De beste iPhone 7 og iPhone 7 Plus dokkingstasjoner med høyttaler i 2020

Forankringsstasjoner er veldig nyttige når det gjelder å gi den nødvendige komforten for å bruke din iPhone håndfri. Enten jeg jobber på MacBook-en eller slapper av i sengen, elsker jeg å bruke iPhone-en min. Med min iPhone komfortabelt sittende på en dokkingstasjon, har jeg den nødvendige bekvemmeligheten for å få mest mulig ut av FaceTime eller noen av favorittvideoene mine.

Det er noen usedvanlig allsidige dockingstasjoner. Det som sjarmerer meg mest med dem er at de ikke bare fungerer som ladestativ, vekkerklokke, FM-radio, men også utrolig høyttaler.

Dette er noen av mine fineste dockingstasjoner med høyttaleren. De kan skryte av fantastisk lydkvalitet og glede deg til kjernen. La oss se!

Beste dokkingstasjoner for iPhone 7 og iPhone 7 Plus med høyttalere i 2019

#1. Tyler

“Tyler” er rimelig en god dokkingstasjon og kommer med dobbelthøyttalersystemet som gir anstendig lyd. Og med tilgjengeligheten av aux-in-line, kan den kobles til de fleste lydspillere.

Når det gjelder design, ser det enkelt ut og sport en LED-vekkerklokke. Dokken har en USB-port som gir deg fleksibiliteten til å lade iPhone og andre enheter.

Tyler holder smarttelefonen din sikkert i liggende modus for å hjelpe deg med å se på media. Tillegg av FM-radio med et forhåndsinnstilt minne på seks stasjoner gjør det til en fin pakke.

USP: Et rimelig, men likevel godt alternativ

Sjekk ut på Amazon

# 2. iHome iPL23

IHome iPL23 er beundringsverdig kombinasjon av kraft og effektivitet, og er ypperlig til å levere ytelse på topp. Dock, pakket med Reson8 høyttalerkamre, har lydkvaliteten til å vinne deg. FM Radio har seks forhåndsinnstilte stasjoner som er helt bra for normal bruk.

Du kan enkelt finjustere volumet og kontrollere musikken din. Dessuten lar vekkerklokke deg angi flere alarmer og tilpasse dem slik at de passer dine behov bedre. Med det imponerende designet vil du gjerne bruke det både hjemme og på kontoret.

USP: Seks forhåndsinnstilte minner for radiostasjoner

Sjekk ut på Amazon

# 3. VELOUR

Jeg har valgt ut denne imponerende dockingstasjonen fra VELOR av et par hovedgrunner - betydelig lydkvalitet og allsidighet. Ladedokken er lastet med en FM-radiomottaker med 20 forhåndsinnstilte FM-radiostasjoner. Jeg tror du kanskje finner dem nok for din kjærlighet til musikk og kule programmer.

Berøringsnøkkelkontrolldesign med bakgrunnsbelysning lar deg finjustere musikken enkelt selv i mørket. To alarmer gir deg den nødvendige friheten til å være synkronisert med tiden din. Og med søvntimeren ombord, trenger du ikke bry deg om å slå av høyttaleren om natten.

USP: Skyvedørs- og berøringsnøkkelkontrolldesign

Sjekk ut på Amazon

# 4. iHome iBT230

Når det gjelder lydkvalitet og ferdigheter, tror jeg at iHome iBT230 kan gi et langt løp til den dyreste dockingstasjonen med høyttaleren. Det ser ganske bedårende ut og lite fotavtrykk. Du kan koble den til iOS-, Android- og Windows-enhetene dine for å streame musikk trådløst.

Innebygd mikrofon gir tydelig lyd for å styrke din håndfri samtaleopplevelse. Ved hjelp av de innebygde knappene kan du smertefritt justere volumet eller kontrollere musikken din. Tillegg av FM-radio med seks forhåndsinnstillinger for stasjonsminne og doble alarmklokker forbedrer omdømmet.

USP: Dobbelt vekkerklokke

Sjekk ut på Amazon

# 5. iLuv Aud 3

Når det gjelder å tilby lyd av høy kvalitet, er iLuv Aud 3 Lightning-høyttaler en av de beste i bransjen. Det lar deg lade og spille musikk på en gang.

Den utmerkede akustikken sammen med overlegne drivere er i stand til å gi forrykende lyd. Den kommer med en passiv radiator som utmerker seg i å tilby dyp bass. Den robuste konstruksjonen forsterker holdbarheten.

USP: Høy stereolyd

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Så, hvilken har du valgt å tenne på musikktiden din? Jeg vil gjerne vite navnet.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone 7/7 Plus Power Banks
  • Beste iPhone 7/7 Plus-billadere
  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 7 Plus lærvesker

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topptilbehørslister.