Beste DJ-apper for iPhone og iPad i 2020 for å rocke ditt husfest som en proff

DJ-apper for iOS har forvandlet seg fra å være bare en nyhet til praktisk musikk som blander forslag bare i den siste tiden. Til å begynne med måtte vi klare oss med kontrollerne, men nå har mange fullverdige apper gjort oppgaven med DJing med iOS-enheter ganske hyggelig.

Selv om det er sant at iOS-enhetene med DJ-apper aldri kan ta plassen til CDJ-er, kontrollere og platespillere i klubber, er de et bemerkelsesverdig alternativ å ha under fester eller andre slike amatørarrangementer. Så start DJing med å få et glimt av de beste iOS DJ-appene i App store.

Noen av de beste DJ-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. edjing Mix

“Edjing Mix” gjør din iPhone til fantastisk DJ-sett og tilbyr en flott djing-opplevelse. Med mer enn 20 DJ fx og funksjoner, lar det deg remikse elegant.

Siden du raskt får tilgang til spillelistene dine fra iTunes, Deezer (krever en premiumkonto) og SoundCloud, blir oppgaven din med å mikse og matche mye enkel. Mer enn 50 millioner spor er bare noen få klikk unna å få festtiden din. Køsystemene lar deg forberede sangen akkurat slik du ønsker.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. DJ Mix Pads 2

Har du noen gang ønsket å lage og remikse musikk uten problemer? "DJ Mix Pads 2" er akkurat den rette folien for deg som kan gi deg DJ-tid med den nødvendige moro og teft. Med denne DJ-appen kan du lage og remikse musikk med optimal letthet.

Det er mange forskjellige typer lyder og takter for å gi mer krydder. De profesjonelle lydeffektene gir mer verdi til musikken din og forbedrer kvaliteten. Du kan også legge til en tilpasset lyd for å få musikken til å skille seg ut.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Cross DJ

Cross DJ har alle nødvendige funksjoner i et DJ-system, for eksempel en mikser med EQer i sentrum og to dekk på siden. Cross DJ Free tilbyr deg to effekter, flanger og ekko med andre tilgjengelige gjennom kjøp i appen.

Appens sløyfefunksjon er brukervennlig, og signalene er nøyaktige. Siden Cross DJ har gått sammen med Soundcloud, kan du søke etter sangene dine som er lagret i Soundcloud-kontoen din og bruke dem til DJing.

Grensesnittet kan virke underhåndet, men dette er ganske en kompetent app som går bra som kan levere stor tid.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. DJ Player Professional

DJ Player utmerker seg ved å støtte et bredt utvalg av enheter og USB-grensesnitt. Denne appen overgår forventningene dine ved å gi deg mange ekstra verktøy og lar deg lage mange effekter på enheten din.

Mens den komplette listen over funksjoner kan produsere et komplisert arbeidsområde, kan folk som setter seg inn i kontrollene få fram inspirerende musikk. Så snart du synkroniserer hvilken som helst lydkilde, fungerer appen raskt for å laste musikk inn i mikseboden din, slik at du kan blande den til din fornøyelse.

Alle alternativene i appen er synlig merket og brukervennlig. Det kommer med kraftige funksjoner som flere utgangsmodi, MIDI-tilkobling, Timecode vinylkontroll og mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. djay gratis

Algoriddims djay Free består av alle funksjonene som effektivt kan gjøre iPad-en din til et godt DJ-oppsett. Du kan få tilgang til opptil 25 spor fra ditt eget musikkbibliotek. Det har et brukervennlig grensesnitt og har veldig lav-latens konvergering, noe som gir deg en mer profesjonell følelse og effekt.

Både elever og eksperter kan bruke denne appen til å prate med sanger og gi resultater av høy kvalitet. Noen av de fremtredende funksjonene i appen inkluderer beat matching og automatisk tempo, en blanding av spillelister med sangene dine og looping.

Denne DJ-appen er kompatibel med alle hovedlydformater som .wav, .aac, .mp3 og .aiff.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. DJ Mixer Studio

DJ Mixer Studio ser ut til å være en ganske bra pakke. Det imponerende brukergrensesnittet og effektive redigeringsverktøy gjør det til en fin innsats for DJ-tiden din.

Appen er fullt integrert med iCloud musikk og iTunes musikkbibliotek. Derfor kan du øyeblikkelig få tilgang til alle sporene og spesielle spillelister for rask redigering.

Funksjoner som crossfade-effekter og flere lydeffekter gir deg mer kontroll. Du kan mikse og matche spor, finpusse tempoet og tonehøyde for å lage fantastiske spor som kan bringe alle til dansegulvet!

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. U Beats: Beat Maker & Drum Pad

U Beats er en enkel app for iPhone og iPad for å blande favorittsporene dine rett på håndflatene. Det lar deg legge trommer, ruller og andre effekter til dine eksisterende spor. Ikke bare det, du kan også lage en melodi helt fra bunnen av.

Appen kommer med forhåndsbygde lydeffekter, forskjellige instrumenter og mange andre funksjoner for nybegynnere samt avansert DJ. Gratisversjonen av appen er et bra sted å starte med, og hvis du liker det, kan du abonnere på forskjellige tilgjengelige planer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis (valgfrie kjøp i appen)

nedlasting

# 8. Pacemaker DJ

Pacemaker DJ er en enkel utseende app lastet med mange kraftige funksjoner for Spotify-brukere. Du kan enkelt velge spor fra din private spilleliste og laste dem inn på din spilleliste for miksing uten å gjøre om spillelister.

Den har flate grensesnittelementer og pastellfarger i stedet for realistiske utseende platespillere. Du har alt det kreative omfanget til å blande sanger med alternativer til skrape, enten plateplate, synkronisere beats av flere sanger og også kryssfade ved hjelp av en glidebryter på skjermen.

Appen gir mange effekter som du kan ta med fra kontroller som ligger i midten av platespillerne.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. DJ Rig

“DJ Rig” er en utmerket DJ-miksing-app som kan skilte med avanserte redigeringsverktøy for å lage lysende musikk. Med denne appen kan du automatisk mikse, temposynkronisere og legge til en rekke spennende effekter for å transformere musikk fullstendig.

Dobbeltdekkgrensesnittet har valgbare bølgeform-, dreieskive- eller digitale joggrensesnitt som gjør redigering til en herlig opplevelse.

Den leveres med flere dekkkontroller som volum, tonehøyde, 3-bånds kill EQ sammen med båndisolator og crossfader. Det er tre crossfader-kurver som lar deg tilpasse fades.

Og ja, du har også en live-opptaker for å spille inn, eksportere og dele forestillinger. Dessuten er DJ Rig kompatibel med alle større digitale lydformater som MP3, AAC, WAV, AIFF, etc.

Kompatibilitet: iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Deej

“Dee” er en must-have DJ-app for nybegynnere. Appen har en interaktiv opplæring for å hjelpe greenhorns å lære kunsten å redigere musikk på en enkel måte.

Med fantastiske løkker og effekter beriker det musikken din. Det er også litt knusende effekt som pryder sporet ditt. Du kan bruke tre båndutjevnere for å kontrollere musikken din perfekt.

I tillegg vil du også kunne registrere økter og laste dem opp til SoundCloud, MixCloud og Dropbox.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: $ 5.99

nedlasting

Det er ganske mye det!

Toppvalget ditt?

Så hvis du synes djing var litt vanskelig oppgave tidligere, har du ikke lenger noen unnskyldning for å holde en slik fabelaktig ting utenfor lidenskapen din. Du trenger faktisk ikke være en proff for å mikse musikken din etter beste smak.

Kom i gang med din favoritt-DJ-app, og la meg få vite hvilke av disse appene som har imponert deg mest.

Ikke gå glipp av:

  • Beste musikkredigeringsapper
  • Beste videochat-apper
  • Beste apper som lager collage

Hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter for flere slike interessante lister. Last også ned iGeeksBlog iPhone-app på iDevices.

 

Legg Igjen Din Kommentar