Beste iPhone XR herdet glass skjermbeskytter i 2020: High Definition Clarity & Maximum Hardness

Jeg kan gå uten sak i flere dager. Imidlertid vil jeg aldri ta en sjanse med skjermbeskyttelse ettersom berøringsskjermen er en ekstremt delikat del som lett kan miste glansen på grunn av stygge riper eller til og med bli skadet uopprettelig på grunn av utilsiktet støt. Men hvorfor skulle du noen gang ønske å ta en risiko når du har luksusen av å plukke ut de beste skjermbeskyttelsene til din iPhone XR?

Vi har allerede gjennomgått toppskjermbeskyttere for iPhone Xs, Xs Max, og nå er det på tide å se nærmere på forsvarerne som er designet for XR. Skjønt de skjermbildene som er nevnt nedenfor, er ganske like hverandre når det gjelder hardhet og klarhet. Imidlertid er de litt forskjellige når det gjelder design. Finn ut hva som er de andre egenskapene som binder dem alle sammen eller skiller dem fra resten!

10 beste glassskjermbeskyttere for iPhone XR i 2019

Rask navigering:

 • Rtxin
 • Trianium
 • Meidom
 • Mr. Shield
 • TETHYS
 • ESR
 • Ailun
 • OMOTON
 • arae
 • Supershieldz

#1. Rtxin

“Rtxin” presenterer en usedvanlig holdbar skjermbeskytter for iPhone XR. Det høykvalitets herdet glass har gjort det fullt utstyrt for å overleve knusing. Med nøyaktige utskjæringer og jevn finish, er den designet for å fungere i de fleste tilfeller.

De 2, 5D buede kantene spiller en avgjørende rolle for å hjelpe skjermbeskyttelsen å tilby kant-til-kant-beskyttelse til LCD-skjermen. En annen bemerkelsesverdig funksjon som er verdt å ta til etterretning er maksimal klarhet (99, 99%). Anti-fingeravtrykkbelegget hjelper det å holde både høy klarhet og følsomhet intakt lenge.

USP: Høy klarhet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Trianium

“Trianium” har et sakvennlig design som hjelper det å fungere med de fleste deksler. Takket være laserskjærene passer denne skjermbeskyttelsen perfekt, uten å forstyrre frontkameraet og sensorene.

Det herdede glasset av høy kvalitet har gitt klarhet i høydefinisjon. Det betyr at du vil kunne få mest mulig ut av LCD-skjermen. Dessuten har den et ripebestandig belegg for å gi et ekstra skjold mot riper. I tillegg kommer Trianium skjermbeskyttelse i pakke med tre.

USP: Sakvennlig design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Meidom

“Meidom” kommer med et sakvennlig design som fungerer i de fleste tilfeller. En annen funksjon som har bedt om oppmerksomhet hos denne skjermbeskyttelsen, er den glatte kanten som gjør at den ikke bare kan tilby full dekning, men også passe skinnende på berøringsskjermen.

9H-hardheten gir "Meidom" skjermbeskytter et litt ekstra skjold for å forsvare LCD-skjermen mot riper. Når det gjelder klarhet, gir det høy åpenhet for å styrke visningen. Videre beskytter den også støv og holder liv i klarhet og lydhørhet.

USP: Sakvennlig design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Mr. Shield

Hva setter “Mr. Skjold ”litt foran de vanlige skjermbeskyttelsene er det japanske herdet glass av høy kvalitet. Enten det er å gi topp klarhet eller ekte berøringsfølsomhet, det utmerker seg i alle avdelinger.

Pluss skjermbeskyttelsen har oleofob belegg for å avdekke fingeravtrykk og støv. Derfor vil du alltid finne Mr. Shield ganske responsiv på berøringen.

Når det gjelder beskyttelse, har den muligheten til å motstå enda ekkel knusing. Det er ikke alt, Mr. Shield kommer i tre pakker drevet av livstidsgaranti.

USP: Oleofob belegg

Sjekk ut på Amazon

# 5. TETHYS

Når det gjelder holdbarhet og gir maksimalt forsvar mot støt, er “TETHYS” akkurat der oppe med de aller beste. Tykkelsen gir den litt ekstra pute for å motstå støt. På grunn av den litt robuste konstruksjonen er den mer i stand til å hindre de jevn skarpe riper.

Snakker klarhet; herdet glass leverer den nødvendige klarheten for å øke visningen. Evnen til å holde flekk og svette bort hjelper skjermbeskytteren gjør skjermvakten til en langvarig forsvarer for berøringsskjermen. I tillegg kommer TETHYS i en trippel pakke med livstidsgaranti.

USP: Enkel installasjon

Sjekk ut på Amazon

# 6. ESR

Det som gjør ESR til en mer pålitelig forsvarer for iPhone XR er 5X mer styrke. Selskapet hevder å motstå styrken på opptil 22 pund. Det betyr at LCD-skjermen til smarttelefonen din vil være beskyttet mot sprekker.

Angående klarhet, tror jeg det er opp til oppgaven. Og muligheten til å holde støv på lang avstand gjør det til en favoritt for folk som alltid vil at skjermen skal være svært jevn og følsom. I tillegg kommer ESR i doble pakker støttet av en pålitelig livstidsgaranti.

USP: 5X sterkere

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ailun

Jeg tror ikke du kan lage et utvalg av de 10 beste skjermvaktene for iPhone uten dette merket. Vel, jeg sier det fordi jeg synes Ailun nesten alltid kommer til vår rundoppretting.

Å snakke om funksjonene som gjør denne skjermbeskyttelsen til en sikker innsats for din iPhone, er den knusesikre designen med 0, 33 mm tykkelse. Den har et oleofobt belegg for å sikre at fingeravtrykkene ikke er i stand til å ødelegge det responsive. Derfor vil du ha glede av å bruke denne skjermbeskyttelsen på din iPhone.

USP: Anti-scratch

Sjekk ut på Amazon

# 8. OMOTON

“OMOTON” har lenge vært en av favorittskjermvaktene mine. Det jeg har funnet beundringsverdig med det, er lang levetiden. Derfor kan jeg gå god for den høye kvaliteten.

Dette tilbudet fra OMOTON er ganske slank med bare 0, 3 mm tykkelse. Det boblefrie limet sikrer at du ikke har noe problem med å installere skjermbeskyttelsen.

Utklippene er på plass for å holde sensorene og kameraet foran. Siden det er designet for å være et fingeravtrykk, kan det passe til dine raske bevegelser.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 9. arae

Ikke alle skjermbeskyttelsene fungerer sømløst med saker. Men med Arae skjermvakt til disposisjon, vil ikke iPhone XR-saken din noen konfrontasjon med den.

Bortsett fra perfekte utklipp i bildet, øker Arae din seeropplevelse med høy klarhet. 0, 3 mm tykkelsen gjør det til en av de tynneste skjermbeskyttere i markedet. Imidlertid er det like bra som de fleste forsvarere når det gjelder å tilby pålitelig beskyttelse er bekymret.

USP: Pene utskjæringer

Sjekk ut på Amazon

# 10. Supershieldz

Når jeg installerer skjermbeskyttelsen, er det jeg ikke vil møte en boble, da det forhindrer beskyttelsen fra å bli installert perfekt. Vel, hvis du er som meg, vil du sette pris på Supershieldz for å være helt boblefri.

En annen kvalitet som skiller denne skjermbeskytteren er den 2, 5D avrundede kanten som spiller en viktig rolle i å hjelpe Supershieldz med dekning på fullskjerm.

Andre viktige funksjoner inkluderer industristandardhardhet for viktig beskyttelse mot påvirkning og HD-klarhet for forbedret visning. Videre er Supershieldz støttet av livstidsgaranti.

USP: 2, 5D avrundet kant

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Caseology

Når det gjelder å gi maksimal beskyttelse mot knust, er Caseology uten sidestykke. Og med tykkelsen på 0, 33 mm er den litt mer holdbar enn de fleste skjermbeskyttere.

Det har 99, 9% HD-klarhet for å forbedre medietiden. Bransjestandard hardhet gjør det mulig å bekjempe virkningen med fullstendig letthet. For å sikre at glattheten og klarheten ikke blir påvirket, holder Caseology flekker og svette i sjakk.

USP: Anti-shatter

Sjekk ut på Amazon

Og det er det, folkens!

Hvilken er din mest pålitelige forsvarer?

Håper du har funnet skjermbildene ovenfor fra alle aspekter opp til merket. Har vi savnet å ta med en skjermbeskytter fra favorittmerket ditt?

Du vil også gjerne se på de forskjellige lagoppstillingene nedenfor:

 • Beste iPhone XR-tilfeller
 • Beste iPhone Xs Max lommebokvesker
 • Beste iPhone Xs Maks klare tilfeller

Vil du lese flere slike iPhone-tilbehør? Prøv iOS-appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for å få tilgang til de siste historiene våre raskt.