Beste Space Shooter-spill for iPhone og iPad [2020 Edition]

Space shooter-spill er svært fantasifulle, og mystikk er kjernen. Spillerne liker spennende møter med romvesener, aldri sett før demoner med kolossal kraft eller for den saks skyld dødelige utfordringer. De uendelige slagene som har mange hinder, interessante historier, attraktiv grafikk og høyeoktanske handlinger utgjør kjernen i spillet.

Hvis du er en hard-spiller, vil du ikke gå på akkord med kvaliteten på et romskytespill. Med tanke på din krevende smak, har spillene blitt listet ut først og fremst basert på deres kvalitet. Velg din favoritt:

Beste Space Shooter-spill for iPhone og iPad i 2019

#1. Galaxy Attack: Alien Shooter

Galaxy Attack er surret med høye oktanutfordringer laget for folk som elsker å leke med branner og tør å rase seieren ut av dødens kjeve. Når de fremmede svermerne er helvete for å ødelegge jorden, har du en enorm oppgave å redde den fra den forestående ødeleggelsen.

Jordens håp om å overleve hviler helt på din heltemodus. Så lad deg selv, ta kontroll over romskipet og komme deg ned til virksomheten som vanlig. Du er oppe mot store fiender i farlige miljøer der den eneste måten du kan komme deg ut av eliminering er ved å desimere dine rivaler. Ikke bekymre deg; kan du oppgradere romfartøyet ditt for å ha en avgjørende kant over ugjerningene. Og med 100 nivåer å krysse over, er veien til stjernestatus full av uendelige kamper der ferdigheten din som spiller alltid har en høy innsats!

Kompatibel med iPhone, iPad og iPod.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Infinity Shooting: Galaxy War

Som noen som liker hardt skytespill for hardcore-rom, har jeg funnet Infinity Shooting opp til markeringen på flere fronter. Første ting først, dette spillet gir deg en stor sjanse til å være frelser for solsystemet. Kan du sette ditt beste show for å eliminere romfiendene og redde solsystemet, som er på randen av ødeleggelse?

Spillet består av mer enn 70 nivå med fullt av utfordringer. Så du har mange kamper å møte. Med den gjennomtenkte historien kan spillet holde interessen i live lenge.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. HAUK

“HAWK” er full av action og eventyr. Spillet byr på fantastiske luftkamper der den eneste overlevelsesregelen er ved å ødelegge fiendene.

Du kan ta skurkene helt alene eller gå inn i co-op-modus for å slå deg sammen med vennene dine for et mer aggressivt angrep. Du kan utnytte et bredt spekter av kraftige fly best mulig for å forberede deg bedre til kampen.

HAWK består av over 190 nivåer, og alle er spekket med utfordringer. Så ikke forvent noen pust fra skurkene dine når du er på angrepet.

Utover de livsfarlige kampene, 3D-grafikken og gripende konseptet, kan dette skytespillet fra toppen og ned lett bli din favoritt skyte-til-en-plass-skytespill.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Space Pioneer: Alien Shooter

Da jeg var på utkikk etter et spennende romfartsspill, sa en av vennene mine meg til å prøve Space Pioneer. Og tro meg, jeg syntes dette spillet var ganske bra.

Det beste med dette spillet er det spennende konseptet som holder deg oppslukt. En annen ting som er verdt å merke seg er sjansen til å gå i en endeløs kamp med fiendene ved å bruke dødelige våpen.

Det kraftfulle gameplayet der topp-down-skytingen legger kampferdighetene dine mot veggen. Gå ut for å gjenopprette stjålne disker, ødelegge romvesenene og sørg for å reparere det krasjet håndverket for å holde flytende.

Sørg for å oppgradere utstyret og våpnene underveis for å forbli en dominerende spiller.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Galaxy on Fire 3

“Galaxy on Fire 3” hevder å være det største romfartsspillet. Og ut fra det jeg har opplevd, kan jeg trygt fortelle at dette romfartsspillet har fått mange ingredienser i ermet for å underholde deg.

I dette spillet får du en sjanse til å bekjempe de farlige og mektige mektige romfartspiratene. Med mindre du legger din beste fot frem, vil du ikke kunne eliminere dem - enn si å herske i galaksen.

Du har mer enn 25 romskip for å tilpasse eller gi dem ditt personlige preg. I tillegg er det over 30 dødelige våpen for å hjelpe deg med å desimere fiendene dine med aplomb!

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. NOVA 3: I nærheten av Orbit Vanguard Alliance

Drevet av lidenskapen om å redde hele jorden og menneskeheten fra ødeleggelse? Du vil glede deg over å spille dette FPS-romskytespillet. Med 10 ekstremt oppslukende nivåer, utmerket grafikk og stadig engasjerende konsept, har det alt som trengs for å være et topp spill.

Spennende utfordringer vil tvinge deg til å være nyskapende i din spillestil. For å beseire hvert eneste triks av djevelen, må du tenke instinktivt.

Pris : $ 6.99

nedlasting

# 7. Pixel Craft - Space Shooter

Pixel Craft er en visuell ekstravaganza! Appen tilbyr deg alt du ønsker å sette ditt ønske om en enorm romkamp på full skjerm. Du kommer til å kjempe mot en rekke fiendens skip og mektige sjefer.

Kampen er så intens at du blir helt desimert hvis du ikke er på ditt absolutt beste. Det er flere utfordrende oppdrag for å teste mettlen din som kriger.

Du kan oppgradere og låse opp mer enn 30 forskjellige håndverk. Dessuten er det også 10 supervåpen som hjelper deg med å utløse ødeleggelser i fiendenes øyne.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Gemini Strike

Gemini Strike er fartsfylt og skinnende. Du må rippe gjennom fiendens skip for å vinne kampen.

Unngå farlige asteroider og pass gjennom blokader smart. Hemmelig sjef, lasteoppdrag og 100 ødeleggelsessektorer gir mer krydder i spillingen.

Med flere spennende moduler som skjold, missiler, lasere, bjelker, helbredelse, EMP-er, holder denne space shooter-spilleren deg underholdt hele veien. Den interessante karakteren og den gripende historien sikrer at du holder deg opptatt av å spille i flere timer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Beat Hazard Ultra

Dette space shooter-spillet handler mer om å lytte til tusenvis av favorittmusikken din til alle tider og mindre om å delta i hjerteskjærende kamp med skurkene. For en forandring, hvis du vil ha det moro med både musikk og skyte heftig, kommer du til å like dette mye.

Hvis du er syk med den harde handlingen med å drepe og ødelegge fiender i biter, bør du prøve dette for å få en annen smak. Ti til én vil du bli imponert over kvaliteten og presentasjonen.

Pris : $ 5.99

nedlasting

# 10. Plasmahimmel

Plasma Sky er laget for både hard-core spillere og nybegynnere som ønsker å hengi seg til en uendelig skyting. Space shooter har mer enn 100 nivåer som gir en fantastisk kampopplevelse.

De skremmende kampene vil etterlate deg trollbundet. Det er mange power-ups for å holde spillet ditt helt krydret. Flere spillmodi gir bare moroa du ønsker å aldri bli lei av å spille.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 11. Galaxy Wars: Empire

Galaxy Wars gir deg akkurat den nødvendige plattformen for å vise frem heroikkene dine. Mennesker har stort behov for din hjelp, så det er den beste tiden for deg å vinne for å være overmenneskelig.

Du må være på toppen av spillet ditt for å slå de mektige romvesenene som har ødelagt jorden. Bli med og bygg en massiv allianse for å kjempe mot romvesenene. Få mest mulig ut av avanserte våpen som laserkanoner, avatar warmech og energivåpen for å dominere fiendene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Demon Star

Demon Star er et 2D vertical-shooter-spill som inneholder 25 etapper, mange power-ups, sjefer og kombinasjoner. Dette handler om å overleve så lenge du kan ved å drepe så mange fiender som du kan. Det er veldig som å være en kraftfull rockestjerne ute for å ødelegge en verden av farlige fiender helt alene.

Konseptet med spillet er enkelt, men likevel veldig utfordrende. Kampen din til mål bestemmes utelukkende av hvor lenge du varer.

Pris : Gratis

nedlasting

Det er alt!

Toppvalget ditt?

Jeg er sikker på at du ville ha startet inn i stjernene og allerede startet masseutslettelsen. Bravo, hold det oppe. Skyt dem alle og skår maksimalt!

Forresten, hva er ditt favoritt space shooter-spill? Gi oss beskjed om navnet og tilbakemeldingene dine.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad
  • Beste BMX-spill for iPhone og iPad
  • Beste strategisspill for iPad
  • Beste MMORPG for iPhone og iPad

Hvilket er ditt favoritt space shooter-spill? Del valget ditt med oss ​​i kommentaren, på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar