MapQuest iPhone & iPad-app: Det beste alternativet til Apple Maps

Apple har egne Apple Maps; Google har også sin Kart-app for alle enheter. Men når et relativt mindre selskap utvikler en lignende app, og når den blir omtalt av Tim Cook selv, er det en stor avtale. Det krever mye hardt arbeid, søvnløse netter og gode utviklere for å bygge en livsendrende app. MapQuest er en slik app i App Store som har trukket oppgaven langt utenfor brukerens forventninger.

Hundretusenvis av brukere bruker allerede MapQuest nesten hver dag for informasjon om live trafikk på rutene de ferdes gjennom. Ganske mange brukere elsker grensesnittet, den gratis stemmestyrte naven og sving-for-sving som appen leverer. Og ærlig talt, MapQuest er en av disse appene som allerede er en hit.

Jeg vurderer mange apper og spill som en del av arbeidet mitt. Og for å være veldig ærlig, er jeg veldig konservativ når jeg skriver en eksklusiv anmeldelse av hvilken som helst app. Jeg utarbeider generelt en liste over apper i den respektive kategorien og skriver ned nøkkelfunksjonene deres i ett enkelt innlegg. Men når noe øyeblikkelig imponerer meg, lager jeg et eksklusivt innlegg, og MapQuest er absolutt en av de eksklusive appene. Så her er mitt funn, les.

MapQuest iPhone og iPad App gjennomgang

Selv om brukere har alternativer som Apple Maps og Google Maps, unnlater MapQuest ikke på noe tidspunkt å gi litt mer enn hva tech-gigantene tilbyr. Enten det er brukergrensesnitt, UX eller kjernefunksjonaliteten til navigasjon, vil appen absolutt stå på dine forventninger. La oss ta en titt på hva MapQuest tilbyr;

  • Gratis stemmestyrt nav
  • Gratis veibeskrivelse
  • Gasspriser - en relativt ny funksjon som har som mål å hjelpe deg med å spare på bensin
  • Live trafikk - med liveoppdateringer oppdatert hvert femte minutt
  • Live trafikkamera - igjen, en ny funksjon
  • Enkel søkefunksjon
  • Millioner av interessepunkter
  • Du kan opprette rute fra et sted som er forskjellig fra ditt nåværende sted.

Hva jeg virkelig liker med MapQuest

Jeg tror det mest grunnleggende som alle vil ha fra en app, er brukervennlighet. Hvis en app er enkel - som Googles Maps for iOS tilbake i de gode gamle dagene av iOS 5.1.1 - kommer jeg til å bli ganske bra.

3D-flyoveren er bare øyegodteri: du bruker den noen ganger, og så blir du lei den. De virkelige tilbudene er rutene, sving-for-sving, stemmestyring og MapQuest har fått dem alle gratis.

En annen funksjon som jeg personlig likte er bensinpriser. Hver bensinstasjon har litt forskjellige priser, og MapQuest hjelper deg med å spare penger ved å vise deg bensinpriser på de nærmeste stasjonene.

Bortsett fra det er det live trafikkameraet en fantastisk funksjon som er superkule. Det viser trafikkforholdene foran meg i sanntid. Jeg får nok tid til å planlegge en annen rute hvis veiene er fullstappet.

nøyaktighet

Kart viser en restaurant, og når du kommer dit, er det bare en tom blokk med gjengrodd gress?

Vel, det har aldri skjedd før mye. MapQuest har den nøyaktigheten du forventer av en Maps-app. Den er bevisst og omhyggelig datadrevet, og det er derfor mye nøyaktig informasjon der.

Ikke bare det, appen viser også dagens vær på skjermen. Så hvis du planlegger en lang biltur, hjelper dette deg å trekke over hvis været ser rotete ut.

En til på listen er den innebygde funksjonaliteten for å finne hotelltilbud og også bestille dem. Du trenger ikke flere apper for å få ting gjort mens du er på farten. Sist, men ikke minst, hvis bilen din brøt sammen midt i ingenting, kunne du direkte få tilgang til veihjelp på nettet i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt, kompis!

Pakk inn ...

Selv med disse eksklusive nye funksjonene er MapQuest helt gratis å bruke. Det jeg tror er at hvis et godt produkt ikke kan nå massene og påvirke livet på en positiv måte, er det ikke et godt produkt. MapQuest er et godt produkt som er klarert av massene. Jeg overlater til deg å prøve denne appen og bestemme selv.

Hva tar du på MapQuest? Del det i kommentarene på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar