De beste funksjonene i LG V20

LG V20 med sin 5, 7-tommers QHD-skjerm og Qualcomm Snapdragon 820-prosessor med 4 GB RAM er en lovende enhet med noen veldig interessante funksjoner. Mens fingeravtrykssensoren er blitt vanlig for de fleste enhetene, er to kameraer bak bak fremdeles sjeldne, og V20 har det. Det koreanske telefonproduksjonsselskapet har vært en håpefull konkurrent i smarttelefonindustrien, men de fleste enhetene det har lansert har blitt overskygget av smarttelefon-toner, Samsung og Apple. LG V20 er en etterfølger av fjorårets V10 som ble utgitt i begrensede markeder. Den siste modellen har beholdt de beste funksjonene til forgjengeren og har arbeidet med de ikke så populære funksjonene for å bygge en telefon som appellerer til en større befolkning.

Se også: Slik fikser du apper som krasjer og fryser på Android

Noen av de beste funksjonene i LG V20 er:

Dobbelt bakkamera og vidvinkelfotografering

Mens det 5-megapikslede frontkameraet til V20 er flott for selfies, er det telefonbrukere virkelig liker med denne nye LG-telefonen dets 135-graders8-megapikselkamera som fulgte med et 75-graders16-megapikselkamera. Den brede vinkelen til 8-megapikselkameraet hjelper deg å ta nær panoramabilder i ett skudd.

Kameraet foran har også en 120-graders visningsvinkel som betyr at du ikke alltid trenger en selfie-pinne for å klikke på bilder med denne nye telefonen. Gjør det enklere for deg å klikke på flere bakgrunnsområder eller inkludere flere venner i selfiene dine. Kameraene bak og foran kan enkelt skifte fra fotografering til vidvinkelfotografering med ett trykk. Det gjør å ta bilder til en full fryd for smarttelefonbrukere.

Andre skjerm

Sekundær skjerm kan være veldig nyttig for noen smarttelefonbrukere, og V20 gjør det mulig. Skjermen har samme oppløsning for å sikre en skarp skjerm også på den andre skjermen. Men lysstyrken på denne skjermen er høy, og til og med skriftstørrelsen er stor sammenlignet med den som ble brukt av forgjengeren, V10. Mens hovedskjermen har strålende skjerm, sikrer den andre skjermen også skjerm av høy kvalitet for brukere som vil kunne hente telefonen og sjekke varslene uten å trykke inn knappene. Den andre skjermen lar brukerne trykke på en knapp for å forstørre varslene, slik at du kan se varslingsmeldingene tydelig.

Designet for å vare

V20 er laget for å tåle grovhåndtering. Gitt den fullmetallkroppen er det en sjanse for at telefonen lett kan skli ut av hendene, men dens MIL-STD-810G slagfaste design gir telefonen militær støtdempende egenskaper. Dette betyr at hvis du ikke liker kofanger, så er denne telefonen bygget for deg. Designet er basert på avansert silisiumpolykarbonat og aluminium i luftfartøy.

Selv om Gorilla Glass kan lide skade etter et visst punkt, er enhetens kropp bygget for å vare. Hvis du har for vane å slippe telefonen for ofte, kan denne LG-enheten bringe smarttelefonens lidelser til slutt.

Suveren lydkvalitet

Hvis du ønsket å spille inn en konsert, er det ikke noe bedre enn V20. Den har en 32-biters Hi-Fi Quad DAC, og dette er første gang en smarttelefon gjør det. Det sikrer lyd av høy kvalitet uten taps med minimal bakgrunnsstøy. Det gjør lydopptak til en ekte glede og å høre på presisjonen i innspillingene er himmelsk. Den leveres med en innebygd HD-lydopptaker som sikrer den eksepsjonelle kvaliteten på lydopptak. B&O Play-høyttalerne fullfører telefonens lydkrav, noe som gjør den til en av de beste smarttelefonene for lydfiler du måtte komme over.

Eksepsjonell 4K videoopptak

I tillegg til den ultimate kvaliteten på lydopptak, har V20 også en enestående kvalitet på 4K videoopptak. Prosessoren spiller en viktig rolle i å sikre stabilitet i videoene som blir tatt, slik at den ikke inkluderer uønskede bevegelser. Ved å bruke gyroen til å spekulere i bevegelser blir videoen analysert av enheten etter å ha blitt skutt slik at den kan gjengi et jevnere opptak. Enheten tilbyr 4K videoopptak og avspilling av høy kvalitet, noe som gjør videoopptak virkelig jevnt på denne enheten. For de som bruker smarttelefonene sine til å ta bilder av mange videoer, er dette en enhet som ikke lar deg svikte.

Android 7.0 Nougat

Smarttelefonbrukere har ventet på den nyeste Android-oppdateringen for enhetene sine, og tilsynelatende vil LG V20-brukere være blant de første brukerne av Android 7.0 Nougat. Mens mange brukere har klaget tidligere over LGs grensesnitt, ser det ut til at Android med denne nye enheten har jobbet på sin nye hud. LG UX 5.0+ huden brukt i V20 er en av de beste LG har sett frem til nå. Den har mindre bloatware og brukervennligheten er også høyere. Totalt sett vil programvaren på enheten få brukerne til å glede seg over telefonen.

Google In-Apps-søk

V20 er en enhet som har mange ting som blir omtalt i en smarttelefon for første gang. Som de fantastiske lydfunksjonene, den nyeste Android-programvaren og Google In-Apps Search-funksjonen. Denne funksjonaliteten vil tillate V20-brukere å lete etter informasjon innen de innebygde Android-appene og til og med tredjepartsapper installert av brukerne. LG har inkludert en snarvei til In-Apps på startskjermen, så vel som den sekundære skjermen.

Dette er noen av de mest overbevisende funksjonene til LG V20. Selv om enheten har noen fantastiske funksjoner, og den også bruker en kraftig brikke for å sikre jevn ytelse, vil det faktum at det har lansert nesten samtidig som Google introduserte sin nyeste telefon i markedet, utgjøre en forskjell i hvordan brukere ser ut på denne nye LG-enheten. For et selskap som har produsert telefoner i en betydelig periode, har LG brakt noen viktige endringer på V20 som gjør denne telefonen til en av de beste du kan få på smarttelefonmarkedene på dette tidspunktet.

Se også: Slik fikser du dårlig batterilevetid på LG G5