Beste iPhone X Kickstand-tilfeller [2020-utgaven]: Krydre videotiden din

Kickstand-tilfeller har alltid vært et av de beste spillene mine for å ha bedre håndfri opplevelse. Det er tre hovedkvaliteter som jeg foretrekker å se i en selvstendig standveske: slitesterk oppbygget, imponerende design og muligheten til å bli justert ideelt for å gi optimal synsvinkel. Basert på disse topp tre parametrene, har jeg valgt topp 10 iPhone X kickstand-tilfeller.

Disse stativsakene er laget av topp-of-the-line materiale. De er designet for å være et pålitelig dekke for å avverge påvirkningen av sjokket. Når jeg vet at ikke alle kjøper en sak av samme grunn, har jeg valgt en rekke saker for å passe sømløst inn i forskjellige behov. Fra en tung sak til en ultra-slank drakt, denne kolleksjonen har du dekket helt!

Beste iPhone X Kickstand tilfeller - 2019

Rask tilgang:

 • JETech
 • Spigen Tough Armour
 • i-Blason
 • FYY
 • Teelevo
 • ESR
 • OUBA
 • Stein
 • USAcases
 • Vivafree

#1. JETech

JETech har en slank passform og er designet for å være en praktisk dress for iPhone X. Leset med topp kvalitet TPU-materiale; den er ekstremt myk og fleksibel. Luftpute-teknologi hjelper den med å absorbere støt.

Takket være den glatte overflaten har du ekstra grep. Den har metallstativ som ikke bare forbedrer utseendet, men som også forbedrer videotiden. Pene utskjæringer kombinert med sensitive knapper gjør livet ditt enklere når du bruker telefonen.

USP: Air Cushion Technology

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen Tough Armour

Denne tunge saken fra Spigen Tough Armour er kraftig nok til å forsvare smarttelefonen din mot enhver brutal innvirkning. Det robuste tolags foringsrøret tilbyr vern av militær karakter. Det som ytterligere forsterker konstruksjonen er luftpute-teknologien.

Med Apple-logoutskjæringen kan merket skinne igjennom. Taktile knapper og presise utskjæringer lar deg få tilgang til alle funksjonene på enheten din uten problemer. Dessuten kommer Tough Armour i fire flotte farger: gunmetal, blush gull, satinsølv og matt svart.

USP: Heavy Duty Protection

Sjekk ut på Amazon

# 3. i-Blason Transformer

i-Blason Transformer er designet for folk som ønsker å gi den komplette beskyttelsen til smarttelefonen mot sjokk. Med den muskulære dobbeltlaget i kroppen, er denne tunge saken fullstendig i stand til å hindre støt. Den myke indre hylsen gir mer styrke til foringsrøret mens du holder slitasje unna.

Det avtakbare beltehylsteret lar deg bære enheten din med den sikre låsemekanismen. Det gir også rollen som å stå beundringsverdig for din glatt-seilende håndfri opplevelse. Siden knappene er glatte, vil du få bedre tilbakemelding når du trykker på dem.

Det er ikke alt; du kan plukke ut en Transformer i tre fargevarianter: sort, blått og rødmet gull.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. FYY

Med en stilig og kompakt design er FYY en imponerende sak. Den har todelt design med hard PC og myk TPU. Den klare støtfangeren øker utseendet.

Robust bakskall har 3H-hardhet som er i stand til å holde riper unna. Det innebygde stativet gjør en utmerket jobb med å gi en bedre visningsvinkel for å sikre deg mer herlig filmtid. Forbi funksjonene, kommer denne holdbare saken i to farger: sort og rosegull.

USP: 3H ripebestandig

Sjekk ut på Amazon

# 5. Teelevo

Leter du etter en minimalistisk lommebokveske? Teelevo har fått kvaliteten til å oppfylle oppgaven din med god effekt. Denne dobbeltlagrede saken har den støtdempende designen som gir nødvendig beskyttelse mot støt. Den har et spor på baksiden for lagring av et kort.

Innebygd kickstand støtter opp enheten for å gi utmerket visningsvinkel. Bortsett fra har du fire farger å velge mellom sort, gunmetal, myntgrønt og rosegull.

USP: Kortholder

Sjekk ut på Amazon

# 6. ESR

ESR har sett ut til å komme med en stilfull uttalelse. Etuiet har en slank design uten at det går ut over beskyttelsen. Robust konstruksjon har blitt styrket av kombinasjonen av robust PC og myk TPU.

Fleksibel støtfanger og hardback muliggjør dekselet til å tåle støt uten problemer. Når kickstand er lett tilgjengelig, vil medietiden din aldri gå under været. Trådløs ladestøtte lar deg slå opp smarttelefonen uten å måtte fjerne saken. Enda bedre, du kan velge ut ESR i tre fargerike farger: svart, sølv og rosegull.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

# 7. OUBA

Denne robuste saken fra OUBA tilbyr pålitelig fallbeskyttelse til iPhone X. Den sterke oppbyggingen med integrering av PC og TPU hjelper enheten å overleve til og med ekle fall. Alle de fire hjørnene er strammet opp for å legge til mer forsvar i armeringen.

Selvstander justeres enkelt for å gi en optimal synsvinkel. Når det gjelder knapper, er de ganske følsomme for pressen. Bortsett fra dette, er OUBA tilgjengelig i to farger: sort og rosegull.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Stein

Vakkert, elegant og stilig utseende er den nøyaktige forklaringen på denne kickstand-saken fra Rock. Det ytre skallet er laget av sterkt PC-materiale, og gir perfekt beskyttelse til iPhone X. Hevede kanter rundt skjermen, og kameraet beskytter dem mot riper når du plasserer dem på bordet.

Nettopp kuttet kabinett gir fullstendig og uhindret tilgang til alle portene og funksjonene til enheten. Til slutt er det et par fargevalg - grått og gull.

USP: Elegant og stilig design

Sjekk ut på Amazon

# 9. USAcases

Du bør gå for Bovon hvis du ikke vil gi noen sjanse til å påvirke for å skade smarttelefonen din. Denne tunge saken er laget av hard PC og mykt silikonmateriale. Glatt interiør forhindrer riper mens det robuste ytre sprer sjokk.

Den 180 ° dreibare hylsterbelteklemmen kommer med en sikker låsemekanisme. Det fungerer også som en fin kickstand for å gi liv til videoene dine. Bortsett fra, det kommer med livstidsgaranti.

USP: Karbonfibermateriale

Sjekk ut på Amazon

# 10. Vivafree

Vivafree er en gjennomsiktig veske sammen med en kickstand. Når vi snakker om kickstand, kan den rotere 360 ​​grader. Denne funksjonen lar deg stille inn iPhone-en slik du vil. Enten du ringer en FaceTime-samtale eller ser på en film på Netflix, vil du alltid få den perfekte vinkelen du ønsker.

Det sterke PC-materialet og myke TPU på støtfangeren sikrer iPhone X effektivt fra vanlige fall eller støt. Til slutt er det et par fargevalg også.

USP: 360-graders roterende kickstand

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Hvilken av disse kommer du til å koble sammen med smarttelefonen av disse toppringene? Det ville være flott å kjenne valget ditt.

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

 • Beste iPhone X klare tilfeller
 • Beste iPhone X støtfangervesker
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • Beste iPhone X slanke tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar