Mikrofon Fungerer ikke på iPhone eller iPad? Her er løsninger du kan prøve

Når mikrofon ikke fungerer på iPhone-en din, ser det ut som det primære målet med å kjøpe en telefon å dø ned. Dette kan irritere deg og den som snakker med deg i en annen ende. Det kan være mange hindringer som skaper slike problemer.

I de fleste tilfeller kan du fikse den dårlig fungerende mikrofonen på iOS-enheten din ved å ta vare på noen av de grunnleggende tingene. I noen tilfeller kan det hende du må reise litt langt. Mer etter pausen.

iPhone eller iPad- mikrofon fungerer ikke? Her er noen tips for å løse problemet

Rask tips:

  • Noe av det første du bør gjøre er å koble fra eller slå av Bluetooth-headset eller annet lydtilbehør som er koblet til enheten din. Start Innstillinger-app → Bluetooth → trykk på “i” -knappen ved siden av Bluetooth-tilbehøret → trykk på Glem denne enheten.
  • Forsikre deg om at mikrofon og iSight mic ikke blir blokkert av fingrene mens du holder iPhone eller spiller inn video.
  • Fjern dessuten skjermbeskyttere, filmer eller etuier, som kan ha dekket mikrofonen, iSight mic eller iPhone-mottakeren.
  • Det vil også være aktuelt å sjekke om det er problemer med mobiltilkoblingen eller appen.
  • Åpne talememoer → trykk på postikonet → snakk deretter hva som helst. Når du har spilt inn stemmen din, trykker du på avspillingsikonet for å spille av innspillingen. Hvis du klarer å høre stemmen, er mikrofonen i god stand. Men hvis du ikke kan høre lyden, kan den mobile forbindelsen være den skyldige. Følg denne hurtigguiden for å fikse mobildata som ikke fungerer på iPhone.
  • Det er en mulighet for at mikrofonen din fungerer bra, men appen du bruker er problematisk. Oppdater appen i et slikt tilfelle. (App Store → Oppdateringer-fanen). Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å slette appen og installere den på nytt. Forsikre deg om at appen har tilgang til iPhone-mikrofonen din: Innstillinger → Personvern → Mikrofon → slå på bryteren ved siden av appen.

Start iDevice på nytt

Hvis de nevnte løsningene ikke har løst problemet, kan du prøve å tilbakestille enheten din. Det er kjent for å feilsøke dårlige biter. Forhåpentligvis lykkes det å få oppgaven gjort for deg.

På din iPhone X, iPhone 8/8 Plus: Trykk og slipp volum opp-knappen, trykk og slipp volum ned-knappen. Trykk deretter og hold inne sideknappen til Apple-logoen vises på skjermen.

På iPhone 7/7 Plus: Trykk og hold inne sideknappen og volum ned-knappen til du ser Apple-logoen på skjermen.

På iPhone 6s eller tidligere og iPad: Trykk og hold inne Hjem-knappen og sideknappen samtidig til Apple-logoen vises på skjermen.

Oppdater iOS på enheten din

Kjører enheten din den nyeste iOS-versjonen? Det ville være bedre å oppdatere enheten, siden den nye iOS-versjonen ofte kommer med flere feilrettinger og ytelsesforbedringer.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iOS-enheten din → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Programvareoppdatering → Neste, hvis det er en oppdatering tilgjengelig, last ned og installer den som vanlig.

Kontakt Apple Support, hvis problemet fortsatt vedvarer

Hvis problemet ikke er løst ennå, er det bedre å kontakte Apple Support planlegge en avtale med en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller med Genius Bar i en Apple Store.

Trinn 1. Gå over til Kontakt Apple Support-siden og velg iPhone eller iPad.

Steg 2. Klikk deretter Reparasjoner og fysisk skade.

Trinn 3. Velg Kan ikke høre gjennom mottaker eller høyttalere.

Merk: Hvis du ikke får muligheten til å velge Kan ikke høre gjennom mottaker eller høyttalere. Klikk på Emnet er ikke oppført. Neste opp, må du beskrive problemet og klikke på Fortsett.

Trinn 4. Deretter klikker du på innebygd høyttaler og klikker på Bring In for Repair.

Følg nå instruksjonene for å reparere enheten.

Over til deg

Forhåpentligvis eksisterer ikke lenger problemet på enheten din. Hvilken av løsningene fungerte for deg? Å ha tilbakemeldingene i kommentarfeltet nedenfor ville være flott.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Overlevering fungerer ikke
  • Stopp Autoplay-videoer i App Store
  • Slik aktiverer du mørk modus på iPhone eller iPad
  • Hvordan få fart på iPhone X

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar