Slik angir du en tilpasset alarmtone i iOS 7 [for iPhone, iPad og iPod Touch]

Å sette opp en tilpasset alarmtone er en ny funksjon i iOS 7. Alle iPhones og iPad-er som kjører iOS 7 kan ha en tilpasset alarmtone i stedet for standard settet med toner som iOS leveres med.

Dette er en kort tutorial og veldig grunnleggende. Hvis du allerede har funnet ut prosessen, kan du gjerne hoppe til andre artikler av interesse.

Slik angir du en tilpasset alarmtone på iPhone, iPad og iPod Touch

Trinn 1. Åpne Clock- appen på iDevice.

Steg 2. Velg Alarm Clock- ikonet fra menyen (nederst.)

Trinn 3. Legg til en ny alarm ved å trykke på ' + ' -tegnet øverst til høyre. Eller trykk på Rediger for å redigere en alarmklokke som allerede er angitt.

Trinn 4. Trykk på lyd.

Trinn 5. Bla oppover og under SONGS trykker du på Velg en sang.

Trinn 6. Velg en sang fra spillelisten (eller en del av musikkappen.)

Trinn 7 Dette blir nå satt som alarmtone

Det er det! Enkelt, ikke sant?

Da jeg først satte meg for å stille en tilpasset tone for alarmen, var det ingen sanger under SONGS. I stedet var det bare Pick a Song . Det er klart at du må trykke på det og deretter legge til en sang. Jeg tror du kanskje må gjøre det for hver sang.

Du kan også kjøpe ringetoner gjennom iTunes store og få dem lagt til på listen. I så fall velger du tonene fra ringetone på skjermen.

Du er kanskje interessert i andre ting du kan gjøre på iOS 7. Sjekk ut alle iOS 7-veiledningene våre for å lære alt om iOS 7 på iPhone og iPad.