Beste Mac Font Manager-programvare i 2020: Gjør tekstforbedring enkelt

Vel, skrifter har vært en integrert del av livene våre helt siden mennesket oppfant digital skriving. Hver person som må lage essays eller utkast til e-post eller skrive alt og alt på sine elektroniske enheter, har preferanser for skrifter. Noen er glad i Arial, noen bruker Times New Roman, så videre og så videre. Men menneskene som jobber tett med skriving (i hvilken som helst form) som sin primære og kjerneformede arbeidsform, har stort behov for programvare og verktøy for å administrere skrifter.

Selv om MacBook-maskinen vår er forhåndsinstallert med en anstendig fontadministrasjonsprogramvare, er den absolutt ikke den beste rundt blokken og har et par funksjoner. Det er derfor du trenger en tredjeparts fonthåndteringsprogramvare for Mac-en. I utgangspunktet organiserer og administrerer en Font Managing-programvare fontene dine på Mac-en din ved å aktivere, endre navn, installere, avinstallere, se på skriftene og mange andre oppgaver relatert til skriftene på Mac-en. Dermed har vi kommet frem til den beste programvaren og verktøyene for Mac Font Management for å administrere skriftene.

Beste fontadministrasjonsverktøy for macOS i 2019

#1. skriftsnitt

Når vi bruker disse appene eller verktøyene for fontadministrasjon, må vi huske at de bare er der for vår bekvemmelighet, og vi bør bruke mye tid på å gjøre det estetisk behagelig. Denne appen husker det og gir deg et perfekt brukervennlig brukergrensesnitt sammen med funksjonalitet.

Du vil kunne sammenligne forskjellige skrifter basert på kategorier. Den vil også liste opp skriftene etter deres art og brukervennlighet. Den har støtte for mørk modus for å unngå noen form for skade eller belastning på øynene.

Pris: $ 19.99

nedlasting

# 2. FontBase

Bygget av designere, for designerne. Denne font manageren er blant de mest brukte font managerene i alle operativsystemer. Ikke bare er det gratis, men det gir en veldig fersk og sømløs navigasjonsopplevelse for font for brukerne.

Denne programvaren brukes hovedsakelig av tatovører og andre. Det lar deg opprette og administrere samlingene dine sammen med å bla gjennom standardinnstillingene og stille inn preferansene dine med ett enkelt klikk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Vende typisk

Flipping Typical er et nettsted som du ganske enkelt kan navigere til fra nettleseren din, dette er en ganske kul måte å utforske skriftene som er tilgjengelige på Mac-en. Du er ikke pålagt å installere noen bestemt app eller programvare eller plugin eller utvidelse for den saks skyld.

Bare gå videre til nettstedet til denne lette fontbehandleren, så blir du omdirigert direkte til fontvalgssiden. Den første siden viser rundt 70 skrifter fra Mac-en som du kan velge mellom. Hvis du ønsker å utforske mer, må du ha Adobe Flash installert på Mac-en.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Font Picker

Font Picker er et annet av en uanstrengt applikasjon som lar deg bla gjennom de installerte skrifttypene og konsisere den i henhold til dine preferanser og fortsetter å begrense den til du finner din perfekte match.

Det er veldig enkelt å bruke, bare klikk på eksempelteksten for å transformere den til teksten du ønsker. Du kan også fjerne skrifter du ikke liker, eller velge skriftene du gjør. Du kan også justere skjermen for å se skriftene du har valgt.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 5. Riktig skrift

Appen ble opprettet utelukkende for artister og designere, og er et av de beste fontadministrasjonsverktøyene for macOS. Selv om det er andre enkle programvarer og apper som har lignende funksjonalitet og brukergrensesnitt, har denne appen en forkant fordi den ble spesielt bygget for designere og kuratorer.

Du kan ikke bare aktivere eller deaktivere skrifter, men du kan også forhåndsvise lokale skrifter fra appen. Du kan også legge til skrifter til Photoshop eller andre slike apper ved å lage et lag og dobbeltklikke på ønsket skrift. Det lar deg også dele skrifter via skystasjoner.

Pris: 40 dollar

nedlasting

# 6. Font Explorer

Har du noen gang lurt på hvilken font som ble brukt av et nettsted i en bestemt overskrift eller kroppsdel ​​av en artikkel? Vi takket være Font Explorer kan du enkelt finne ut av det. Bortsett fra å være din vanlige font manager, lar denne programvaren deg utforske og oppdage skrifter som brukes på nettsteder eller andre dokumenter mens du surfer på internett eller leser noen dokumenter.

Font Explorer-programvaren kategoriserer og klassifiserer skrifter på over 25 språk og støtter også tilpassbar forhåndsvisning og fontliste. Du kan angi forhåndsvisning og liste over skrifter i henhold til dine egne preferanser og ikke hvordan programvaren ønsker å ordne det.

Pris: $ 100

nedlasting

# 7. Font Agent

Med Adobe Typekit-integrasjon, font-søkemotor, Table View, auto-aktivering plugin for Adobe Creative Cloud og FontAgent Sync, er Font Agent-programvaren for fontadministrasjon på Mac det riktige valget for oss alle.

Med en dedikert sidefelt for mapper og andre fontadministrasjonsfunksjoner, utmerker denne programvaren seg i enkelhet og funksjonalitet. Det beste jeg liker med denne programvaren, er at den tilbyr flere forhåndsvisning av skrifttyper, slik at det blir veldig enkelt å sammenligne skrifter.

Pris: 59 dollar

nedlasting

# 8. SuitCase Fusion

Administrer alle skriftene dine uavhengig av antall, plassering og synkronisering sømløst med denne utmerkede programvaren. SuitCase Fusion integrerer systemfonter, kjøpte fonter, fonter synkronisert fra Adobe Typekit, Google-skrifter og andre installerte skrifter på Mac-en og tilbyr deg et fullstendig hvelv med skrifter.

Denne programvaren tilbyr den beste måten å organisere, søke, se og bruke skrifter i din eksisterende arbeidsflyt uten forstyrrelser.

Pris: 119, 95 dollar

nedlasting

Logger av…

Vel, det var listen over alle programvarene du kan bruke til å administrere skriftene på Mac-en. Selv om alle programvarene som er nevnt over er ganske anstendige, har Font Explorer definitivt overtaket etter min mening ganske enkelt fordi det identifiserer skrifter fra nettsteder og dokumenter. Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor hvis du har valgt valg av programvare ennå.

Relaterte innlegg

  • Beste foreldrekontrollprogramvare for Mac
  • Slik endrer du font- og fargeinnstillinger i Mac Mail-appen
  • Slik endrer du MacOS High Sierra System Font til Lucida Grande
  • Hvordan øke / endre tekststørrelse på Finder-skrifter i Mac OS X

Vi vil gjerne kontakte deg via Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår for mer slikt skriftlig innhold.