Beste iPhone X trådløse ladere [Fungerer med iPhone 8 og 8 Plus Too] i 2020

Den langvarige trådløse ladingen har endelig kommet på iPhone X, 8 Plus og 8. Siden Apples nye smarttelefoner støtter Qi-standard for trådløs lading, trenger du bare å finne en mer effektiv ladepute for å slå opp enheten raskt og komfortabelt. For å gjøre oppgaven din med å finne det rette alternativet litt enklere, har vi samlet de beste trådløse ladere for iPhone 8/8 Plus og iPhone X.

Mens jeg utforsker trådløse ladere, har jeg sørget for at de er fullt i stand til å lade enheten din med rask hastighet så vel som nødvendig sikkerhet. De med det bærbare designet og muligheten til å tilby bedre synsvinkel er også valgt. Vil du bla gjennom disse topp 10 trådløse ladeklossene / stativene for iPhone? La oss gå over!

Beste trådløse ladere for iPhone X, iPhone 8/8 Plus - 2019

Rask tilgang:

 • CHOETECH iPhone X Trådløs lader
 • Samsung iPhone X Trådløs lader
 • Spigen iPhone X Trådløs lader
 • Anker iPhone X Trådløs lader
 • ELLESYE Trådløs lader for iPhone X
 • Anker trådløs lader
 • mophie Charge Force
 • Belkin trådløs lader
 • NANAMI trådløs lader for iPhone X
 • JETech iPhone X Trådløs lader
 • Anker trådløs lader

#1. CHOETECH

CHOETECH er svært effektiv og styrker din iPhone med ønsket sikkerhet. Den står stående og tilbyr et bredt ladeområde, slik at du komfortabelt kan plassere telefonen i liggende eller portrett mens du lader den.

Den har en hurtiglademodus, som lar deg lade enheten din raskt. Med den solide oppbygningen er den fullt ut i stand til å motstå slag. Siden den er lett og kompakt, kan du ta den med deg hvor som helst. Denne trådløse laderen kommer med mikro-USB-kabel.

USP: Lett og kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Samsung

Den virkelige essensen av Samsung ligger i muligheten til å levere hurtiglading til smarttelefonen din. Den trådløse laderen har et imponerende design med den sterke oppbygningen.

Det gir den nødvendige beskyttelsen på enheten din mot trusler som kortslutning. Det er en multi-farget LED-indikator som viser gjeldende ladestatus, noe som gjør det lettere for deg å vite når det er riktig tidspunkt å fjerne iPhone-en din. Du kan velge denne trådløse laderen i to farger: hvit og svart safir.

USP: LED-indikator i flere farger

Sjekk ut på Amazon

# 3. Spigen Essential F300W

Det første du vil legge merke til i Spigen Essential F300W er det imponerende stativdesignet som gjør at du kan kommunisere komfortabelt med smarttelefonen når den lades. Denne trådløse laderen er fullt kompatibel for å fungere med Qi-aktiverte enheter. Den leveres med 3 spoler som tilbyr bredt ladeareal; og dermed gjør det mer praktisk å plassere enheten din for en jevn lading.

Minimalt fotavtrykk støttes av solid konstruksjon som kan tåle fall. Den medfølgende LED-indikatoren viser ladestatus. Sorte gripeputer sikrer at den trådløse laderen forblir stødig.

USP: Fast basisgrep

Sjekk ut på Amazon

# 4. Anker

Anker er designet for å tilby enestående ladeløsning. Med den premium designen og den holdbare konstruksjonen har den et imponerende utseende. Den sklisikre puten gir den mer stabilitet.

Velsignet med hurtigladningsmodus er Anker i stand til å levere 10 watt utgang; som er det dobbelte av ladningshastigheten til en standard lader. Et innebygd LED-lys fremhever ladestatusen og varsler deg også når enheten er helt på. Dessuten tilbyr det overspenning og kortslutningforebygging og kommer med 18 måneders garanti.

USP: Innebygd overspenningsvern

Sjekk ut på Amazon

# 5. ELLESYE

Turbot / ELLESYE er en meget funksjonell trådløs ladepute. Holderutformingen gir den optimale synsvinkelen slik at du komfortabelt kan se favorittvideoen din. Den leveres med innebygde tre spoler som lar deg plassere enheten perfekt for sikker lading.

Hvis du vil øke hastigheten på ladehastigheten, kan du også bruke 2A-adapteren. De flerfargede LED-lampene gjør det enklere å vite ladestatusen. Hvis du ikke klarer å justere iPhone-enheten din riktig, endres LED-lampen fra blå til grønn for å varsle deg. Dessuten kan du velge dette ladestativet i to farger: sort og sølv.

USP: 3 innebygde ladespoler

Sjekk ut på Amazon

# 6. Anker

Ankers Qi trådløse lader har en enkel, men elegant design. Standsdesign gir optimal synsvinkel. Den trådløse ladeputen gir en ekstra stor overflate for å plassere telefonen mer komfortabelt. Du kan enten plassere iPhone vertikalt eller horisontalt for å lade, det er ingen begrensninger.

Takket være den robuste strukturen mister den ikke sjarmen lett. Den glatte overflaten lar ikke riper skade enheten din. Til slutt sikrer den enheten mot overoppheting, overlading og stråling forbundet med trådløs lading.

USP: 18-måneders garanti

Sjekk ut på Amazon

# 7. mophie Charge Force

Mophie Charge Force utmerker seg i å lade enheten din i rask hastighet. Med den overlegne Qi-ladefunksjonen ombord, juice den din iPhone effektivt. Den pene oppbyggingen gjør at den tåler regelmessig slitasje.

Ladeputen gir den nødvendige beskyttelsen på enheten din mot kortslutning. Den myke overflaten sikrer at din iPhone forblir stødig på sin plass. Den lille designen gjør det mer praktisk å bære puten.

USP: Kortslutningsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Belkin

Belkin trådløs ladepute har en ultrakompakt design som komfortabelt vil finne et trygt sted på skrivebordet ditt. Den holdbare konstruksjonen gjør det til en langvarig følgesvenn av enheten din. 1 amp out er god nok til å juice opp enheten i en anstendig hastighet.

Med tillatelse fra den myke overflaten forhindrer det riper og tillater heller ikke sliping. LED-indikatorlampen lar deg vite om din iPhone-enhet lader og når den er fulladet. Videre kommer den med en veggadapter og mikro-USB-til-USB-kabel slik at du kan slå opp enheten din sikrere.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. NANAMI

Det som skiller seg ut for NANAMI er muligheten til å levere 1, 4 ganger raskere lading. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved dette trådløse ladestativet er at det er kompatibelt med de fleste tilfeller (mindre enn 5 mm tykkelse). Derfor trenger du ikke å fjerne saken for å slå opp smarttelefonen.

Du kan plassere iPhone-en din i en hvilken som helst vinkel (både vertikalt og horisontalt) for å fortsette å samhandle med den uten hindringer. Sklisikker matte gir den mer stabilitet. Med bruk av QC 2.0-adapter vil du kunne akselerere ladehastigheten.

USP: Kompatibel med de fleste tilfeller

Sjekk ut på Amazon

# 10. JETech

Velg ut denne overordnede denne trådløse ladeplaten fra JETech for ikke bare å sette i gang din iPhone raskt, men tilbyr den også en viktig beskyttelse for å forbli beskyttet mot kortslutning. Den har en strømeffektiv hvilemodus for å forhindre at enheten blir overladet. Det gir 5V / 1A utgang.

LED-indikatoren er laget for å være søvnvennlig. Sklisikre puder gir leken mer komfort. Denne trådløse laderen har mikro-USB-kabel og 6-måneders garanti.

USP: Sklisikker ladepute

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Anker trådløs lader

Den trådløse Anker-laderen har en strømeffektiv tomgangsmodus som aldri overlader iPhone-en din og som også forhindrer bortkastet energi.

Den aktiverer temperaturregulering ved 107 ° Fahrenheit for å holde enheten trygg mens den lades. LED-lys gjør det mer praktisk å la deg overvåke strømstatus. Den ultra-små og lette designen sikrer at du kan bære den komfortabelt hvor som helst. Utover funksjoner, kommer Anker trådløs lader med 18 måneders garanti.

USP: Temperaturkontroll for å beskytte mot overoppheting

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Forutsatt at du har funnet riktig trådløs lader til din iPhone X / 8 Plus. Får jeg vite navnet og egenskapene du har likt i det? La oss dessuten vite navnet på en topplader som vi har gått glipp av å ta med på denne listen.

Det kan være lurt å henvise til disse innleggene:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X-skjermbeskyttere
 • Beste iPhone 8 lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 Plus støtfangervesker

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar