Slik sletter du flere bilder fra iPhone Message App i iOS 9

Meldinger-appen er en av de mest brukte appene av iPhone-brukere. Vi sender mange bilder og videoer gjennom Meldings-appen. Bilder og videoer lagrer enorm plass på iPhone-en vår, og vi blir ofte advart med lagringsvarsler.

Det vet du kanskje ikke, men når du sender et bilde via Meldinger-appen, blir det aktuelle bildet lagret to ganger på enheten din; ett inne i Bilder og annet i Meldinger-appen. Dette vil føre til unødvendig forbruk av lagringsplassen din.

Det er ingen engangsløsning på dette, så du må rengjøre bilder regelmessig fra Meldinger-appen. Bare sjekk guiden nedenfor for å fjerne alle eller valgte bilder.

Slik sletter du flere bilder fra iPhone-meldingsappen:

Trinn 1. Åpne Meldinger- appen fra startskjermen.

Steg 2. Trykk på samtalen du ønsker å slette bilder fra.

Trinn 3. Nå øverst til høyre på Detaljer.

Trinn 4. Bla litt nedover til du ser Vedlegg .

Trinn 5. Trykk og hold nå på et bilde til du ser en liten popup-vindu over bildet med tre alternativer: Kopier, slett og mer → Trykk på Mer fra de tre alternativene.

Trinn 7 Velg bilder du vil slette, og trykk deretter på det lille søppelikonet som ligger nederst til høyre.

Trinn 8. Du blir bedt om å bekrefte operasjonen, trykk på "Slett (nummer) vedlegg."

Se hvordan du raskt sletter bilder fra Meldinger-appen:

Voila! Du har frigjort noe av lagringsplassen din, du kan gjenta denne prosessen med andre samtaler. Dette er ikke permanent, så snart du sender et bilde ved hjelp av Meldings-appen, vil det igjen bli lagret under Vedlegg. Så sørg for å utføre dette vedlikeholdet regelmessig.