Fotostream fungerer ikke på iPhone: Løs synkronisering, deling og andre problemer [Slik gjør du det]

En funksjon som gjorde mange forskjeller for hvordan du delte bilder fra Bilder-appen på iPhone, var Photo Stream. Det skjedde på et tidspunkt da Facebook og Instagram der på toppen av bildedelingsfunksjonene og Apple slags gjorde det virkelig enkelt og greit for iOS-brukere å dele bildene sine med andre iOS (og OS X) brukere.

Jeg vet ikke om hvor populær Photo Stream vokste, men jeg kan fortelle deg det - fra antall brukerforespørsler vi har sett om Photo Stream - at folk virkelig liker det og vil bruke det. Jada, noen få mennesker har måttet trekke pluggen fra funksjonen fordi det var for mange ting som gikk galt med den.

Photo Stream er en kul idé og en kul funksjon. Jeg vil ikke kalle det en feil utførelse i det hele tatt, fordi hver funksjon som Apple bringer inn, har sitt eget sett med problemer: iCloud, FaceTime, iMessage, og selvfølgelig, Photo Stream.

Hvordan fikse “Min fotostrøm fungerer ikke” på iPhone og iPad

Photo Stream har uten unntak mange problemer som:

 • Noen ganger synkroniseres ikke bilder du la til en strøm på iPhone, og de vises ikke på iPad.
 • Noen ganger erkjenner Photo Stream ikke engang at du har tatt bilder (og ikke legger dem til i strømbiblioteket)
 • Eller andre ganger fungerer Photo Stream bare ikke. Til tross for WiFi-problemer legges ikke bilder til på Mac / PC-en når du legger dem til Photo Stream-biblioteket på iDevice.

Vi tar en titt på hvordan du kan løse problemet med Photo Stream som ikke fungerer. Husk at dette er en bred løsningskanal, og du må kanskje prøve dem alle før Photo Stream blir fikset.

Løsning nr. 1. 20% batteriregel

Noe av det første du vil legge merke til i vanlige spørsmål om Apple (for Photo Stream), er denne regelen: du må ha mer enn 20% batteri for at Photo Stream skal fungere. Dette betyr ... vel, du vet hva dette betyr. Lad opp iPhone før du selv tenker på Photo Stream. Forsikre deg om at det er nok batteri og et godt, solid Wi-fi-nettverk (eller LTE, men WiFi er alltid å foretrekke).

Løsning nr. 2. Bare skrivetillatelser

Har du endret standardmappen for Photo Stream i Windows (via iCloud Kontrollpanel)? Det vil være et problem.

Hvis du endrer mappen til et annet sted, gjør du dette:

 • Høyreklikk mappen Photo Stream
 • Fjern merket for skrivebeskyttet tillatelser
 • Klikk Bruk

Bare lesetillatelser kan være smertefullt, spesielt i Windows. Og siden Apple bruker en ekstern tjeneste for å endre innholdet i bildestrømmen din, må du definitivt sørge for at den ikke er skrivebeskyttet.

Løsning nr. 3. Lukk kamera-appen

Hvis du ikke lukker kameraappen, vil du ha dårlig tid med Photo Stream-synkronisering.

Photo Stream er laget for å fungere på den måten: det er først når du lukker kameraet at bildene automatisk blir synkronisert med Photo Stream og deretter til slutt til alle iDevices. Nei, dette betyr ikke at du trykker på Hjem-knappen etter å ha brukt kameraet, og så løper du for å sjekke Photo Stream på iPad-en.

Det betyr at du dobbelttrykker på hjemmeknappen, og sveiper opp kameraappen for å lukke den. Whoosh! Bildene dine skal være der oppe på bildestrømmen. Gi det noen minutter, så skal de være på alle tilkoblede enheter.

Løsning 4. Aktiver Photo Stream under Innstillinger, iCloud

Åh, dette er en så vanlig ting. Men da, det er det sannsynligvis ikke.

Photo Stream må være aktivert på to (minimum) steder i iDevice.

a) iCloud

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Ditt navn øverst på listen
 • Trykk på iCloudBilder
 • Forsikre deg om at den er
 • For godt mål kan du også aktivere delte fotostrømmer

b) Innstillinger

 • Gå til Innstillinger
 • Bla ned og trykk på Bilder
 • Slå på “My Photo Stream” hvis den ikke allerede er det
 • Slå på "Delt album" også for godt mål (tro meg, det er dette som faktisk utløste Photo Stream for meg, selv om jeg tviler helt på koblingen mellom dette og Photo Stream sync)

Løsning 5. Start på nytt og koble til WiFi på nytt

 • Den vanlige gamle metoden er å bare starte telefonen på nytt.
 • Eller gi det en hard tilbakestilling.
 • Koble også fra Wifi fra enheter der Photo Stream ikke er synkronisert, og koble deretter til igjen. For et godt tiltak, gjør "glem nettverket" rutinen og legg til nettverket på nytt.

Greit og alt gjort, kompis, men det hele fungerer fremdeles ikke. Hva gjør jeg da?

Noen ganger klikket du på mange bilder, og det tar mye tid på nettverket ditt å få alle bildene synkronisert til Photo Stream → iCloud → alle iDevices. Gi det litt tid. Du hørte Louis C.Ks 'Alt er fantastisk og ingen er lykkelig', ikke sant? Vær tålmodig mens det hele går der opp i verdensrommet, og synkroniser deretter dataene dine.

Logger av

Gjenoppretting er selvfølgelig ikke et alternativ hvis det bare er Photo Stream som ikke fungerer. Jeg skal gi “tuller du med meg?” Se om noen sier til meg at jeg må gjenopprette iPhone-en bare fordi Photo Stream ikke fungerer på en stund. Jeg vil bare slå PÅ-PÅ og deretter slette / opprette album i Photo Stream til det fortsetter normal funksjon enn å gjenopprette iPhone.

Du kan også gjerne utforske:

 • Slik deaktiverer jeg bildestrømmen min på iPhone, Mac og Apple TV
 • Slik deaktiverer du delte bildestrømvarsler på iPhone og iPad
 • Beskytt dine iPhone-bilder: iCloud Photo Stream Security Tips
 • Slik sletter du bilder fra bildestrømmen din på iPhone / iPad

Fikk du Photo Stream til å fungere? Hva gjorde du for det? Del det i kommentarene og sørg for å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar