Slik sletter du Instagram-konto permanent fra iPhone, Android eller PC

En overdose av sosiale medier kan forårsake irriterende effekter på tankene dine; av denne grunn bestemmer brukerne å slette Instagram-kontoene sine. Mange brukere har bedt oss om å skrive en artikkel som beskriver prosessen med å gjøre det. La meg fortelle deg at prosessen er enkel, men da krever den mye navigering hit og dit. For enkelhets skyld har jeg utarbeidet en enkel instruksjonsguide.

Siden navigeringen på Instagram-menyen er nøyaktig den samme på iOS og Android, er prosessen helt identisk. Det er lite annerledes å slette Instagram-kontoen fra PC eller Mac. Uansett, begge prosessene er listet opp nedenfor.

Slik sletter du Instagram-kontoen permanent fra iPhone eller Android

Trinn 1. Åpne Instagram- appen på din iPhone eller Android-telefon → Trykk på profilikonet ditt → Nå øverst til høyre i hjørnet, trykk på de tre vertikale linjene → Trykk på Innstillinger nederst på menyen .

Steg 2. Bla helt ned til bunnen. Under “Support” trykker du på “Help Center” → En ny side lastes inn på få sekunder. Trykk på alternativet "Administrer kontoen din" .

Trinn 3. På neste side, trykk på "Slett kontoen din" → Du har nå tre alternativer, klikk på den midterste som sier "Hvordan sletter jeg kontoen min?"

Trinn 4. Detaljer vil utvides, og du må nå trykke på lenken som sier “ Slett kontosiden din ” → velg en grunn fra rullegardinlisten.

Trinn 5. Skriv inn Instagram-passordet ditt, og trykk på den røde knappen som sier “Slett kontoen min permanent.”Trykk på OK for å slette Instagram-kontoen din.

Slik sletter du Instagram-konto fra datamaskin / pc

Prosedyre for å slette en Instagram-konto er nesten den samme som vi sletter kontoen på iPhone.

Trinn 1. Åpne en nettleser og gå til //help.instagram.com → Klikk på "Managing Your Account" -alternativet til venstre.

Steg 2. På venstre meny klikker du på "Slett kontoen din."

Følg deretter instruksjonene fra trinn 3 som nevnt ovenfor.

Slik deaktiverer du Instagram-konto midlertidig fra mobil eller PC

Siden du må gjøre det med nettleseren, forblir trinnene de samme for både mobil og pc.

Trinn 1. Besøk Instagram.com fra mobilnettleseren eller nettleseren → Logg deg på kontoen → Klikk / trykk på Profilikonet ditt fra øverste høyre hjørne, og trykk / klikk deretter på Rediger profil.

Steg 2. Rull ned og klikk / trykk på “Midlertidig deaktiver min konto” nederst til høyre → Velg grunn fra rullegardinmeny → Angi passordet ditt på nytt og trykk / klikk på “Deaktiver konto midlertidig.”

Trinn 3. Trykk / klikk “YES” for å bekrefte når popup vises.

Det er alt.

Pakk inn ...

Sosiale medier har gjort verden til et lite sted ved å koble alle trådløst. Men samtidig er overavhengighet også farlig. Uansett hva som er grunnen, håper jeg denne guiden løser formålet.

Du kan også henvise til:

  • Slik bruker du Instagram Walkie-Talkie-funksjonen til å sende talemeldinger
  • Hvordan skjule Instagram-innlegg eller -historier på iPhone uten å følge opp kontoer
  • Slik deaktiverer du Instagram Aktivitetsstatus på iPhone og Android-telefon
  • Hvordan laste ned Instagram-bilder og -videoer til iPhone Kamerarull

Hvis du har noen problemer eller spørsmål relatert til denne artikkelen, kan du komme i kontakt med oss ​​ved å kommentere nedenfor eller ved å komme i kontakt på Facebook, Twitter eller Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar