Slik aktiverer du inkognitomodus i Google Chrome

Inkognitomodus er en kul funksjon vi kan bruke når vi ønsker å få tilgang til Internett uten å etterlate spor av våre aktiviteter. Hvis du trenger å finne litt informasjon og ikke vil lagre søk i nettleserhistorikken - kan Google Chrome Incognito Mode hjelpe. Denne guiden viser deg hvordan du aktiverer Google Chrome inkognitomodus.

Du kan også lese: Hvordan velge standard nedlastingsplassering i Google Chrome

Slik aktiverer du Google Chrome inkognitomodus

For å aktivere inkognitomodus, må du gå til menyen på slutten av Chrome-søkefeltet. Åpne "Innstillinger" og velg handlingen "Nytt inkognitovindu" i rullegardinmenyen.

Det er en annen måte å åpne Incognito-vinduet med hjelp av hurtigtaster. Hold samtidig Ctrl-tasten på tastaturet, Shift og N. nede. Denne handlingen kan utføres på ethvert inndataspråk, tastaturoppsett og i Caps Lock-modus.

I denne modusen beholder ikke Google Chrome historien til dine online aktiviteter. Alle informasjonskapsler vil bli slettet fra datamaskinen din når arbeidet er fullført, så du blir logget av fra alle nettsteder du besøkte. Alt innholdet du lastet ned fra nettverket og opprettet bokmerker, vil bli lagret. I nedlastingsseksjonen for Google Chrome vises alle filene.

Hvis du logger deg på Google-kontoen din, blir søkehistorikken lagret på serveren. Andre brukere som bruker denne nettleseren vil ikke kunne se den fordi surfing i lokale data ikke blir lagret. Imidlertid vil søkemotorene samle informasjonen om spørsmålene dine.

Ikke forveksle med inkognito proxy-aktivitet. IP-adressen din forblir uendret. Vennene dine på sosiale nettverk som Facebook vil se at du er online. Informasjon om bevegelsene dine er muligens ikke synlig for andre brukere av datamaskinen, men leverandøren, systemadministratoren og websidens servere vil ikke merke noen forskjell.

Bildekilde: www.deviantart.com

Du kan også lese: Hvordan endre Google Chrome hjemmeside

 

Legg Igjen Din Kommentar