Slik laster du opp iTunes-biblioteket til Google Play Musikk på Mac eller Windows PC

For så vidt angår førsteklasses skybasert musikkstrømmetjeneste, er Google Play Musikk bedre enn andre alternativer. Og det største høydepunktet er at du kan laste opp opptil 50 000 spor til Googles pålitelige servere uten omkostninger. Høres imponerende ut? Følg med for å legge til iTunes-biblioteket ditt til Google Play Musikk ved å bruke Mac- eller Windows-PCen og strømme dem både fra iOS eller annen mobil enhet og nett.

En viktig ting som er verdt å merke seg på forhånd, er at Googles musikkapp lar deg laste opp flere filformater, inkludert MP3, M4A, OGG, M4P, FLAC og WMA. Imidlertid konverterer alle sangene dine til MP3-format. Selv om det beholder de fleste metadata som artistinfo og albumkunst, blir ting som iTunes-rangeringer og kommentarer fjernet på grunn av inkompatibilitet. Så hold deg foran med å huske disse bemerkelsesverdige tingene.

Slik legger du til iTunes-biblioteket ditt i Google Play Music

Trinn 1. Det første du kanskje vil gjøre før du går videre med prosessen, er å sjekke ut biblioteket ditt. En åpenbar fordel med det er at det vil hjelpe deg med å dra og slippe musikkfilene dine litt praktisk.

På din Mac: Start Finder på din Mac ⟶ Macintosh HD ⟶ Brukere ⟶ Mappen med navnet ditt ⟶ Musikk ⟶ iTunes.

På Windows PC: For å få tilgang til iTunes-musikkmappen på Windows-PCen, åpner du C: \ drive i Windows Utforsker ⟶ Brukermappe ⟶ Navnet ditt ⟶ iTunes-mappen.

Steg 2. Deretter har du to alternativer:

  • Bruk Chrome til å laste opp sangene dine til Google Play Musiks nettgrensesnitt.
  • Bruk hjelp av den offisielle Music Manager-applikasjonen for å flytte sangene dine til Google sky.

Du kan bruke et av de to alternativene for å eksportere iTunes-biblioteket ditt til Google Music. Vi kommer til å prøve ut begge alternativene:

Åpne Chrome på datamaskinen din og gå over til Google Play Musikk-nettstedet. Da må du logge deg på Google-kontoen din. Deretter klikker du på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

Trinn 3. Neste opp, klikk på Last opp musikk.

Og så bare dra og slipp alle sangene dine fra iTunes-biblioteket til dette vinduet.

Alternativt kan du også klikke på “Velg fra datamaskinen” -knappen ⟶ navigere til musikkfilene og laste dem opp.

Deretter klikker du på Fortsett, og deretter må du legge til Google Plus Music-utvidelsen i nettleseren.

Nå må du vente til all musikken din er lastet opp. Tiden det vil ta å fullføre opplastingen avhenger av filstørrelse så vel som Wi-Fi-hastighet.

Merk: Når du klikker på Last opp musikk, blir du bedt om å legge til kortet ditt som betalingsmåte. Ikke bekymre deg, du vil ikke bli belastet for standard service. Det er gjort for å bekrefte hjemlandet. Følg instruksjonene for å legge den til.

Det er like enkelt å laste opp iTunes-biblioteket ditt til Google Music via Music Manager. Du kan laste ned det både på Mac- og Windows-PCen.

Deretter er det bare å åpne appen ⟶ klikk på Fortsettlogge på Google-kontoen din ⟶ velg hva du vil laste opp og trykk på Fortsett- knappen.

Dernest har du tre alternativer:

  • Last opp alle sanger og spillelister
  • Velg sanger som skal lastes opp etter spilleliste
  • Inkluder podcaster i Last opp

Du kan velge alternativene basert på behovet ditt. Jeg kommer til å laste opp alle sangene og spillelistene. Når du har valgt alternativet, klikker du på Fortsett igjen.

Deretter blir du spurt om du vil laste opp sanger som du legger til iTunes automatisk. Velg Ja eller Nei. Klikk på Fortsett igjen for å starte eksportprosessen.

Sjekk ut opplastede sanger:

Når du har flyttet hele musikkbiblioteket til Google Play Music, kan du sjekke om det er perfekt ombord eller ikke. For å få det til, bare åpne nettappen ⟶ hodet til MusikkbibliotekSanger .

Det er like enkelt på mobilappen. Bare start Google Play Musikk-appen på smarttelefonen ⟶ Bibliotek-fanen nederst ⟶ sjekk sangene dine.

Nå som du har flyttet musikken din til Googles musikkapp, fortsett og strøm den. For øyeblikket tilbyr appen en 9, 99 / månedlig plan og $ 14, 99 / månedlig familieplan (opptil 6 personer).

Det er gjort!

Til tross for at de har flere imponerende funksjoner, hersker ikke Googles musikkapp over høykost. Mens Spotify har fortsatt å være leder på lang avstand, har Apple Music raskt fremstått som sin største konkurrent takket være den raske veksten. Dessuten forventes det at Apples musikk-app snart vil velte Spotify i USA. Hvilken er favorittmusikk-appen din, og hvorfor?

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • De beste Apple Music-alternativene
  • Beste iPhone-apper for å oppdage musikk
  • Slik strømmer du musikk til flere høyttalere med AirPlay 2
  • Beste iPhone- og iPad-apper for musikere

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar