Apple topper i to kategorier; Tredje rangert i Fortune 500 Company List

Tregt iPhone-salg, en AirPower-debakel og mangelfulle kunngjøringer av News + og andre tjenester har liten innvirkning på Apple-merket ettersom selskapet har gjenvunnet sin nummer 3-plassering i Fortune 500-rangering.

Spesielt er Apple plassert som nummer én i to kategorier. Den Cupertino-baserte tech-giganten er det mest lønnsomme selskapet på listen, der JPMorgan Chase og Alphabet (Google-morselskapet) sitter igjen i andre og tredje stilling.

iPhone Maker tilbake på 3. plassering i Fortune 500-listen

I teknologisektoren er Apple ledende ettersom Alphabet, Microsoft, Dell Technologies og IBM følger iPhone-produsenten på listen.

Interessant er at Fortune rangerer selskaper basert på inntektene. Og de ti beste selskapene er:

 1. Walmart
 2. Exxon Mobil
 3. eple
 4. Berkshire Hathaway
 5. Amazon.com
 6. UnitedHealth Group
 7. McKesson
 8. CVS Health
 9. AT & T
 10. Amerisource

Om Apples forretningsmodell, bemerker Fortune:

To tusen atten vil bli husket som året Apple først oppnådde en markedsverdi på 1 billion dollar, så vel som da veksten i iPhones, Apples største enkeltprodukt langt på vei, begynte å avta. Før introduksjonen av iPod - iPhone-forløperen - var Apple en en gang spennende datamaskinprodusent. Nå er det bare en forhandler og et oljeselskap som er større. Utfordringen: Når forbrukere henger på telefoner lenger, flytter Apple seg selv som en leverandør av tjenester. Allerede iTunes, Apple Music, iCloud og kutt fra salg i den populære Apple Store genererer milliarder av dollar.

Apple har vist fremragende ytelse år etter år, og de siste 37 årene har den blitt notert i Fortune 500. I 2002 rangerte Apple # 325; men merket hoppet tilbake til topp 10 i 2013, og det har fortsatt sin posisjon siden den gang.

I følge Fortune utgjør de 500 beste selskapene to tredjedeler av USAs BNP.

“Årets Fortune 500 markerer den 65. kjøringen av listen. Totalt representerer Fortune 500 selskaper to tredjedeler av det amerikanske BNP med $ 13, 7 billioner i inntekter, $ 1, 1 billioner i fortjeneste, $ 22, 6 billioner i markedsverdi og sysselsetter 28, 7 millioner mennesker over hele verden. "

Fortune beskriver også metodikk og studiepoeng:

- Bedrifter rangeres etter samlede inntekter for sine respektive regnskapsår. Inkludert i undersøkelsen er selskaper som er integrert i USA og opererer i USA og innleverer regnskap hos et statlig organ. Dette inkluderer private selskaper og kooperativer som innleverer en 10-K eller en sammenlignbar regnskap med et statlig organ og gjensidige forsikringsselskaper som innleverer statlige regulatorer. "

Du kan sjekke listen over Fortune 500 ved å bruke filtre som fortjeneste, balanse, antall ansatte, inntjening per aksje og total avkastning til investorer.

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Apples nåværende rangering på Fortune 500 beviser at selskapet utvilsomt vil bringe tilbake sin gamle prakt. Investorer har fortsatt håp og forventninger fra Apple og teamet. Annonsering av maskinvare i september 2019 vil være avgjørende for Apple.

Relaterte innlegg:

 • Dine personopplysninger snappet av populære spill: Vox oppsummerer
 • Skuffende Apple-bestillinger tar en stor belastning på arbeidsstyrken til en skjermmaker
 • Slashleaks foreslår tredje kameralins på iPhone XI
 • Apples kamp på det indiske markedet kan snart slutte

Tror du Apple vil oppnå den første posisjonen i Fortune 500? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese andre spennende nyheter.