5 måter å fikse respons uten berøringsskjerm på IPad

Hvis skjermen på iPad-en ikke svarer på berøringen din, er det et par ting du kan prøve. Hvis det er nødvendig, kan du prøve alle fem måtene å fikse ikke-responsiv berøringsskjerm på iPad . Disse løsningene blir sett på som de mest effektive.

Se også: 5 måter å fikse IPad kobler ikke til et Wi-Fi-nettverk

5 måter å fikse respons uten berøringsskjerm på iPad

5 måter å fikse respons uten berøringsskjerm på iPad

Løsning 1: Rengjør skjermen.

Bruk en myk klut, og rengjør iPad-skjermen forsiktig. Sjekk om skjermen svarer på berøringen din.

Løsning nr. 2: Fjern skjermbeskyttelsen.

Hvis skjermen på iPad-en din er beskyttet med en film eller med plastarket, må du fjerne beskyttelsen og se om det er noen forskjell.

Løsning nr. 3: Tilbakestill iPad-en.

For å tilbakestille iPad-en, trykk og hold inne Hjem-knappen og dvalemodus-knappen samtidig, i et par sekunder. Når Apple-logoen dukker opp, slipper du knappene.

Løsning nr. 4: Gjenopprett fra sikkerhetskopi.

Sjekk om iTunes-programvaren din er oppdatert. Hvis ikke, skaff deg den nyeste versjonen. Koble iPad-en til datamaskinen. Når enheten vises i iTunes-programvaren, velger du alternativet Gjenopprett fra sikkerhetskopi fra Sammendrag-panelet. Du må klikke på Gjenopprett en gang til for å bekrefte handlingen.

Løsning nr. 5: Oppdater iOS-programvare ved hjelp av iTunes.

Hvis det er en ny iOS-versjon tilgjengelig, bør du absolutt oppdatere iPad-en din. Samme som for tidligere løsning, må du sørge for at iTunes-programvaren er oppdatert.

  • Koble iPad-en til datamaskinen din via USB-kabel
  • Velg enheten din i iTunes-programvaren
  • Se etter oppdatering i Sammendrag-panelet
  • Klikk på Last ned og oppdater.

Med litt hell vil du løse problemet med en av 5 måter å fikse reagerende berøringsskjerm på iPad . Hvis det ikke skjer, anbefaler vi sterkt å kontakte Apple, besøke en av butikkene deres eller å ta enheten din til den autoriserte tjenesten.