Beste helsetilbehør for iPhone og iPad i 2020: Overvåk helsen din mens du er på farten

Å leve i den digitale tidsalderen har sine egne plusser siden vår helseovervåking, som kommunikasjon, har blitt digital. Tidligere måtte jeg føre en dagbok for å notere blodtrykket, vekten, sukkernivået, hjertefrekvensen og andre helseopplysninger. Nå kan jeg lagre alle målingene på iPhone eller iPad. Takk til alle de beste iOS-helsetilbehørene, som kan kobles til iPhone og iPad via Bluetooth.

Helse tilbehør fungerer dag og natt; om morgenen kan du sjekke blodtrykket og sukkeret. Kanskje litt senere ønsker du å måle kroppstemperaturen din med et termometer. Og i løpet av natten kan du sjekke søvnen din. De fleste av de digitale medisinske enhetene er like mobile, og derfor kan du ta dem dit du enn går.

10 beste medisinske enheter for iPhone og iPad i 2019

 • Facelake
 • Motivring
 • Withings
 • iHealth
 • QardioArm
 • Withings Sleep Tracking Pad
 • Polar
 • Kinsa
 • BACtrack
 • iHealth Pulse

#1. Bærbar EKG / EKG-skjerm for ansiktet

Facelake har en bærbar EKG / EKG-skjerm som er designet for å spore hjerteaktiviteten din enten du er hjemme eller på kontoret. Denne enheten registrerer ikke bare hjerteslagene dine, men overvåker også 30 sekunders en-kanals EKG.

Når du har fått målingene, kan du laste opp dataene på iPhone eller iPad for å lagre, gjennomgå og skrive ut. Du kan laste ned rapportene dine i PDF-format og vise de samme til legen din. Alternativt kan du sende PDF-en via e-post til din kardiolog.

USP: Oppdager 12 hjertetilstander

Sjekk ut på Amazon

# 2. Motiv Ring: Fitness, Sleep and Heart Rate Tracker

Hvis du tror at størrelsen betyr noe, kan denne lille ringen gulve deg helt. Dette er ikke en vanlig ring som du bruker; det er din sporingsfunksjon, søvn og hjerterytme. Gitt den lille størrelsen, er det ganske overraskende at Motiv Ring kan overvåke helsen din. Det er din konstante følgesvenn (24 x 7) å spore trinn, avstand, hjerterytme, aktivitet, forbrente kalorier og søvn.

Siden det er vanntett og holdbart, trenger du ikke bekymre deg for beskyttelsen mot svette og vann. En 90-minutters lading gjør at denne ringen kan brukes i tre dager. Bruk USB magnetisk ladedokk og lad ringen.

USP: Ultralight titanium

Sjekk ut på Amazon

# 3. Withings Wi-Fi Digital Scale

I motsetning til vanlig digital skala, overvåker Withings vekten din (kg, lb, st), kroppsfett, vannstand, muskel og beinmasse. Noe av det beste med denne skalaen er kompatibiliteten med Apple Watch og Apple Health. Dessuten kan du synkronisere denne skalaen med mer enn 100 helse- og treningsapper på iPhone og iPad.

Skalaen gjenkjenner automatisk så mange som åtte personer, slik at hver person kan veie seg selv og få tilgang til hans / hennes personlige vektdata. Baby Mode er en av de slående funksjonene i denne skalaen; først må du måle vekten din og deretter trå på skalaen med babyen din. Skalaen gjenkjenner raskt babyens profil. Målingene dine synkroniseres med din iPhone.

USP: Baby Mode

Sjekk ut på Amazon

# 4. iHealth Align Blood Glucometer

En av de enkleste måtene å kontrollere blodsukkeret på er å bruke iHealth Align smart glucometer. Last ned iHealth Gluco-Smart-appen på din iPhone, og koble deretter iHealth Align til telefonen din, og synkroniser enheten. Deretter setter du stripen i glukometeren og overvåker blodsukkeret.

Dette FDA-godkjente og klinisk validerte glukometer støtter ikke iPhone 8, iPhone X / XS, XR og XS Max. Forsikre deg om at iPhone-enheten din kjører iOS 7 og nyere versjon. Dette glucometeret er lite, smart og bærbart og krever 0, 7 mikroliter blodprøve for å overvåke glukosenivået i blodet ditt.

USP: FDA godkjent

Sjekk ut på Amazon

# 5. QardioArm

Helsepersonell stoler på QardioArms smarte blodtrykksmonitor, da du kan oppnå klinisk nøyaktighet når du overvåker blodtrykket hjemme og på farten. En gratis iOS-app hjelper deg å koble denne enheten til din iPhone. Dessuten fungerer denne enheten også med Apple Watch.

Bærbar og smart design av denne enheten lar deg ta den med i reisebagen. En lett monitor har en sunn batterilevetid på opptil et år hvis den ofte brukes. Sikker databehandling hjelper deg å spore fremgangen din i iPhone-appen, og du kan dele målingene dine med legen din eller familien.

USP: Pålitelig av helsepersonell

Sjekk ut på Amazon

# 6. Withings Sleep Tracking Pad

Bedre søvn betyr bedre helse. Withings Sleep monitor analyserer søvnen din basert på bevegelser, pustefrekvens og hjerterytme. Søvnen din er delt inn i tre faser: lett, dyp og REM (rask øyebevegelse). Neste morgen kan du sjekke den komplette utsikten over nattesøvnen din på Health Mate iOS-appen.

Denne søvnsporen vurderer seks faktorer, som inkluderer varighet, dybde, regelmessighet, avbrudd, tid til søvn og tid til å våkne. Alle disse faktorene bestemmer din totale poengsum; det beste er 100. Denne søvnsporen oppdager også hjertefrekvens og snorking over natten.

USP: Søvnsyklusanalyse

Sjekk ut på Amazon

# 7. Polar pulsmåler

Apple Watch pakker noen av de beste helsefunksjonene, men ikke alle iPhone-brukere eier Apple Watch. For dem er en tredjeparts pulsmåler det beste tilbehøret. Polar H10 er ditt smarte valg, da det kommer med en komfortabel Bluetooth HRM brystrem. Hvis du er opptatt av å delta i flere sports- og treningsaktiviteter, er skjermen din perfekte følgesvenn.

En merkbar funksjon ved denne skjermen er GoPro-kompatibilitet. Du kan parre Polar-pulssensoren med GoPro-kameraet og deretter legge over pulsmålsdataene på den innspilte videoen.

USP: GoPro-kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 8. Kinsa QuickCare Smart Termometer

Et smart termometer fra Kinsa er det første du henter når noen i familien din blir syk. Dette termometeret er godkjent for sin sikkerhet og nøyaktighet av FDA, og kan brukes i alle livsfaser, selv for nyfødte. Den fleksible spissen kan brukes oralt, rektalt og under armene. Få rask avlesning på åtte sekunder eller mindre.

Du kan koble Kinsa QuickCare til din iPhone via Bluetooth og lagre individuelle familiemedlemsprofiler. I tillegg gir termometeret deg personlig veiledning om hva du skal gjøre videre.

USP: Nøyaktige og pålitelige avlesninger

Sjekk ut på Amazon

# 9. BACtrack Breathalyzer

BACtrack-pusteapparat har blitt populært blant iPhone-brukere ettersom det gir nøyaktighet av politiets karakter. Den kraftige åndedrettsvernet viser estimat av alkoholnivå med nøyaktighet i pro-grad. Når du bruker for mye alkohol, hjelper appen deg med å bestille en Uber-taxi.

Når blodalkoholinnholdet ditt (BAC) går tilbake til null, gir ZeroLine-teknologi deg et estimat. Enheten er også kompatibel med iPhone og Apple Watch. Last ned BACtrack-appen på iOS-enheten din, så kan du teste, spore og dele dataene dine.

USP: Politiets nøyaktighet

Sjekk ut på Amazon

# 10. iHealth Wireless Pulse Oximeter

Pasienter med blodtrykk må følge med på funksjonell oksygenmetning av arteriell hemoglobin og pulsfrekvens. Dette trådløse pulsoksymeteret fra iHealth måler nøyaktig oksygenmetning og pulsfrekvens for voksne. Merk at enheten brukes på en person som er over 16 år.

FDA og Medical CE godkjenner dette pulsoksymeteret. Derfor kan du stole på at det er pålitelig og nøyaktig. Et følsomt og bærbart oksymeter er perfekt til, og Bluetooth-teknologien gir rask tilkobling.

USP: Følsom og bærbar

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Oppsummering ...

Bluetooth-teknologi spiller en sentral rolle i å koble smart helseutstyr til din iPhone, iPad og Apple Watch. Før du kjøper noe produkt, må du forsikre deg om at enheten er utstyrt med effektiv Bluetooth eller Wi-fi. Vær også oppmerksom på at mange enheter er kompatible med iPhones og iPads som kjører iOS 10 og nyere.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone Fitness tilbehør
 • Beste iPhone-apper for søvnsporing for optimale søvnsykluser og helse
 • De beste Apple Watch-fitnessappene: Hold deg oppdatert på helsen din
 • De beste helseappene for iPhone du ikke bør gå glipp av

Hvilket iPhone helseutstyr er det viktigste for deg? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese annet viktig iPhone- og iPad-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar