Hvordan få fart på MacBook Pro?

Er MacBook Pro en dovendyr? Eller tar det for mye tid å starte opp? Eller mister den ytelsen dag for dag? Hvis ja, velkommen til en verden av Mac. Hver Mac mister farten med tiden og blir treg eller blir slapp med tiden. Til tross for dette faktum, er det ingen Mac-brukere som ønsker å komme over slike problemer, og hvis de støter på slike situasjoner, vil de ha noe triks eller tips for å forsterke ytelsen til hans / hennes fancy MacBook Pro.

Tips for å få fart på MacBook Pro

#1. Start Macen din på nytt

Hvis du ikke har startet datamaskinen på nytt siden lenge og holder den i hvilemodus, er det på tide å starte den på nytt. Restarting Mac skyller de gamle søppelfilene som bremser hastigheten, og du kan finne ut en rask maskin etter en rask omstart.

# 2. Rengjør skrivebordet

Hvis du har skrivebordet som er rotet med så mange filer og mapper, kaller du hastighetsforringelse på Mac-en din når den håndterer hver eneste fil på skrivebordet som et eget vindu. Fjern derfor alle unødvendige elementer fra skrivebordet ved å sende dem til passende mapper. Dette vil helt sikkert fremskynde responstiden.

# 3. Fjern unødvendige påloggingsartikler

Noen nedlastede applikasjoner legger automatisk til seg selv ved oppstart eller påloggingselementer. Derfor foreslås det å sjekke påloggingsartiklene og fjerne alle de uanmeldte maskinene for å få raskere behandlingen av maskinen din. For dette går du til Systemvalg > Brukere og grupper og velger fanen for Innloggingsobjekter for å se alle applikasjonene som åpnes under oppstart. Fjern merket for de du ikke ønsker fra denne listen.

# 4. Trim harddisken din ved å slette unødvendige innhold

Avhengig av bruken din, blir harddisken full av gjenstander. Nesten full harddisk mister helt sikkert ytelsen; Derfor foreslås det å arkivere gamle elementer og fjerne alle unødvendige data for å gi litt plass til nye filer.

# 5. Tøm nettleserbufferen

Du kan føle problemer med ytelsen mens du surfer på Internett. Dette skjer vanligvis når hurtigbufferen til nettleseren fylles med nettleserhistorikken. Derfor kan tømming av den bringe hastigheten tilbake. I Safari, gå til Safari → Tom buffer, og hvis du bruker Firefox, gå til Firefox → Innstillinger → Avansert → Nettverk og klikk på knappen Tøm nå. Hvis nettleseren din kjører over lengre tid, må du avslutte og starte den på nytt for å gjøre surfingen raskere.

# 6. Lukk ubrukte applikasjoner

Det er egentlig veldig vanlig å kjøre for mange applikasjoner om gangen i MacBook Pro, men trenger du dem alle om gangen? Praktisk talt ikke; Derfor anbefales det å avslutte alle applikasjonene du ikke trenger for øyeblikket, eller å stoppe de som kjører applikasjoner som du kanskje trenger i fremtiden.

# 7. Legg til RAM

Å legge til RAM er en annen effektiv metode for å fremskynde maskinens databehandlingshastighet.

Forutbestemte er noen enkle og effektive metoder for å få raskere hastighet på maskinen din, og å følge dem kan øke hastigheten på Mac og gjøre den så spontan som ny.

Det er det! Prøv det og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.