Slik løser du Netflix-problemer på Android-smarttelefoner og nettbrett

Netflix er en av de mest populære videostreaming-tjenestene som lar brukere se sine favorittfilmer og TV-serier på smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner, smarte TV-er og spillkonsoller. Du kan installere Netflix-appen på Android-smarttelefonen eller nettbrettet ditt, oppgi brukernavnet og passordet ditt og se favorittvideoene dine når som helst og hvor som helst, så lenge du har internettforbindelse. Appen fungerer jevnt, men noen brukere rapporterte at noen ganger krasjer den, videoen fryser eller appen ikke svarer. Det er ikke et stort problem, og det kan enkelt løses. Vi skal vise deg hvordan du løser Netflix-problemer på Android-smarttelefoner og nettbrett.

Du kan også lese: Hvordan avbryte Netflix-medlemskap

Slik løser du Netflix-problemer på Android

thenextweb, com

Oppdater søknad

Når du merker at noen av appene du har (inkludert Netflix) ikke fungerer som de skal, må du sørge for at appen er oppdatert. For å gjøre det, åpne Play Store-appen på Android-enheten din, trykk på Mine apper og spill, finn Netflix, og hvis du ser alternativet “Oppdater”, trykk på det. Når oppdateringen er installert, starter Netflix for å se om den fungerer normalt.

Hvis appen ikke svarer

Hvis Netflix ikke svarer, bør du tvinge til å stoppe det. For å gjøre det, naviger til Innstillinger> Apps (på noen Android-enheter er det App Manager eller Administrer apper), gå gjennom applikasjonene og trykk på Netflix. Trykk nå på "Force close" eller "Force stop" (avhenger av enheten).

Tøm appbuffer og data

Dette fungerer vanligvis, og her er hva du trenger å gjøre: gå til Innstillinger> Apps (på noen smarttelefoner og nettbrett er det Administrer apper eller App Manager), trykk på Netflix og trykk deretter på Fjern hurtigbuffer. Du kan også fjerne data, men husk at dette betyr at informasjonen som Netflix lagret blir slettet (du må skrive inn brukernavnet og passordet ditt igjen når du starter appen). Imidlertid bør dette løse problemet, og etter at du har gjort dette, skal Netflix løpe problemfritt og uten problemer.

Installer Netflix på nytt

Du kan slette Netflix fra enheten din og installere den igjen. Bare finn app-ikonet på startskjermen, skriv og hold det, og dra det deretter til en søppelbøtte eller “Avinstaller” arkivert. Gå til Play Store og last ned Netflix igjen. Hvis dette ikke hjelper, må du sørge for å rapportere problemet.

Disse løsningene er de mest effektive, og de jobbet for de fleste som hadde problemer med Netflix. Vi håper appen kjører problemfritt uten problemer nå, og at du liker å se favorittfilmene og TV-programmene dine igjen!

Bildekilde: www.androidcentral.com

Du kan også lese: Slik ser du Instagram-innlegg du har likt på Android