VideoMix iPhone-app: Lag øyeblikkelig bilde- og videokollasjer på iPhone

Det er gazillion-apper der ute som lager bilde- og videokollasjer på iPhone-en din. Det som gjør VideoMix så spesiell, er at du kan komme i gang i et sprøtt og likevel, lage fantastiske, vakre, elskede bilde- og videokollasjer og dele dem med vennene dine.

Vakre oppsett, et brukervennlig grensesnitt, en vennlig redigeringsprosess .. funksjoner som disse gjør VideoMix til en veldig bedårende app som du kan bruke til å lage interessante collager mens du er på farten. Det er nok funksjoner som holder deg limt og som hjelper deg med å lage noe virkelig fantastisk, men det er ikke overveldende på noen måte.

Som jeg sa, det er flere apper som gjør den samme jobben som VideoMix: bilde- og videokollasjer. Men så vidt jeg har sett, er VideoMix den eneste appen som blander både videoer og bilder i en enkelt collage. Så det kan være videoer som spilles rett ved siden av bilder. Du kan til og med fylle opp et helt rutenett med videoer fra kamerarollen.

Vi fikk leke med VideoMixs gratis iPhone / iPad-app, og resultatene er virkelig interessante og fengslende. Det er mange ting du kan tilpasse. Fra grensen til collagefliser til nettet og musikken er det mye du kan gjøre.

Opprette videokollasje

VideoMix kommer med over 70 unike rutenett som du kan velge mellom. Du må oppgradere (gjennom et kjøp i appen på $ 0, 99) for å låse opp alle rutenettet (sammen med farger og teksturer). Rutenettet er den grunnleggende utformingen av hvordan collagen din ser ut.

Åh, men du slutter ikke med nettet. Du kan gi hver av flisene en vakker avrundet kant, og du kan kontrollere grensens radius. Og du kan også bestemme grensebredden. Du kan gå uten rammer også som stikker flisene sammen.

Velg fargebakgrunner eller strukturert bakgrunn fra en enorm liste over alternativer i appen. Bakgrunnen stemmer godt med bildene hvis du fortsetter å finpusse og prøve ut de forskjellige alternativene.

Når du har lagt til bildene og videoene, kan du velge en sang fra iTunes-biblioteket ditt for å spille for collage. Det er en fin liten bryter som når den er aktivert, blekner lydene når videoen slutter.

Dele det med venner

Du kan dele videoene på Instagram eller Facebook eller sende dem via e-post. Du kan også lagre den på kamerarullen.

Gitt det intuitive og enkle grensesnittet som til og med gir mulighet for beskjæring av videoer du vil legge til collagen, er VideoMix definitivt en verdig app. Den tar deg fra de vanlige gamle bildene og korte videoklippene til en blandet collage. For mer info kan du besøke VideoMixApp.com

Pris: Gratis

Last ned VideoMix

 

Legg Igjen Din Kommentar