Slik tar du skjermbilde på iPhone 7 og 7 Plus: Metoden er den samme, men følelsen er endret

Den trykkfølsomme Hjem-knappen drevet av taptic-motor fungerer ganske effektivt på iPhone 7 og 7 Plus. I det tilfelle kan du ta skjermbilder på iPhone 7/7 Plus like enkelt som noen gang før.

Metoden for å fange et skjermbilde på iPhone 7 krever fortsatt kombinasjonen av Hjem og PÅ / AV-knapper. Selv om prosessen er den samme, er følelsen litt annerledes. Mer etter hoppet:

Hvordan ta skjermbilde på iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Trinn 1. Først må du sørge for at skjermen du vil ta opp. Bare start hvilken som helst app du ønsker å skjermdumpe og gå over til skjermen du ønsker å fange.

Steg 2. Neste gang, må du trykke og holde på av / på- knappen på høyre side av iPhone-en og klikke på Hjem- knappen samtidig. (Det vil forhindre aktivering av Touch ID eller Siri ved et uhell.)

Trinn 3. Neste gang vil skjermen på iPhone blinke hvitt. Du vil også høre kameraets lukkerlyd.

Det er det! Du har tatt skjermdumpen.

Slik får du tilgang til og rediger skjermbildet på iPhone 7/7

Akkurat som før, vil alle skjermbildene dine bli lagret i All Photos- albumet (eller Kamerarull i tilfelle du ikke bruker iCloud Photo Library).

Trinn 1. Start Bilder- appen på din iPhone.

Steg 2. Deretter må du bla deg ned til bunnen for å finne skjermdumpen i All Photos eller Camera Roll.

Trinn 3. Trykk for å vise, favoritt, redigere eller dele det som vanlig.

Det er det!

Din ta:

Da jeg ble kjent med at Apples flaggskipss smarttelefoner fra 2016 kommer til å ha en trykkfølsom Hjem-knapp, var jeg nysgjerrig på å vite hvordan det ville fungere og om det ville være like funksjonelt som den fysiske Hjem-knappen. Men når jeg en gang brukte litt tid med den virtuelle Hjem-knappen, var jeg ganske imponert over den.

Den største fordelen med denne berøringsfølsomme Hjem-knappen er at den har mer lang levetid enn forgjengeren. La meg få vite hva du synes om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Hvordan tvinge om iPhone 7/7 Plus på nytt
  • Slik setter du iPhone 7/7 Plus i DFU-modus
  • Hvordan sette iPhone 7/7 Plus i gjenopprettingsmodus
  • Hvordan redigere levende bilder på iPhone

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike artikler.