Beste kalenderapper for iPhone i 2020: Administrer timeplanene dine som en proff

Ingen har en dagsplanlegger lenger, og det er veldig vanskelig å finne kalendere hvor som helst i disse dager. Siden disse visuelle representasjonene av dagers progresjon begynner å forsvinne fra arbeidsstasjonene og kontorene, har de blitt erstattet med smarttelefonbaserte kalenderapper i stedet.

Disse appene er også allsidige. De viser oss dato, hjelper oss med å stille inn alarmer og påminnelser for merkedager og bursdager og hjelper oss til og med å lagre oppgavelister og notater for å minne om.

Beste kalenderapper for iPhone i 2019

#1. Kalendere 5

Kalendere 5 har lenge vært en populær kalender-app. Siden det støtter naturlig språkinndata, kan du øyeblikkelig opprette den ønskede hendelsen. Kalenderen lar deg administrere, organisere og spore oppgavene dine med letthet.

Det rene og lettgåtte grensesnittet gjør mye forskjell i måten du administrerer hendelsene dine på. Du kan opprette, redigere og slette oppgavene dine til og med offline. Med påminnelser holder det deg varslet om de kommende hendelsene, slik at du aldri kommer for sent eller savner dem.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 2. Tiny Kalender

Med det intuitive brukergrensesnittet gjør Tiny Calendar et godt inntrykk helt fra det øyeblikket du kommer i gang med det. Den lar deg få tilgang til og administrere kalenderhendelsene dine med aplomb. Takket være svært brukervennlige funksjoner som naturlig språkinnsats, bevegelser og dra og slipp, lar det deg utføre oppgaven din eller opprette og redigere hendelser mye raskt.

Kalenderen har åtte standardvisninger som dag, uke, måned, 4 dager, minimåned, år, uke agenda og agenda som hjelper deg med å oppdage hendelser uten problemer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Ukens kalender

Give Week Calendar gjør håndteringsoppgavene veldig enkle. Den lar brukerne redigere hendelser i batch og hjelper dem til og med med fargekodeoppdrag for å sikre at de mest presserende fanger oppmerksomheten din med et enkelt blikk. Takket være det innovative planleggingssystemet forenkler denne kalenderappen oppgaveadministrasjonen for alle brukere.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 4. Fantastisk 2

Fantastical 2 er funksjonsrik og en utmerket kalender-app for å administrere hendelser på en enklest mulig måte. Sjekk raskt hendelsene dine sammen med datopåminnelsene i hovedlisten. Du kan legge til påminnelser direkte fra påminnelseslisten eller ny hendelsesskjerm. Den lar deg stille datoer, klokkeslett og til og med geofences (ankomst / avreise) for ditt arrangement.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. Fantastisk kalender

Det ville være veldig enkelt å anse en app som kaller seg “kjempeflott” arrogant, men Awesome Calendar gjør akkurat det navnet lover med en innebygd notatmaker og en oppgaveliste, en rekke måter å vise informasjon og en grensesnitt som vil få deg til å se frem til å organisere kalenderen din.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 6. Enkel kalender

Hvis du er på leting etter en app som kan tjene både som en plan og en planlegger, bør Easy Calendar være ditt topp valg. Appen setter kontrollen over planene dine tilbake i egne hender ved å hjelpe deg med å lage hendelser og påminnelser med så få som tre trykk.

Den har nattmodus for å beskytte øynene dine fra anstrengelse når du bruker appen i natt eller svakt opplyste miljøer. Det er flere fargetemaer som du kan tilpasse appen etter ønske.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 7. 24me Smart personlig assistent

24me er ikke bare en kalenderapp. Det gjør mye mer, som navnet antyder. Du kan administrere oppgavelister, påminnelser, notater og også bruke dem som din personlige assistent til å administrere tiden din. Du kan bruke talekommandoer for å legge til oppgaver, eller du kan bruke dem på Apple Watch til å administrere ting mens du er på farten.

Appen har også varsler og en annen mengde tilpasninger. Selv om appen er gratis å laste ned og bruke, må pro-funksjonene låses opp ved å betale. Det er forskjellige priser for forskjellige funksjoner du kan utforske. Men prøv gratisversjonen først, og fortsett deretter etter ditt krav.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Calvetica

Calvetica er en funksjonell kalender som kommer pakket inn i en polert pakke med flere nyttige funksjoner. Med bruk av bevegelser kan du administrere hendelsene dine på en enkel måte. Det lar deg også vise / skjule kalendere. For å få mer moro inn i stykket, tilpasser du kalenderfargene akkurat slik du ønsker.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Google Kalender

"Google Kalender" er usedvanlig dyktig i å la deg opprette, administrere og holde oversikt over hendelser. Raske forslag til arrangementstitler, steder og mennesker sikrer at du er i stand til å lage arrangementer raskt og spare god tid.

Alle hendelsene dine fra Gmail legges automatisk til i kalenderen din. Du kan også lage påminnelser om tingene du må gjøre og aldri glemme å fullføre dem i tide.

Du kan bytte fra visningen av dag, uke eller måned og sjekke de kommende begivenhetene. Det er ikke alt; Google Kalender har støtte fra en rekke språk, inkludert engelsk, bulgarsk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk med mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Ledsage

Akkompagnement er mer enn en kalender-app for din iPhone og iPad, ettersom appen kombinerer kalender- og kontaktadministrasjon på den mest effektive måten. Nyhetsfeeds og rik kalender er to avgjørende trekk ved Akkompagniet.

Med nyhetsfeeds får du ideen om hva som skjer i verden for tiden. Den rike kalenderen kan skryte av profiler fra mer enn 250 millioner mennesker, som har ledende stillinger. Følg beslutningene fra folket og gjør ledelsen enkel.

Pris: Gratis

nedlasting

Bunnlinjen

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Disse kalenderappene tilhører elitelisten, hovedsakelig på grunn av deres overlegne funksjonalitet. Så kom i gang med favorittkalenderen din og administrer hendelsene dine perfekt. Gi oss beskjed om hvilken av disse appene som har klart å finne et sted på iOS-enheten din.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste kontaktbehandler-apper for iPhone
  • Beste reiseapplikasjoner
  • Beste Party Planner-apper
  • Beste kalenderapper for Mac

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar