MOGA Ace POWER vs. Logitech PowerShell Controller for iPhone & iPod Touch

Vi har ennå ikke sett en hands-on for Logitechs PowerShell-spillkontroller bygget for iPhone / iPod Touch, men skrivingen er overalt. Logitech og MOGA er de første selskapene som ga ut en spillkontroller-cum-batteripakke for iPhone / iPod Touch (lynkontakt), og sammenligninger er uunngåelige. Kontrollerne er bygget over API-en som Apple ga ut med iOS 7.

Vi har spesifikasjonsarket, og begge kontrollerne har sitt eget sett med fordeler og ulemper som går etter spesifikasjonen og funksjonene. Hvis du er en ivrig spiller, kan det være lurt å sjekke dette ut.

ERGONOMI OG DESIGN

MOGA Ace Power Controller har en mer ergonomisk design enn sin Logitech-motpart. Sistnevnte har en D-pute og kontrollknappene med skulderknappene, men MOGA Ace Power Controller ess (ja, ordspill ment) med styrespaken. For begge hender. Og det er ergonomisk lettere å passe inn i hendene fordi det stammer mange kurver fra originale analoge kontrollere.

Logitech PowerShell er faktisk mer tilbøyelig til å være tynnere, noe som er flott hvis du har det bra med tynne kontrollere som føles som smarttelefoner. Den tynne designen er mer i tråd med mobilspilling - kontrollere for mobiltelefoner er rettet mot mobilspilling - og vil passe perfekt til dine behov hvis du foretrekker tynnere, lettere kontrollere.

BATTERI

Logitech PowerShell pakker et 1500mAh-batteri som ikke bare styrer kontrolleren, men også forlenger levetiden til iPhone / iPod Touch når du spiller. Men dette kommer til kort, ganske betydelig, fra 1800mAh-vurderingen til MOGA Ace Power Controller.

Nå er 300mAh ikke så veldig bra hvis du er hardcore-spiller: du vil gå tom for det ganske snart, men jeg tror det gjør en stor forskjell som reserve. Begge kontrollerne leveres med batterinivåindikatorer og hvis du kobler den til en microUSB-port, lader du både iPhone og kontroller samtidig. Det kommer til å gå tregt.

ANDRE FUNKSJONER

Det gode med begge kontrollerne er at det ikke er noe som heter oppsett. Du passer bare på iPhone eller iPod Touch i kontrolleren, og du er god til å gå. Dokken gjør det enkelt. Og det er også en ulempe fordi det ikke er noen måte du kan koble noe annet til kontrolleren på, eller bruke kontrolleren på noen annen måte.

MOGA Ace Power Controller er faktisk praktisk på en måte: den kan trekkes fra hverandre for å stille inn iPhone / iPod Touch, og når du ikke bruker den, kan den skyves tilbake til en mindre størrelse. Ganske hendig og bærbar.

PRIS for MOGA Ace Power Controller og Logitech PowerShell Controller for iPhone og iPod

Begge kontrollerne er $ 99, 99.

Her er en liten spec-shootout:

  • Gå hit for Logitech PowerShell-kontroller
  • Og her for MOGA Ace Power Controller
 

Legg Igjen Din Kommentar