Slik overvåker du Apple Watch-batterilevetid: Tre metoder forklart

Apple Watch-batteriet varer 18 timer med aktiv / passiv bruk etter å ha blitt fulladet. Hvis du bruker det mye, tapper Watch's batteri raskt, og det kan hende at det ikke går over 7 eller 8 timer. Hvis du ikke holder en oversikt over det raske strømforbruket, går klokken automatisk i strømreserveringsmodus når batterilevetiden er under 10%.

Når klokken er i strømreserver-modus, vises et rødt ikon på skjermen. Alle funksjonene som sending av melding, varslinger blir stoppet, noe som betyr at du umiddelbart må juice opp bærbare enheter. Hvis du ikke vil at klokkebatteriet skal forbrukes mye før forventningen, kan du bruke noen kule triks for å utvide eller forbedre strømmen eller holde batteriforbruket i sjakk gjennom konstant overvåking.

Det er tre måter du kan følge med på fuglens strømforbruk. La oss dykke fremover for å se på dem.

Hvordan overvåke Apple Watch-batterilevetid

Legg til en komplikasjon av batterilevetid for klokkesiktet

Ved å legge til en komplikasjon med batterilevetid for å se ansiktet, kan du holde oversikt over Apple Watch-batteriet på en enklest mulig måte. Imidlertid er det bare visse klokkefaser som lar deg legge til komplikasjoner for batterilevetid, for eksempel Chronograph, Utility, Modular, Color og Simple .

Du kan ikke legge til komplikasjoner for batterilevetid for å se ansikter som, Mickey, X-Large, Solar, Motion og Astronomy.

Hold en fane på Batteri-blikk

Selv om du ikke har lagt komplikasjoner til å se på ansiktet for å vise batterinivå eller klokken som du bruker, ikke lar deg legge til komplikasjoner, kan du enkelt overvåke kraften på klokken din gjennom Batteri-blikk.

Trinn 1. Sveip opp på klokkesiktet for å få frem Glances.

Trinn 2. Neste opp, må du sveipe til venstre eller høyre på klokkeskjermen for å få tilgang til batteri-blikk. Nå vil du se den gjenværende kraften i prosent.

Det er det!

Hvis du vil legge til Batteri-blikk til Glances for å gjøre det litt enkelt å spore strøm, kan du gjøre det.

Åpne Apple Watch-appen på iPhone> trykk på kategorien Min klokke → trykk på Blikk → nå, legg til Batteri-blikket ved å trykke på "+" -ikonet ved siden av.

Hold oversikt over batteribruk

Med Apple Watch kan du enkelt følge med på batteribruken.

Trinn 1. Start Apple Watch-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på fanen Min klokke nederst.

Trinn 3. Trykk på Generelt etterfulgt av Bruk.

Trinn 4. Nå kan du se tiden siden klokken sist ble fulladet. Sjekk også Standby-tid. Videre kan du også se reservert strøm, for å vite hvor lenge batteriet vil vare til kritisk nivå.

Det er det!

Hvordan maksimerer du batteriets levetid på klokken? Del dine triks med oss.

 

Legg Igjen Din Kommentar