Beste værapper for iPhone og iPad i 2020: Bli bedre av uforutsigbare værforhold

Flere ganger hemmes vårt lenge planlagte arbeid av dårlig vær. Alle planene kan bli forstyrret av dårlig vær hvis vi ikke er klar over hvordan værmeldingene kommer til å bli de neste timene eller dagene. Derfor lønner det seg å være et skritt foran været og planlegge veien ut tilsvarende i god tid.

Værapper for iPhone og iPad fungerer utrolig bra for å holde deg oppdatert angående værforhold. Fra å vise deg den eksakte statusen til snart ankomne regn eller uvær og mye mer viktig informasjon relatert til vær, kan værprogrammene vise seg å være en livredder.

Hva med å forhandle noen av de beste vær / appene for iPhone / iPad? La oss ta turen over hoppet for å se dem raskt!

Hva er de beste værappene for iPhone og iPad i 2019?

#1. Værkanalen

Værkanalen fungerer lynraskt når det gjelder å holde deg oppdatert om værmeldinger. Den gir omfattende prognoser som strekker seg langt for å hjelpe deg med å forberede deg på arbeidet ditt eller planen. Trykkvarslene lar deg holde deg informert om værforholdene.

Den presenterer grundige værrapporter om en rekke emner, inkludert soloppgang, temperatur, etc. De sesongmessige verktøyene som flyplassforsinkelsesmodul, strand og båtmodul gjør det mulig å planlegge deg selv riktig etter været. Dessuten kan du enkelt spore en orkan eller storm.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. WeatherBug

WeatherBug er en funksjonsrik og en komplett vær-app for din iPhone. Takket være det kraftige nettverket av profesjonelle vær- og lynsensorer, er denne appen utstyrt for å gi deg ikke bare de raskeste, men også mest nøyaktige værmeldingene.

Det er den eneste værappen som tilbyr Spark lynvarslingsvarsler for nåværende steder så vel som de lagrede stedene. Du kan sjekke hvor langt lynet er og være i stand til å holde seg trygg fra fare. Trykkvarslene gjør at du kan holde deg kjent med alle værresultater.

Det gir ti dager med utvidede prognoser som kan være svært nyttige når du planlegger de kommende dagene. De forbedrede interaktive kartene gjør det ganske enkelt for deg å se trykk, fuktighet. Du kan se levende bilder fra 2000 værkameraer fra hele USA og oppleve værforhold nøyaktig.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. MyRadar værradar

MyRadar er klarert av over 45 millioner brukere, og dette skyldes en rask og kraftig vær-app som leverer animert værradar nær din beliggenhet. Appen er nyttig når du skal et sted; appen tilbyr dessuten en øyeblikkelig vurdering av været. Du kan planlegge dagen din i henhold til været som påvirker deg.

Avansert regnvarsel er en av de mest kjente funksjonene til MyRadar. Det er en patentsøkt prosess for å forutsi hyper-lokalt nedbør. Du skal ikke sjekke denne værappen ofte; i stedet sender appen varsler hver time. Selv om du sparer liv og tid for å sjekke været nå og da.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Mørk himmel

Dark Sky har blitt pent designet for å presentere en rask værmelding. Du kan bli kjent med når det vil regne nøyaktig en time før, og derfor være forberedt på det på forhånd. Dark Sky gir deg værvarsler for de neste timene, dagen eller ukene med den nøyaktige plasseringen din ved hjelp av GPS.

Den har radaranimasjon som viser stormens vei. Du kan bli kjent med hvordan stormen beveget seg i det siste, så vel som hvor den vil gå de kommende dagene. Ditt varslingssenter-widgets holder deg informert om hva som vil skje i løpet av de neste timene. Som et resultat blir du aldri fanget i dårlig vær.

En kul vær-app bygget for å gi deg en oversikt over værmeldinger med ytterste komfort.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 5. Vær underjordisk

Weather Underground streber etter å gi deg den mest nøyaktige værmeldingen. Det er ganske nøyaktig ved å gi deg beskjed om de perfekte værvarslene om din beliggenhet. Gjennom pushvarsler, og widgeter i dag, holder denne værappen deg oppmerksom på været i god tid.

Denne appen henter data fra mer enn 100 000 personlige værstasjoner som gir de mest nøyaktige lokaliserte væroppdateringene, i motsetning til de fleste andre værapper som bare er avhengige av prognoser.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Yahoo Weather

Yahoo Weather har lenge vært en av de mest populære værappene for iPhone og iPad. Du kan ha perfekte detaljer om vind, trykk, nedbør på bare et øyeblikk. De animerte væreffektene lar deg raskt finne ut om værforhold for regn, snø osv.

Du kan se den animerte soloppgangen, solnedgangen, bla gjennom interaktive kart og mer tydelig spore været i favorittbyene dine. To varslinger daglig gir deg mulighet til å planlegge rutinen din når du holder værforholdene i tankene.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Værlinje

Weather Line er utviklet for å få nøyaktig værmelding så vel som infografiske værmeldinger. Denne appen prognoser temperatur, værforhold samt nedbør på visuell linje med 36 timer, syv dager og 12 måneder. Det gir deg nøyaktig regnprognose. Du kan se gjennomsnittlig total nedbør i tillegg til den høye og lave temperaturen i hver måned på bare et øyeblikk.

Den perfekte værdata holder deg et skritt foran været og hjelper deg veldig med å planlegge arbeidet ditt deretter. Rapportene om værvarsel hjelper deg med å møte dårlig vær med fullstendig forberedelse.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Frisk luft

Fresh Air er ganske enkel, men likevel veldig effektiv vær-app. Gjennom en meget informativ graf presenterer den den eksakte værmeldingen de syv dagene. Denne appen viser at du spådde været om kalenderhendelsene dine. Som et resultat kan du planlegge hendelsene dine deretter. Det inkluderer litt værdata inkludert vind, fuktighet, temperatur, etc.

Du blir informert om værforhold gjennom varsler. Dessuten gir det deg spesielle værresultater på ditt sted. Advarslene om alvorlig vær hjelper deg med å unngå dårlig vær.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Weathertron

Weathertron er designet for å gi deg live værdata om en bestemt tid eller time. Du kan bruke denne appen til å raskt finne ut prognoser angående regn, skyer, snø eller temperatur fra hver time på dagen. Den kan skryte av 16 forskjellige værdatakilder som fungerer fint for å få deg til å vite de nøyaktige resultatene fra stedene dine.

Denne appen gir værmeldinger for over 15 000 byer i verden. Du kan velge mellom Fahrenheit, Celsius, 12-timers eller til og med 24 timer for å holde deg oppdatert om været etter behov.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 10. Sesongmessighet

Seasonality Go er sannsynligvis den mest allsidige vær-appen for iPhone og iPad. Du kan samle værdata fra hele verden raskt, da det lar deg søke etter mer enn 65 000 forhåndsdefinerte steder i over 200 land.

Den tilbyr en rekke innebygde skjermoppsett på iPad. Den lar deg også lage skjermen din slik at det er veldig praktisk å se nøyaktig hva slags værdata du vil vise. De samme værdataene om fortid, nåtid og fremtid kan lett sees på din iPhone.

Denne appen lar deg se til og med astronomiske data som soloppgang og solnedgangstider samt månefase. Den har grafer for ti forskjellige typer værvariabler som inkluderer temperatur, vindstyrke, nedbør, etc.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: $ 5.99

nedlasting

Det er alt!

Hvilken er din mest favorittvær-app? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar