Beste iOS 8 tastaturapper: Beste tilpassede tastaturer med elegante funksjoner

Med tillegg av tredjeparts tastaturapper har iOS 8 lykkes med å tiltrekke moderne brukere som måtte vente ganske lenge på det. De tilpassede tastaturene med mange brukervennlige funksjoner som sveipe og forutsigbar stil har gjort at Apple ikke bare konkurrerer med andre operativsystemer, men også forblir foran. Villig til å finne noen av de beste iOS 8-tastaturappene ? Her er vi med noen av de mest nyttige!

Det er aldri lett å plukke de beste appene når du har mange sterkt tilgjengelige alternativer - det ene bedre enn det andre. Imidlertid, med høy forventning i bakhodet, er listen utarbeidet med de aller utvalgte som vil imponere deg grundig. Ta en titt!

Beste iOS 8 tastaturapper

#1. SwiftKey Keyboard App

Swiftkey-tastatur lærer når du skriver og gir en neste ord-prediksjon. Utstyrt med funksjonene som flerspråklig og sveip skriving, lar den deg skrive med letthet. Du kan skrive inn to forskjellige språk samtidig uten å endre innstillinger. Avhengig av din interesse, kan du også eksperimentere ved å skrive fra bokstav til brev.

For øyeblikket støtter tastaturet engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk og portugisisk.

Funksjoner

 • Prediktiv funksjon
 • Sveip
 • Kan skrive inn to forskjellige språk samtidig

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Gif-tastatur-app

GIF (Graphics Interchange Files) tastaturapp er for deg som er veldig glad i å kommunisere gjennom GIF-er. Det er mange animerte GIF-er (med eller uten musikk) tilgjengelig som lar deg uttrykke slik du ønsker. De er adskilt i samsvar med deres kvalitet, slik at du kan velge dem etter ditt valg.

Funksjoner

 • Mange animerte GIF-er (med eller uten musikk)
 • Segregert basert på kvalitet

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Phraseboard Keyboard App

Vil du kommunisere raskt gjennom en viss frase i tråd med en bestemt stil? Phraseboard Keyboard lar deg gjøre det elegant. Du trenger ikke å bruke mye tid på å finne den mest passende frasen for å chatte, da det er mange av dem tilgjengelige for å gjøre det enkelt for deg.

Ved hjelp av lokasjonskategori kan du dele posisjonen din eller gi retningen til din nåværende posisjon øyeblikkelig. Du kan lage en egen kategori av alle setningene på grunnlag av bruken slik at de er lett tilgjengelig for deg.

Funksjoner

 • Massevis av passende fraser
 • Posisjonsdelingsfunksjon

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. TextExpander 3 Keyboard App

Ved hjelp av TextExpander 3 tastaturapp kan du aktivere tilpassede forkortelser for å utvide til lange tekstutdrag som adresser, URL-er, e-postsignaturer osv. Standardforkortelsen “ddate” kan la deg sette inn dagens dato automatisk.

Du kan enkelt få tilgang til alle tekstutdragene dine fra Mail, Safari, Messages eller hvor som helst. Ved å lage utfyllingsemner ved hjelp av tekstutdrag, kan du raskt gå gjennom en rekke bokstaver. Det vil spare deg for mye tid, noe som gjør det veldig enkelt. Hvis du ønsker å bruke TextExpander på Mac-en, må du synkronisere tekstutdragene dine via Dropbox. Hvis det ikke er mulig, må du dele utdragsgruppen med iPhone eller iPad på det samme Wi-FI-nettverket.

Funksjoner

 • Standard forkortelse “dato”
 • Få tilgang til alle tekstutdragene dine hvor som helst
 • Kan også brukes på Mac

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. Touchpal tastaturapp

Touchpal tastatur-app er det første tastaturet som har kommet med sveip / bevegelsesinndata i iOS 8. Med sveipeinngang, tastaturtemaer og 800 + Emoji er dette en av de bedre tastaturappene.

Den prediktive funksjonen hjelper deg med å skrive raskt ved å foreslå passende ord i henhold til din stil. Du får tilgang til mer enn 800 Emoji ved å bare holde enter-tasten uten å måtte bytte mellom tastaturer for Emoji.

Funksjoner

 • Sveip funksjonen
 • 800 + emojis
 • Prediktiv funksjon

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Flesky Keyboard App

Flesky regnes for å være den første tilpassede tastaturappen for iOS 8. Med en rekke fargerike temaer, tilpassede størrelser og attraktiv design, vil du ha den. Det lar deg legge til tegnsetting, store bokstaver, symboler og mye mer med bare en enkel sveipe.

Det er mer enn 800 emoji som lar deg uttrykke deg. Du kan enkelt bytte mellom språk mens du skriver. For øyeblikket støtter den 40 språk. En fin tastatur-app med mange funksjoner for å holde deg underholdt gjennom hele.

Funksjoner

 • Tilpasset tastatur
 • Mer enn 800 emojier
 • Fargerike temaer
 • Tilpassbare størrelser

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar