Beste Gimbal stabilisatorer for iPhone X, XS, XS Max og iPhone XR i 2020

Med iPhone 7 Plus har Apple forbedret kamerafunksjonene bemerkelsesverdig. Dette har inspirert mange klikkglade brukere til å grøfte sine profesjonelle DSLR-kameraer og henvende seg til iPhone-fotografering. Å få urokkelige bilder og stabile videoer har imidlertid alltid vært en vanskelig oppgave for enhver bruker. En gimbal tilbyr den beste løsningen ettersom den gir større stabilisering til din iPhone. Hvis du har iPhones i X-serien, viser vi her de beste gimbalstabilisatorene for iPhone X, XS, XS Max og iPhone XR for å få de beste resultatene hver gang.

Reiser du over naturstien, vil du helt sikkert oppleve humpete ritt. Ved å bruke en gimbal, kan du sikre stabiliserte opptak av videoen din. Enten du reiser i bil eller buss eller er på hesteryggen, kan du fange urokkelige produksjoner for minnene dine.

Beste iPhone X, XS, XS Max og iPhone XR Gimbals fra 2019

#1. Yomito

Yomito har gjort innovasjon i utformingen av kontrollpanelet til denne gimbalen. Du kan raskt justere saldoen for å ta bilder og klikke. det er like enkelt som plug-and-play. I stedet for å berøre skjermen på telefonen ofte, kan du integrere flere funksjoner som endringer før forhåndsopptak og etteropptak, video- og fotokonvertering, modusendringer.

Denne håndholdte iPhone-gimbalen er laget for å skyte mens du er på farten. Når du velger et motiv på iPhone X-kameraet ditt, følger ActiveTrack-funksjonen emnet med innebygde sensorer og børsteløse motorer.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, iPhone 8, 8, iPhone 7, 7 Plus

USP: Stabile og jevne trekk

Sjekk ut på Amazon

# 2. Zhiyun

Zhiyun har Glatt 4 gimbalstabilisatorer for din iPhone XS Max for å gjøre smarttelefonen din til et profesjonelt filmproduserende kamera. Et integrert kontrollpanel er lett tilgjengelig; Du kan raskt trykke på alle knappene fra ett sted. Ved å bruke Axis Thumb Screw, kan du justere tyngdekraftssenteret.

Time Lapse er en av de avanserte skyteteknikkene, og Zhiyun kan effektivt håndtere flere tidsforløpsmuligheter som freestyle, hyper-lapse, motion-lapse, slow-motion, spille inn liv og vise kunsten å flyte.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8 Plus, 8, 7, 7 Plus

USP: Time Lapse-ekspert

Sjekk ut på Amazon

# 3. DJI Osmo

Tar du en video eller tar bilder mens du er i bevegelse? Få det beste resultatet med DJI Osmos håndholdte gimbalstabilisator. Enten du glir over et skateboard eller hopper på en trampoline, denne gimbalen kan redusere små vibrasjoner og intens ustabilitet. Det er laget av robust komposittmateriale, som reduserer vekten til bare 485 gram.

Et holdbart batteri på cirka 15 timer lar deg klikke på utallige bilder på iPhone XS. Før du begynner å ta bilder, velg et objekt / motiv, og ActiveTrack-funksjonen vil følge.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 8, iPhone 7 Plus, 7

USP: 15-timers batteri

Sjekk ut på Amazon

# 4. hohem

Hohem bruker den nyeste teknologien for å lage visuelt innhold uten risting. For dette formålet bruker Hohem optisk stabilisering og automatisk tilpasning av bevegelseshastighet, sporing av gjenstander og objekter, og børsteløse motorer med høyt dreiemoment. Det beste med denne gimbalen er en utmerket ytelse ved lavt strømforbruk.

Ergonomiske håndholdte knapper er lett tilgjengelige for brukere; Dette gir deg filmkontroll da du kan balansere iPhone effektivt. Hohems gimbalstabilisator kan spore flere emner; dens ansiktsgjenkjenningsevne kan automatisk spore et emne selv om det er på ski, løping eller sykling.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Lavere strømforbruk

Sjekk ut på Amazon

# 5. Mbuynow

Mbuynows gimbalstabilisator ser ut som en vanlig selfie-pinne; dette falske inntrykket er skapt av gimbalens 18 cm forlengelsesstang. Når du bruker denne gimbalen, innser du det fulle potensialet til produktet. Mbuynow har konstruert denne gimbalen for å være fleksibel og komfortabel. Den selvtilpasningskontrollalgoritmen gjør montering av telefonen rask og enkel.

Under skytefasen kan du raskt skifte fra horisontal til vertikal (omvendt) modus. Du kan bruke strømbanken din til å lade denne gimbal via innebygd mikro USB-port.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: 18 cm forlengelsesstang

Sjekk ut på Amazon

# 6. Steadicam

For lange skyteplaner trenger du en gimbal som er lett. Steadicam kjenner dette behovet til iPhone X-brukere, og derfor har det laget en sammenleggbar gimbalstabilisator, som er lett. Du kan lagre denne gimbalen i reisebagen din og dra på en lang ferie og reise.

For å beskytte din iPhone kan du bruke etui og deretter installere telefonen i klemmen. Du kan bruke manuell modus for gimbal selv etter at batteriet er brukt.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XS Max & XR

USP: Lett og sammenleggbar

Sjekk ut på Amazon

# 7. Evo Pro

Nyt en pro-klasse videokameraopplevelse på Evo Pro gimbalstabilisator for din iPhone. Evo Pro har vellykket formidlet avanserte filmverktøy, som er tilgjengelige på profesjonelle kameraer. Denne iPhone-gimbal er kompatibel med de mest populære appene for mobil filming live i App Store.

For effektiv kreativ kontroll på skuddene dine gir Evo Pro trekkfokus og zoom på iPhone. Sjekk det integrerte kontrollpanelet, som du raskt kan få tilgang til for å kontrollere innstillingene eller se fotogalleriet. Juster avanserte kamerainnstillinger som WB, ISO, SEC, EXP på en jiffy.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Smartlock-ventemodus

Sjekk ut på Amazon

# 8. SOOCOO

SOOCOOs gimbalstabilisator er fullpakket med tre brukervennlige stabiliseringsmoduser. Som bruker må du velge et emne og overlate alt til ActiveTrack-funksjonen, som vil følge emnet. For bedre stabilitet har SOOCOO innebygde sensorer og børsteløse motorer.

SOOCOO har satt en glidebryter på kontrollpanelet og en utløserknapp på baksiden. Dette lar deg identifisere og endre forskjellige gimbal-modus. Du kan bruke alle parametrene til telefonkameraet, inkludert oppløsningsforhold og eksponeringskompensasjon.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 7 Plus, 8, iPhone 7

USP: Øyeblikkelig kontroll

Sjekk ut på Amazon

# 9. Deco Gear

Fang hvert vakre øyeblikk i livet ditt uten forvrengning. Deco Gear mobiltelefon gimbal, med sin tre-aksede stabilisering, gjør deg til en pro lensmann. Sett pris på de utmerkede funksjonene som enkel tommelkontroll, raskt justerbar for hånd og en-tastens originale posisjon.

For stille drift har Deco Gear pakket børsteløse motorer i denne gimbalen. Bruk USB-ladeanlegget og bruk gimbal i omtrent fire timer.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, iPhone 7 Plus

USP: Solid konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 10. FeiyuTech

Du feirer livet ditt i forskjellige modus; du reiser, du drar på eventyr, leker med barn og kjæledyr, og du er deg selv. I løpet av denne feiringen av livet, vil du fryse de øyeblikkene for å huske dem i fremtiden. FEiyuTechs iPhone XR gimbal er din perfekte partner for å skape lykkelige minner. Få en bredere ramme til iPhone, og du kan ramme inn de vakre øyeblikkene uten uskarphet og risting.

Denne gimbalen har en funksjon som raskt endrer skyteretning fra horisontal til vertikal. Den tilpasser seg i forskjellige opptaksscener. Når du har opprettet en Bluetooth-forbindelse mellom telefonen og gimbalen, kan du kontrollere telefonkameraet med en utløserknapp på gimbalen.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: 5 timers kjøretid

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Xsteady

Oppnå portrett- og liggende modus på din iPhone XS Max ved å bruke denne 3-Axis håndholdte gimbalstabilisatoren. Denne trådløse Bluetooth-gimbalen bruker bransjens eneste avtakbare system med flere tilbehør. Den avtakbare designen gjør denne gimbal svært bærbar å bære.

Denne gimbalen er laget for å skyte videoer på trange steder som trapper, folkemengder og biler. Du kan klikke på bilder av høy kvalitet mens du går, løper eller går på skøyter.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: Glatte bevegelser

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Logger av…

En gimbal-stabilisator er et av iPhone-tilbehørene du trenger for fotografer. Kjøp noen av gimbals fra listen, så kan du sikre fotografering og videografi av høy kvalitet på iPhonene dine.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPhone X kamera tilbehør
  • Beste kameradroner
  • Beste iPhone-tilbehør for å gjøre din reise komfortabel
  • Beste kameraapper for iPhone og iPad

Hvilken gimbalstabilisator vil du kjøpe for din iPhone? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske annet iPhone-tilbehør.