De beste slanke tilfellene til iPhone 11 Pro Max i 2020: Beskytt og stiliser premium-enheten din

Siden 2018 har Apple produsert 6, 5-tommers iPhone, som er et beist i lomma. Når du glir denne smarttelefonen i lommen, bukker den ut som hva som helst. Gitt den store størrelsen på iPhone 11 Pro Max, vil alle andre tilfeller legge til litt bulk i telefonen. Derfor er en slank veske til denne telefonen det beste valget. Online-plass er full av utallige alternativer for tynne saker. En bedre måte er å utforske denne listen over beste iPhone 11 Pro Max slanke tilfeller.

Tynne tilfeller for iPhone 11 Pro Max holder profilen til telefonen din slank og raffinert. Sakene som er oppført her passer nøyaktig over den elegante rammen av rustfritt stål på telefonen. Ingen av tilfellene vil berøre skjermbeskytteren du har installert på skjermen. I motsetning til lommebokssaker, kan det hende at slanke saker ikke tilbyr deg en funksjon for å lagre kreditt- / debetkort eller kontanter. Dette kan være en av ulempene med en tynn profil av slike saker.

Beste iPhone 11 Pro Maks tynne saker

Rask tilgang:

 • Tynn Fit Veske til iPhone 11 Pro Max fra Spigen
 • Slim iPhone 11 Pro Max veske Fra Woolnut
 • PITAKA Telefon 11 Pro Max MagEZ tynn sak
 • Cosmo Designer Slim Case fra i-Blason
 • Slim Fit veske til iPhone 11 Pro Max av MKOAWA
 • CASEKOO iPhone 11 Pro Max Ultra Hybrid Tynn Cover Case
 • Marmormønster Slim Cover Case fra ESR
 • Hovik Ultra Tynn Hard beskyttelsesdeksel
 • TOZO Ultra Thin Matte Black Veske til iPhone 11 Pro Max
 • Soft Touch Matte Finish Thin Case fra Speck
 • TORRAS Ultra Tynn Matte Finish Case

#1. Spigen Thin Fit Designed Slim Case

Spigen er et av de mest anerkjente merkene av iPhone-tilbehør. Den har allerede produsert støtfangervesker til iPhone 11 Pro Max, og nå har den kommet med slanke vesker av høy kvalitet. Denne tynne saken støtter magnetiske bilfester; Imidlertid kan QNMP metallplate forstyrre trådløs lading. Derfor kan det hende du må fjerne saken før du lader iPhone-en trådløst.

For å holde din iPhone lett og lommevennlig, har Spigen brukt ripebestandig polykarbonat. Du vil ikke engang føle at du har et 226-gram stykke i hendene. Alle knapper, kontroller og porter på telefonen din åpnes selv etter at du har installert denne saken; Dette gjør det enkelt for deg å betjene enheten.

USP: Magnetisk bilmontering

Sjekk ut på Amazon

# 2. Slank skandinavisk lærveske fra ullnøtt

En sak som ser flott ut i dag og vil se vakker ut i årene fremover. Ullnøtt oppnår denne bragden via det vegetabilske garvede fullkorns skandinaviske skinnets ytre. Det beste med slike lær i premium kvalitet er den nydelige og unike patinaen de utvikler med tid og bruk.

Så mens saken beskytter enheten din mot aldring, aldrer den seg selv uten problemer. En slank konstruksjon unngår unødvendig bulk, samtidig som den sikrer riktig beskyttelse. Den stilige, men likevel funksjonelle saken støtter også trådløs lading.

USP: Mykt mikrofiber

Sjekk ut på Amazon

# 3. PITAKA MagEZ tynn sak

PITAKA har laget en slank veske som er fem ganger sterkere enn stål. Du kan blindt stole på denne saken for sin styrke. Selv om saken er robust i profilen, har PITAKA opprettholdt minimal design i dette tilfellet. Det er kanskje den mest holdbare minimalistiske saken på listen vår. Denne saken er laget av 100% aramidfiber, som vanligvis brukes i rom- og militærmateriell.

Denne saken er utstyrt med metallplater; Hvis du bruker PITAKAs holder i bilen, kan du plassere iPhonen din for å lade den magnetisk. Den ultratynne og lette saken er faktisk like sterk som jern. Overflaten på denne saken har en mykhet av en baby; Derfor vil du gjerne holde iPhone i hendene alltid.

USP: Sterkeste minimalistiske sak

Ta en titt på Pitaka

# 4. i-Blason Cosmo Elegant Designer Thin Case

i-Blason er kjent for å produsere høykvalitetssaker for iPhone. Denne slanke saken er hentet fra merkevaren Cosmo Series. Tidligere var i-Blason-tilfeller tilgjengelige i enkle design; nå gjør dette marmormønsteret i denne saken saken unik og annerledes. i-Blason har forlatt allfarvei og begynt å introdusere designervesker for iPhones.

Denne saken har en berøringsfølsom skjermbeskytter, som beskytter OLED-skjermen på iPhone-en din. Dermed er det ikke meningen at du skal betale noen ekstra kroner for en skjermvakt. TPU for denne saken er fleksibel og kan motstå påvirkninger effektivt. Hold telefonen milevis fra riper, skrap, ujevnheter og plutselige fall.

USP: Marmormønster

Ta en titt på i-Blason

# 5. MKOAWA Gjennomsiktig matt tynn sak

Den er stilig og sterk. MKOAWA har oppnådd denne doble bragden i en enkelt sak for iPhone 11 Max Pro. Denne saken er tilgjengelig i fem forskjellige farger, og den er uten tvil den mest fasjonable på denne listen. Hvis du elsker å fremheve din unike stil, kan du kjøpe dette produktet og installere det på iPhone 11 Pro Max. Bortsett fra stil, har saken også muskler.

Denne slanke og lette vesken er laget av matt ikke-blankt materiale. Denne falltestede saken har et støtsikkert lokk, som er laget av gjennomskinnelig matt PC-bakpanel. Følsomme knapper på telefonen er fremtredende selv etter at denne slime-saken er installert. Ikke-voluminøs utforming av denne saken holder telefonens profil slank og attraktiv.

USP: Følsomme og responsive knapper

Sjekk ut på Amazon

# 6. CASEKOO Fleksibel Slim Lightweight TPU Bumper Case

CASEKOO har en helt gjennomsiktig koffert til din iPhone. Denne klare, beskyttende og ultrahybride saken har hardback og fleksibel TPU-støtfanger. Materialet holder saken lett, og derfor kan du bruke telefonen i lang tid uten tretthet. En av fordelene med denne saken er at du kan vise frem den virkelige skjønnheten til den nyeste enheten din. Et ekstra belegg øker transmittansen og refleksjonen.

For å beskytte telefonskjermen og kameraet ditt har CASEKOO hevet rammene foran og leppene på hjørnene. Når du sjekker denne saken med et mikroskop, vil du finne 360 ​​luftpute i fire hjørner, som kan absorbere 95% av dråpet. IPhone-en din er fullstendig beskyttet i denne slanke saken.

USP: Helt gjennomsiktig

Sjekk ut på Amazon

# 7. ESR myk fleksibel TPU marmor tynn sak

Noen ganger ligger elegansen i moderat størrelse. IPhone 11 Pro Max er 6, 5 tommer stor. Her blir telefons eleganse forsvunnet av den store størrelsen. For å unngå denne situasjonen, presenterer ESR en elegant sak, som har et marmormønster. Vesken har myk og fleksibel TPU, som lar deg installere og fjerne saken raskt.

Marmorvesken gir deg en jevn berøringsfølelse uten å gjøre den til en glatt overflate. Nyt et ergonomisk grep på den ripebestandige overflaten. For skjerm- og kamerabeskyttelse har ESR forhøyede kanter; Dette vil forhindre at telefonens berøringsskjerm og kamera skades når du plasserer iPhone med forsiden ned.

USP: Ergonomisk grep

Sjekk ut på Amazon

# 8. Hovik Ultra Tynn Hard beskyttelsesdeksel

Hoviks ultra-tynne veske klemmer iPhone din tett og gir utmerket beskyttelse uten å legge til noe bulk. Hvis du har dype lommer (ordspill ikke ment), kan du skli telefonen i lommer eller veska. Denne saken har en myk overflate med fingeravtrykk sammen med ekstraordinært grep og myk berøring.

For å beskytte premium-enheten din har Hovik brukt avansert hardplast i dette tilfellet, som kan tåle dråper. Dens 0, 5 mm hevede kanter rundt kameralinsen beskytter linsene på iPhone. Denne saken er kompatibel med annet iPhone-tilbehør som skjermbeskyttere, trådløse hodetelefoner, ørepropper og trådløse ladere.

USP: Avansert hardplast

Sjekk ut på Amazon

# 9. TOZO Slim Fit Shell Hard Protective Cover Case

TOZO har brukt flytende silikongel gummimateriale for å gjøre denne saken støtsikker. Den slanke saken har firesiders full beskyttelsesdeksel til din iPhone. Nyt behagelig grep, motstand mot støt og riper. Siden saken er nøyaktig designet, kan du raskt installere og fjerne den. Den lette og ultra-slanke saken ser bra ut uten klumpete følelser.

For å gi iPhone full beskyttelse, har TOZO dekket alle hjørnene og løftet kantene. IPhone-berøringsskjermen er beskyttet selv om du plasserer den med forsiden ned. En perfekt passform sak ikke etterlater noen boble og gir deg full tilgang til ladeporter, lydknapper, strømknapp og andre kontroller på iPhone.

USP: Flytende silikongel

Sjekk ut på Amazon

# 10. Speck ripemotstand Matte ferdig tynn sak

Når et selskap fremsetter høye krav på sine produkter og tjenester, vil folk knapt tro. Men når en tredje person setter pris på selskapets innsats, vil brukerne gi ørene. Speck har rotet på et laboratorium for å slippe-teste sin iPhone 11 Pro Max-slanke koffert. Specks Presidio-sak er droppetestet fra en høyde på 13 fot. Denne testen har vist sin ekstreme holdbarhet for å beskytte din iPhone berøringsskjerm.

Denne saken har en myk berøring og matt finish, noe som tilfører elegansen. Den ripebestandige kroppen er laget med antimikrobiell beskyttelse. Kos deg med trådløs lading og lytt til favorittmusikken din mens telefonen lades.

USP: 13-fots fall-testet

Sjekk ut på Amazon

# 11. TORRAS Ultratynn hard plastbeskyttelsesdeksel

TORRAS har designet en utrolig tynn veske til din iPhone. Denne ultratynne saken er bare 0, 03 tommer; din iPhone vil ikke se klumpete ut etter installasjonen av denne saken. Hardplastikk og matt finish på denne saken gjør den beskyttende og elegant på samme tid. Når du har pakket saken inn på iPhone, kan du få tilgang til alle telefonens funksjoner, porter, knapper og kontroller jevnt.

Vesken er laget av DE importert matt overflate, som gir eksklusivt silkeaktig preg. Når du berører telefonen, kan du føle et unikt mykt trykk på det matte utsiden. Etui er tilgjengelig i tre vakre farger: rød, marineblå og mellomrommet.

USP: Silkeaktig følelse

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner!

Logger av…

Tynne eller slanke saker er det mest bedårende tilbehøret til din iPhone. Det er alt en forbruker leter etter: stil, styrke og pålitelighet. Du kan utforske denne listen og velge en eller flere for din iPhone 11 Pro Max.

Du vil gjerne ta igjen disse innleggene:

 • Beste iPhone 11 Pro batteri tilfeller
 • Beste iPhone 11 Pro militære klasse saker
 • Beste lommebokvesker for iPhone 11 Pro
 • Beste iPhone 11 klare tilfeller

Hvilken slank veske vil du kjøpe for din iPhone? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å laste ned appen vår for å sjekke andre tilfeller og omslag til iPhone 11 Pro Max.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.