Hvordan sette og dele egendefinert iMessage-profilbilde, navn i iOS 13

Tro det eller ei, konkurrerer Apple direkte eller indirekte med Facebook Messenger og WhatsApp med introduksjonen av nye funksjoner i iMessage. Mange brukere som allerede er forelsket i den fornyede iMessage, men de foreslår også at iMessage må frigis også for Android-brukere. Det er en lang vei å gå hvis du spør meg. Men nå, la oss se hva som er nytt i iMessage i iOS 13.

Har du noen gang ønsket å stille inn et profilbilde i iMessage? Det var ikke mulig i iOS 12, men med ankomsten av iOS 13 har iMessage endret seg drastisk, i hvert fall for meg! Og det er nå mulig å lage et tilpasset profilbilde etter eget valg med bakgrunnsfarge og Animoji.

Nå som du vet hva alt har endret seg i iMessage i iOS 13, vil jeg også nevne at du bare kan vise disse profilbildene og navnet ditt med de menneskene du vil. Ja, det er riktig! Lurer du på hvordan du kan gjøre alt dette på bare noen få sekunder? Følg denne detaljerte veiledningen for hvordan du angir profilbilde og visningsnavn i iMessage i iOS 13 på iPhone og iPad. Se på det nå!

Hvordan lage egendefinerte profilfoto og visningsnavn i iMessage på iPhone og iPad

Rask navigering

  • Hvordan sette og lage Custome iMessage-profilfoto på iPhone og iPad
  • Slik endrer du visningsnavn i iMessage i iOS 13
  • Vis profilbildet og visningsnavnet til kontaktene dine i iMessage

Slik setter du og oppretter tilpasset iMessage-profilfoto på iPhone og iPad

Å stille profilbildet ditt i iMessage var ikke mindre enn en drøm før iOS 13 ble utgitt! Hvis du også vil angi et profilbilde etter eget valg i iMessage, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne iMessage-appen og trykk på ••• (ny ellipsis) i øverste høyre hjørne.

Steg 2. Trykk nå på alternativet Rediger navn og foto fra bunnen av skjermen. Neste er å trykke på Rediger-alternativet som er synlig på bildet.

Trinn 3. Under Forslag-delen klikker du på Kamera- alternativet. Ta et bilde, beskjær det riktig slik at det passer i sirkulærrammen og velg til slutt ønsket filter for det tatt bildet.

Trinn 4. Trykk på Fullført så ser du et nytt profilbilde på iMessage-profilen din.

Trinn 5. Hvis du ikke vil ta et originalt bilde og vil bruke et bilde fra albumene dine, gjenta trinnene ovenfor til trinn 2. Nå ved siden av Forslag- alternativet til høyre, trykk på Alle bilder, velg foto fra album, flytt og skaler det i sirkulærrammen, trykk på Velg, velg filteret du vil elske, trykk på gjort !

Trinn 6. Hvis du vil bruke en Animoji som profilbilde, gjenta trinnene ovenfor til trinn 2. Velg Animoji du liker fra listen; finner du forskjellige varianter i enkelt Animoji, velg hvilken som helst av dem ved å klikke på kameralukkeren.

Trinn 7 Nå, trykk på velg, velg en farge du velger og til slutt trykk på ferdig !

Trinn 8. Hvis du vil lage en Memoji etter eget valg, trykk på '+' symbolet i Animoji-delen, og tilpasningen av frisyre, farge, hud, øyne, nese, ører og mye mer kan velges av ditt valg. Vel, dette er den beste av alle funksjonene jeg elsket den personlig i iMessage i iOS 13.

Så dette er hvordan du kan stille inn forskjellige profilbilder etter eget valg i iMessages på iPhone eller iPad som kjører på iOS 13. La oss nå se på en annen funksjonsendring i iMessage.

Hvordan endre visningsnavn for iMessage på iPhone og iPad

Nå som du har profilbildet du ønsker, er det nå på tide å vite hvordan du kan endre visningsnavnet i iMessage i iOS 13. Følg fremgangsmåten nedenfor for å vite mer!

Trinn 1. Åpne iMessage-appen og trykk på (•••) tre horisontale prikker i øverste høyre hjørne. Nå trykker du på Rediger navn og foto .

Steg 2. Trykk på det tomme mellomrommet ved siden av bildet og skriv inn fornavn og etternavn.

Trinn 3. Trykk på Ferdig ! Det vil nå vise navnet ditt sammen med profilbildet i iMessage-profilen.

Det er det! Det er ikke obligatorisk å fylle navnet, hvis du holder det tomt, vil profilen din vise navnet som blir brukt i Apple-ID-en din. Og det er ikke nødvendig å fylle etternavnet, det er helt greit å bare bruke fornavnet.

Slik viser du profilfoto og visningsnavn i iMessage: To metoder forklart

Det er sannsynlig at du ikke vil at hver eneste person som melder deg skal se profilfoto og visningsnavn for deg. Følg en av metodene nedenfor for å sikre at bare kontaktene dine kan se dem.

Metode nr. 1

Trinn 1. Åpne iMessage-appen → Trykk på (•••) tre horisontale prikker → Trykk på alternativet Rediger navn og foto nederst på skjermen.

Steg 2. Trykk på Navn og fotodeling og slå den .

Trinn 3. Nå under delen deles automatisk, velger du enten Kontakter eller Bare spør etter dine preferanser.

Metode nr. 2

Trinn 1. Start Innstillinger- app, bla ned for å finne Meldinger- alternativet, trykk på det.

Steg 2. Deretter trykker du på alternativet Del navn og foto og slår det til .

Trinn 3. Du har muligheter å velge mellom, bare kontakter eller alltid spør akkurat som metode 1 ovenfor. Velg en av dem og lukk innstillingsappen .

Det er det. Det er så enkelt å sette det opp fra iMessage App og Settings-appen på iPhone / iPad som kjører på iOS 13. Forsikre deg om at du ikke prøver begge metodene samtidig, da det kan komme i konflikt. Bare bruk en enkelt metode og la den virke

Oppsummering ...

Jeg er glad i endringene i iMessage-appen i iOS 13, spesielt den ekstra Memoji-tilpasningen for å stille inn profilbilde. Hvilke endringer la du merke til i iMessage App i denne siste OS-oppdateringen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor! Følg avsnittet om hvordan du guider for flere slike nyttige opplæringsprogrammer.

De mest populære tips og triks for iMessage!

  • Slik fjerner du en bruker fra iMessage Group på iPhone
  • Slik sender du flere bilder samtidig via iMessage fra iPhone
  • Hvordan endre iMessage-telefonnummer på iPhone
  • Slik sender du talemeldinger ved hjelp av iMessage på iPhone og iPad

Hvis du merker nye endringer i iMessage bortsett fra de offisielt oppførte funksjonene i iOS 13, kan du koble deg med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for å dele tankene dine. Få de siste iOS 13-oppdateringene og guidene på iOS-appen vår. Last ned den herfra akkurat nå!

 

Legg Igjen Din Kommentar