Beste iPhone SE Power Banks fra 2020: Lad superenheten din

Kraftbanker er viktig tilbehør for din iPhone SE. IPhone-en din kan beskyttes uten etui og skjermbeskyttere; du kan snakke med hvem som helst uten håndfri; du kan betjene din iPhone uten tastatur. Men hva vil du gjøre hvis iPhone SE går tom for batteri?

Uten batteri er din iPhone like ubrukelig som en metallblokk. Dette har skapt et behov for bærbar batterikraft for iPhone. Og den passende løsningen er kraftbanker. Vi har listet opp de beste bankene du kan ta for å lade iPhone SE.

Beste kraftbanker for iPhone SE i 2019

#1. Jackery

Jackery presenterer en stilig strømbank som kan være din beste følgesvenn mens du reiser med iPhone SE. Denne er en perfekt bærbar reiselader for lange flyturer, bilturer osv.

Denne strømbanken gir deg 2-3 fulle kostnader på smarttelefonen og nettbrettet. Den stilige og kompakte designen hjelper deg å plassere komfortabelt i reisebagen. 6000mAh Li-ion-polymercellebatterikapasiteten kan også lade iPhone og iPad.

USP: Emergency LED lommelykt

Sjekk ut på Amazon

# 2. BENANNA

Kraftbanken fra Benanna har et 10000 mAh Li-polymerbatteri, og et smart sikkerhetssystem. Den leveres med en 3ft MFi-sertifisert iPhone-kabel. Du er fri til å lade strømbanken enten med Micro-USB eller iPhone-kabel. Kraftbanken kommer også med en skinnveske for seg selv; trenger du ikke foreta noen ekstra kjøp for det.

Kroppen til kraftbanken er laget av aluminiumslegering, den er slank og lett, og den er også motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Til slutt er det fire fargealternativer sammen med alternativer for å inkludere ladekabler eller ekskludere dem hvis du allerede har det.

USP: Lærveske til strømbank inkludert sammen med MFi-sertifisert ladekabel

Sjekk ut på Amazon

# 3. Luxtude

Hvis lett og slank strømbank er det du leter etter, kan denne fra Luxtude være perfekt passform. Den har en 5000 mAH kapasitet, MFi-sertifisert ladekabel og UL-sertifisert batteri. Strømbanken kan enkelt bæres i hånden sammen med iPhone SE, eller du kan også bære i lommen.

Denne lader faktisk iPhone mye raskere sammenlignet med den opprinnelige laderen. 5000mAh er litt mindre, men det er verdt for folk som vanligvis ikke går tom for batteri, og strømbank er mest for sikkerhetskopiering. Til slutt er det tre fargevalg tilgjengelig.

USP: Slank og lett

Sjekk ut på Amazon

# 4. jeg går

Kraftbanken fra iWalk er litt større enn kreditt- eller debetkortet ditt. Det er en av de mest kompakte kraftbankene i 10000 mAH-segmentet, noe som gjør det ekstremt enkelt å ha i hendene eller lommene. Funksjonaliteten inkluderer hurtiglading, innebygd kabel og tilstrekkelige sikkerhetsfunksjoner på din iPhone SE.

Denne passer perfekt for noen som trenger mer kraft uten å gå på akkord med størrelsen på kraftbanken. Dessuten får du også velge mellom to fargealternativer som passer din stil.

USP: Ekstremt kompakt 10000mAh kraftbank

Sjekk ut på Amazon

# 5. Hame

HAME er avhengig av avansert teknologi for å produsere bærbar kraftbank med høy kapasitet med 11000mAh kapasitet. Bankens kompakte lommestørrelse lar deg holde den med deg under turene dine.

Denne strømbanken gjenkjenner automatisk iPhone-en din og PMIC på toppnivå administrerer effektkrav på din iPhone effektivt. Gi iPhone mer enn 500 ladinger i løpet av HAMEs levetid.

USP: Smart PMIC effektiv lading

Sjekk ut på Amazon

# 6. Xcentz

Xcentz har dukket opp som et av de kraftigste merkene innen iPhone og iPad-tilbehør. Denne kraftbanken er uten tvil den beste følgesvennen til din iPhone Se. Apples relativt mindre enhet kjører på batteriet på 1624mAh, og derfor er en kompakt strømbank som denne den beste løsningen.

Hvis du ser på størrelsen på Xcentz power bank, kan du se at den er mindre enn et kredittkort og lett som en baseball. Du kan bære denne maktbanken i hendene, lommen eller vesken. Denne strømbanken er tilgjengelig i tre nyanser og er din lader med hver dag.

USP: Kompakt størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 7. XO og Z

Hvis trådløs lading sammen med kablet lademulighet er din prioritet, passer denne strømbanken perfekt til dine behov. Med 10000mAh batteri kan den lade iPhone SE flere ganger mens du samtidig kan lade andre trådløse ladekompatible enheter. Kraftbanken har også et lynkontakt, slik at du ikke trenger å ta med eller kjøpe en ny for å bruke den.

Det er ingen tilgjengelige fargealternativer, men funksjonene er uimotståelige. Det er et perfekt produkt hvis du har en iPhone 8 eller iPhone X i familien. Det løser dobbelt formål til en pris.

USP: Trådløst ladeanlegg

Sjekk ut på Amazon

# 8. Merke Q

Brand Q power bank er en alt-i-ett-løsning for de fleste av enhetene dine. Den har en innebygd lynkabel for din iPhone SE, USB-C, og også en Micro-USB-kabel som støtter de fleste av enhetene dine. Ikke bekymre deg for å bære sammenfiltringskablene hele tiden. For øvrig trenger du ikke en kabel for å lade strømbanken. Den leveres med en fast AC-plugg, og du plugger strømbanken i en AC-adapter for å lade den.

Intelligent strømstyring IC sikrer sikkerheten til alle enhetene dine. Den tar seg av overladning, kraftfluktuasjoner, overoppheting og overstrøm. Du får ikke noen fargevalg her, men det er verdt hver krone.

USP: AC-plugg for lading av strømbanken

Sjekk ut på Amazon

# 9. Bonai

Med 30000mAh batteri under panseret, vil du aldri gå tom for strøm mens du bruker iPhone SE. I tillegg til dette har kraftbanken også et innebygd LED-lys som kan være nyttig i mørket. Det er fire USB-porter som kan lade flere enheter samtidig.

I tillegg til dette er kraftbanken utstyrt med alle sikkerhetsfunksjoner som beskyttelse mot overlading, overstrøm, kortslutning og overoppheting. Til slutt kan du velge mellom tre forskjellige farger.

USP: Innebygd lommelykt

Sjekk ut på Amazon

# 10. Anker

Anker er uten tvil det mest kjente navnet på iPhone-tilbehør. Ved å velge dette produktet, blir du en av de stolte kundene sammen med mer enn 20 millioner andre, som stoler på dette merket. Denne kraftbanken har den ultrahøye kapasiteten på 20100mAh; du kan lade iPhone Se nesten ti ganger med denne strømbanken.

Når strømbanken er tappet, kan du lade den på bare 10 timer med en to-amp-lader. Det er et trygt produkt du som Ankers flerbeskyttende sikkerhetssystem og LG battericeller gir full beskyttelse for deg og din iPhone.

USP: Ultrahøy kapasitet

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Pakk inn ...

Vi fortsetter å oppdatere disse listene så snart det er tilgjengelige alternativer i markedet. Så sørg for at du enten bokmerker denne siden eller besøker snart igjen. Inntil da, følg med og ha det hyggelig.

Du kan også henvise til:

  • Beste iPhone Power Banks
  • Beste iPhone SE-dokkingstasjoner
  • Beste iPhone SE-billadere

Hvilken likte du fra listen? Del tankene dine med oss ​​i kommentarer, eller på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.