Slik fjerner du iOS 11 Beta-profil fra iPhone eller iPad og installerer offisiell iOS 11-versjon

Apple har offisielt lansert iOS 11. Med tanke på hvor funksjonsrikt det siste iOS-økosystemet er, vil mange av dere ønsker å starte på det for å dra full nytte av de nye funksjonene. Hvis du allerede hadde brukt iOS 11 dev / public beta, er det to måter du kan oppdatere iPhone og iPad til den offisielle versjonen av iOS 11.

Mens en måte er å få det til rett fra iOS-enheten din, er den andre måten å gjøre det via iTunes på Mac eller Windows PC. La oss finne ut hvordan det fungerer.

Slik sletter du iOS 11 Beta-profil fra iPhone eller iPad og installerer offisiell versjon

Merk: Hvis du ikke hadde brukt beta, kan du bare åpne Settings-appen på den kompatible enheten → Generelt → Programvareoppdatering → Last ned og installer programvaren. Men før du gjør det, må du ta sikkerhetskopi av enheten.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Profil.

Trinn 3. Trykk på iOS Beta-programvareprofilFjern profil.

Trinn 4. Skriv inn passordet ditt hvis du blir bedt om det, og trykk på Fjern.

Trinn 5. Slå av enheten din ved å holde på / av-knappen nede, og skyv deretter for å slå den av .

Trinn 6. Start enheten på nytt ved å holde på / av-knappen.

Trinn 7 Når enheten din har startet på nytt, åpner du Innstillinger-app → Generelt → Programvareoppdatering → Last ned og installer programvaren.

Slik oppdaterer du fra iOS 11 Beta til offisiell iOS 11-versjon via iTunes på Mac / Windows PC

Oppdatering via iTunes er ikke så greit som du trenger å sette enheten i gjenopprettingsmodus. Men hvis du ikke er i stand til å hoppe over til den offentlige versjonen av økosystemet fra betaen på iOS-enheten din, følger du disse trinnene.

Trinn 1. Forsikre deg om at du har installert den nyeste iTunes på datamaskinen. Deretter kobler du enheten til datamaskinen.

Steg 2. Nå må du sette enheten i gjenopprettingsmodus. (Slå av iOS-enheten din, koble den deretter til datamaskinen → start iTunes → trykk og hold inne både sove / vekke og Hjem-knappene (på iPhone 7/7 Plus volum ned-knapp) på en gang → sørg for ikke å slippe knappene når du se Apple-logoen. Hold inne begge knappene til skjermbildet for gjenopprettingsmodus vises.)

Trinn 3. Klikk deretter på Oppdater for å laste ned og installere ikke-beta-versjonen av iOS 11. Deretter klikker du på Godta for å godta vilkårene og betingelsene.

Nå vil den offentlige versjonen av iOS 11 lastes ned på enheten din.

Innpakking

Har du noen tilbakemeldinger? Skyt den i kommentarene nedenfor.

Du vil kanskje også sjekke ut disse innleggene:

  • Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 11
  • Hvordan tilpasse Kontrollsenter i iOS 11
  • Hvordan tilpasse iMessage-appskuffen i iOS 11
  • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 11

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige guider.