Slik omgås bildetekst karakterbegrensning i Snapchat på iPhone

Måtte det være Facebook, Twitter eller WhatsApp, i dag har hver eneste borger en ubegrenset frihet mens de uttrykker sine tanker og meninger om hva som helst i verden. Selv om Twitter inneholder 160 tegn, er det fremdeles en av de mest populære plattformene for alle netizens.

Snapchat derimot begrenser karaktergrensen til bare 31 tegn per innlegg, og dette hindrer brukere i å uttrykke sine tanker om ethvert bilde.

Hvis du synes det er vanskelig å oppsummere ideene dine med mindre ord for en billedtekst på din iPhone, er her en løsning.

Det mest interessante er at for å løse dette ordbegrensningsproblemet, trenger du bare iPhone og Notes-appen din, ikke noe annet.

Slik omgås karakterbegrensning i Snapchat-app på iPhone

Trinn 1. Start Notes-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på skriveikonet som ligger i nedre høyre hjørne. Legg til noen få tomme linjer ved å trykke på “return” -tasten et par ganger → Velg og kopier den tomme merknaden.

Trinn 4. StartSnapchat og ta et bilde ved hjelp av kamera.

Trinn 5. Trykk på “T” -ikonet øverst til høyre på skjermen. Dette vil bringe tekstfeltet og tastaturet.

Trinn 6. I stedet for å skrive inn meldingen din, er det bare å lime den tomme plassen vi kopierte tidligere fra Notes-appen. Dette vil utvide tekstområdet betydelig.

Trinn 7 Som standard vil markøren være på slutten av tekstområdet. Ta den oppå ved å tappe på begynnelsen av tekstområdet og begynne å skrive meldingen.

Trinn 8. Snapchat vil slutte å ta meldingen når den har kommet på slutten av linjen. Ikke få panikk, bare trykk på det åpne rommet under meldingen du nettopp skrev.

Trinn 9. Nå fortsetter å skrive, og Snapchat vil igjen begynne å ta nøkkelordene dine. Gjenta trinn 8 til du kommer til slutten av meldingen.

Det er ingen ordgrense, og du kan enkelt omgå karaktertegnene mens du uttrykker ideene dine på bildet. Bare husk at mens du skriver meldingen på "Merknad", må du plassere markøren manuelt på neste linje eller opprette en pause.

Bare i tilfelle hvis du tenker å skrive teksten i lappen og kopiere den over, er jeg redd, den fungerer ikke.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar