En sak så sublim som Caseology Wavelength Series fortjener å bli inkludert i denne spesielle listen. Jeg liker formfaktoren til denne slanke saken, men likevel den eksepsjonelt beskyttende saken.

Takket være den smarte designen, passer den immaculately med din iPhone. 3D-lineær design pynter profilen. Denne saken fra Wavelength Series er tilgjengelig i seks fargealternativer.

USP: 3D-lineær design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bella Fino fra Pad & Quill

Vil du ha en premium lommebokveske som perfekt kan ivareta alle dine behov? Bella Fino ville være den ideelle veien å gå av flere grunner.

Først og fremst er saken velsignet med et luksuriøst design med fullkorns amerikansk skinn og imponerende håndverk som gjør det til et snitt over resten. UV-motstanden og den tidløse patinaen lar aldri lommebokvesken gå ut av berøring.

Bella Fino har flere spilleautomater der opptil 6-8 kort kan hvile fredelig. For ikke å snakke om kontantlommen som kommer godt med for å holde noen dollarsedler.

USP: Luksuriøs design

Ta en titt på Pad & Quill

# 5. TORRAS Love Series

Akkurat da jeg skulle til å pakke sammen denne maratonlisten, snublet jeg over TORRAS Love Series. Og tro meg, jeg trengte ikke bruke mye tid på å bestemme meg for om jeg skulle ta den med på denne listen eller ikke. Svelte-utseendet er det største høydepunktet i denne nydelige saken.

Den nøyer seg vakkert på iPhone. Logoklippet på baksiden dekorerer designet ytterligere. Syv sjarmerende fargevarianter hjelper deg å velge den mest passende avtalen for pengene dine.

USP: Svelte utseende

Sjekk ut på Amazon

# 6. RANVOO

Ta en titt på denne saken, og din oppmerksomhet blir øyeblikkelig fanget av to fremtredende trekk: klarhet og renhet. Den minimalistiske utformingen av saken blir fremhevet av den transparente profilen. For det andre gjør bruk av ikke-giftige lim og lim denne saken ren.

Ranvoo er laget av konseptet Green Design og har oppnådd høy presisjon. En viktig funksjon er rask trådløs lading. Denne saken er laget av premium TPU-materiale, som gir deg et mykt og behagelig grep.

USP: Avansert elektropletteringsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 7. Luksusbok fra Pad & Quill

Det er mye å like og snakke om Luxury Book. Denne saken har klasseskriv over det hele. Og hvis du vil gå for en topp-of-the-line drakt, bør du legge den øverst på radaren din.

Kvaliteten som har fått meg til å ønske denne lommebokvesken er en utmerket blanding av lær og tre. Mens det fullkornede amerikanske skinnet gir det et utøvende utseende, sørger den baltiske bjørkeveden til at den har litt ekstra pute for å motstå støt.

Med muligheten til å oppbevare opptil 6-8 kort og litt penger, trenger du ikke å ha den tradisjonelle lommeboken. Oh yeah, Luxury Book kommer også i noen vintage fargekombinasjoner som whisky, mørk sjokolade, etc.

USP: Den perfekte blandingen av skinn og tre

Ta en titt på Pad & Quill

# 8. Spigen Air Skin

Hvis et iøynefallende design er det du leter etter, kan " Spigen Air Skin " -saken være et smart valg. Den semi-gjennomsiktige huden lar din iPhone vise frem sitt utseende.

Frostfinishen forbedrer både utseendet og følelsen. Den hevede leppen gir den nødvendige beskyttelsen på skjermen fra bunnen av. Premium-materialene hjelper det å forbli på sitt beste lenge.

USP: Frost finish

Sjekk ut på Amazon

# 9. Miracase

Silikonetui fra Miracase passer raskt på din iPhone 7 Plus uten mye bry. Denne saken er kompatibel med trådløs Qi-lading. Flytende silikongummi gir et fast grep og trekkraft.

I motsetning til vanlige 1, 8 mm silikonetuier, har Miracase produsert denne saken med 2, 3 mm tykkelse. Overflatelaget er så glatt som babyhud, og likevel kan det beskytte telefonen mot fingeravtrykk, riper og beskyttelse mot dråper.

USP: Flytende silikongummi

Sjekk ut på Amazon

# 10. Dexnor

Nok en glitrende sak for din iPhone 7 Plus! Dexnor har en tre-i-en beskyttende støtfangerveske som glitrer som juveler. Denne saken er laget av to harde PC-rammer og en støtdempende TPU-støtfanger for å beskytte telefonen fra alle sider og hjørner.

Dexnor har lagt gnister til det ytre skallet til støtdemping TPU, slik at skallet kan utføre dobbelt beskyttelse og forskjønning av telefonen. Jenter vil gjerne flagre denne lilla saken som kan skryte av en enorm oomph-faktor.

USP: Trelags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 11. Spigen Neo Hybrid

“Neo Hybrid” -veske for iPhone 7 Plus har et TPU-mønster som gir perfekt grep. Polykarbonat-støtfangeren gir ikke bare den nødvendige beskyttelsen fra fall, men hjelper også saken til å absorbere støt.

Det ultra-elegante utseendet lar Neo Hybrid være en misunnelsesverdig match for iPhone. De metalliserte knappene trykkes komfortabelt. Den blander smart både stil og komfort.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 12. LUVVITT Slank rustning

Det som skiller seg ut i LUVVITT Elegant Armor iPhone 7 Plus deksel er den formtilpassede designen. Den fleksible TPU-gummihylsen gir bedre grep som lar deg holde den komfortabelt.

Det støtdempende bakdekselet beskytter enheten mot fall. Den hevede leppen beskytter skjermen fra bunnen av. Det er enkelt å få tilgang til alle portene og knappene. Slank Armor kommer i tre flotte farger som svart, rosa og fiolett.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. WWW

WWW iPhone 7 Plus lommebokveske er laget med førsteklasses PU-skinn. Krokodille-mønsteret øker utseendet og preget.

Denne lommebokvesken kommer med de innebygde lommene slik at du kan beholde kort. Kickstand-funksjonen lar deg se videoer håndfri. Magnetklippet holder smarttelefonen din trygt inne. Dessuten er denne søte lommebokvesken tilgjengelig i flere farger.

USP: Krokodille mønster

Sjekk ut på Amazon

# 14. Spigen Ultra Hybrid

Spigen er et av de ledende merkene som produserer tilbehør av høy kvalitet til iPhones. Denne ultrahybride saken er laget av klar hard PC og TPU-støtfanger for å gi overlegen grep og slank profil. For å beskytte kameraet og berøringsskjermen, har Spigen hevet leppene på saken.

Denne saken er dråpetestet 26 ganger fra høyden på fire fot; mil-grade beskyttelse med luftpute teknologi beskytter alle hjørner på telefonen.

USP: Hybrid strukturert design

Sjekk ut på Amazon

# 15. OtterBox Commuter

I motsetning til Defender-serien, som alle er muskler uten stil, kombinerer denne Commuter-serien med saker fra OtterBox stil og styrke. Denne saken er laget av doble lag med mykt indre og hardt ytre lag. 100% autentisk veske er tynn og lett.

Telefonen din er godt beskyttet mot dråper, støt og støt, da det todelte etuiet gir full beskyttelse.

USP: To-delt sak

Sjekk ut på Amazon

# 16. i-Blason

Robust design, røff og tøff personlighet og robust konstruksjon - dette er i-Blason for din iPhone 7 Plus. Det er ett merke som er kjent for produksjonssaker som er bygget solid.

Dette slitesterke etuiet kommer med et slagfast ytre og støtdempende innerhylse. Kickstanden lar deg se media i håndfri modus. Presise utklipp gir deg tilgang til alle viktige porter, knapper og kontroller på din iPhone.

USP: To-lags etui

Sjekk ut på Amazon

# 17. OEAGO

Med det robuste designet ser OEAGO-saken ganske solid ut for å forsvare din iPhone mot utilsiktet fall. Det dobbelte laget av foringsrør styrker levetiden. Framleppen fungerer som det nødvendige forsvaret for skjermen; spesielt når du plasseres flatt på en overflate.

Det er enkelt å trykke på de dekkede knappene på enheten. Det ekstra grepet sikrer at du ikke har noen problemer når du holder telefonen i hånden. Dessuten kommer dette slitesterke dekselet i syv fargealternativer.

USP: Robust design

Sjekk ut på Amazon

# 18. Spigen Hybrid Armor

Spigen Hybrid Armor har et pent design. Den er skåret ut av TPU- og PC-materiale og er en langvarig følgesvenn av smarttelefonen. Den solide støtfangeren tilfører mer muskler i strukturen.

Apple-logoutklipp på baksiden lar merkevaren skinne gjennom. Uttalte knapper har bedre klikk. Dessuten får du syv imponerende fargevarianter for å velge det passende paret for enheten din.

USP: Imponerende hybriddesign

Sjekk ut på Amazon

# 19. Hepix

Når skjønnhet møter hjernen, får du et premiumkvalitetsprodukt som Hepix, som er et tilfelle for din iPhone 7 Plus. De flinke designerne og ingeniørene på Hepix har laget denne attraktive og beskyttende saken fra TPU-materiale.

Blomstermønsteret vil fange oppmerksomheten til alle unge jenter der ute. Denne saken er en hjertesukk blant alle lekre damer, og er designet for å beskytte din iPhone og legge til unik stil på telefonen.

USP: Blomster mønster

Sjekk ut på Amazon

# 20. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard støtfangerveske kan skryte av definerende kvalitet. Når du er i stand til å beskytte iPhone 7 Plus, selv fra et brutalt fall på opptil 11 fot, er det laget for å være et ultrabeskyttende skjold for smarttelefonen. Det er ikke alt; den veier bare 12 gram.

CrashGuard har rammer på hver side for å beskytte enheten din når den plasseres på flate overflater. Den robuste polykarbonatkonstruksjonen er beriket av den matte tekstur som kompletterer phablets klasse.

De presise utklippene og svært responsive knappene gir bedre brukeropplevelse. Høflighet matt finish, har du ønsket komfort mens du holder smarttelefonen i hendene. Enda bedre, det er så mange som 14 livlige farger for å velge det beste for din iPhone.

USP: Støtsikker

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Hvilken har du valgt for din iPhone?

Når du har bladd gjennom en så lang liste over saker, må du leke med ideen om å hente en fin kamp til smarttelefonen din. Hvis beskyttelse sitter rett over alt på agendaen din, kan du gå for en robust drakt. Og hvis du ønsker å få enheten din til å se fantastisk ut, håndplukker du en slank sak. Hvis du vil ha både kompromissløs beskyttelse og betydelig design, velger du saken med den attraktive hybriddesignen.

Ikke gå glipp av disse topptilbehørslistene:

  • Beste iPhone 7 Plus Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 7 Plus Folio-deksler
  • iPhone 7 Plus lommebokvesker
  • Billige iPhone 7 Plus tilfeller

For å lese mer slike lister med iPhone-saker, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar