Hvordan lage og bruke tekstsnarveier på iPhone og iPad

Du jobber med et større prosjekt og har bare ikke mye tid til å svare på en lang melding fra kjæresten din. Vil du ikke ha en bedre måte å raskt skrive ut en kort melding for å sikre at arbeidet ditt ikke har noen forstyrrelse? Ja, du vil absolutt gjøre det for at din elskede får rettidig respons. Derfor er det bedre å lage og bruke tekstsnarveier på iPhone og iPad for å skrive ut en hvilken som helst setning raskt.

Det tar ikke mye tid å lage snarveien til noen setning. Avhengig av behovet ditt, kan du lage så mange snarveier du vil og holde dem noen gang klare til å slippe dem løs når du ikke har mye tid til å hengi deg til en lang samtale. La oss gå over for å sjekke ut hvordan det fungerer!

Hvordan lage tekstsnarveier på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iOS-enheten din → Trykk på Generelt .

Steg 2. Deretter må du trykke på tastaturet .

Trinn 3. Trykk på Tekstskifte .

Trinn 4. Trykk på “+” -knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 5. Skriv nå setningen du vil bruke. Som for eksempel, ring meg senere. Deretter skriver du snarveien. For eksempel cml. Når du er ferdig, trykker du på Lagre- knappen øverst til høyre.

Slik bruker du snarveier på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne en hvilken som helst app der du kan få tilgang til QuickType-tastaturet. I denne teksten skal jeg åpne Meldinger-appen.

Steg 2. Skriv inn snarveien du har opprettet.

Trinn 3. Den tilsvarende frasen vises i den prediktive linjen. Trykk på den og send den som vanlig.

Hvordan redigere tekstsnarveier på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen → Generelt → Tastatur → Tekstskifte.

Steg 2. Trykk på tekstsnarveien du vil redigere.

Trinn 3. Endre setningen og snarveien som ønsket. Sørg for å trykke på Lagre øverst til høyre for å bekrefte endringen.

Slik sletter du snarveier på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen → Generelt → Tastatur → Tekstskifte.

Steg 2. Trykk på Rediger- knappen nederst til venstre på skjermen.

Trinn 3. Trykk på den røde knappen rett før snarveien du vil fjerne. Trykk deretter på Slett-knapp → Trykk på Fullført nederst i venstre hjørne for å bekrefte.

Det er det!

Logger av

Lag flere tekstsnarveier for å sende en melding på iOS-enheten din. Det er veldig nyttig, spesielt når du er for opptatt til å bruke mye tid på å skrive en lang melding.

Du vil virkelig lese disse like interessante innleggene, for eksempel hvordan du konverterer tekst til emojis, hvordan du bruker QuickType-tastatur, hvordan du konfigurerer og bruker flerspråklig skriving og de beste tredjeparts tastaturappene for iPhone og iPad.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske flere slike kule innlegg. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar