Slik tømmer du RAM på iPhone X, Xs, Xs Max og XR: En rask måte å fikse treg ytelse

Drevet av 3/4 GB RAM, er iPhone X-serien designet for å kjøre i toppgir. Enten du vil spille høyeoktansk spill, se favorittfilmene dine eller surfe på nettet i flere timer, kan smarttelefonen beundre beundringsverdig. Imidlertid, hvis du forbrenner enheten i begge ender i utstrakt grad, kan det hende du må tømme RAM på iPhone X, Xs, Xs Max og XR fra tid til annen, slik at den fortsetter å levere varene jevnt.

Å tilbakestille minnet på de forrige iPhonene (eller iPad) er litt lettere takket være tilgjengeligheten av Hjem-knappen. Men hvordan skyller du RAM på iPhone X-serien da den mangler den ikoniske knappen? AssistiveTouch kommer til unnsetning! Selv om prosessen ikke er like grei, fungerer den helt fint når du tilbakestiller RAM på de nye iPhonene.

Slik tømmer du RAM på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

  • Den vil utslette RAM-en fra bakgrunnsprosesser, systemprosesser og apper. Dessuten vil den også rydde opp i alle midlertidige filer fra den midlertidige lagringen. Denne handlingen vil imidlertid ikke fjerne noen apper fra appbryteren.
  • En ting som er verdt å merke seg, er at du kan bruke disse samme trinnene (nedenfor nevnt) for å utslette RAM på hvilken som helst iPhone som kjører iOS 11/12 eller nyere uten Hjem-knapp.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone → GenereltTilgjengelighet .

Steg 2. Trykk på AssistiveTouch og slå den på . Nå vil en grå og hvit sirkel vises på skjermen.

Trinn 3. Nå må du gå tilbake til Innstillinger- appen og velge Generelt → Neste, bla ned og trykk på Slå av.

Trinn 4. Neste opp, trykk på AssistiveTouch- ikonet → Oppover neste, må du trykke og holde "Hjem" -knappikonet til skjermen blir svart og blinker hvit.

Det er gjort!

Du har tømt RAM på din iPhone. Sjekk at smarttelefonen din skulle fungere jevnere nå, og det kan hende det ikke er noe etterslep. Gå tilbake til dette trikset når tiden din med enheten ser ut til å være litt under været.

Innpakking:

Forhåpentligvis har enheten fått tilbake Midas-berøringen. Det er flere andre måter du kan øke hastigheten på smarttelefonen til å kjøre med ønsket teft. Hvis du er villig til å ta kontroll over den generelle ytelsen til din iPhone X-serie, kan du gå over til dette innlegget.

Følgende innlegg fortjener et blikk:

  • Tips for å fremskynde Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Hvordan bruke Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Tips for å forhindre innbrenningsproblem fra iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Slik setter du iPhone X, Xs, Xs Max og XR i DFU-modus

Vil du ta den totale ytelsen til iPhone X-serien? Kast opp synspunktene dine på Facebook, Twitter og sørg for å laste ned appen vår, slik at du aldri går glipp av de nyeste guidene våre.