iPhone 5 / 5s lader du ikke? Løsningen kan være enklere enn du tror

Når iPhonen din ikke lader, er det et av de laveste øyeblikkene i smarttelefonopplevelsen. Jeg mener det er når vi innser hvor viktig denne lille aktiviteten er, og hvordan den til slutt styrer hele smarttelefonopplevelsen.

Det kan være mange kompliserte grunner til at en iPhone ikke vil lade. Vi har dekket noen av disse allerede. Men noen ganger blir det mest åpenbare oversett, og det skjedde nettopp. Å løse et problem med en iPhone 5 / 5s som ikke lader, kan være så enkelt som ... skitt.


Les også: iPhone / iPad lader ikke


Lynnedgangen, selv om den er liten, kan samle støv / skitt i løpet av tiden. Det er naturlig. Du tar iPhone 5 / 5s med deg mange steder.

Vi renser telefonene våre noen ganger, men vi rengjør vanligvis ikke portene: hodetelefonkontakten eller lynnedgangen. Dessuten samler det seg støv inne i disse hulrommene over tid.

Støv eller skitt kan føre til et par problemer med lading.

Den enkleste skaden den kan gjøre er at den forhindrer lading helt. Du har kanskje prøvd med en rekke kabler, vekslet mellom en vegglader og USB-porten, men til ingen nytte. Støvet som er samlet forhindrer at tilkoblingene lukkes riktig, og forhindrer ladetilkoblingene.

Den andre tingen som kan skje, er litt rart: iPhone-en lader i noen minutter og slutter å stoppe brått.

Dette er litt katastrofalt fordi du lar iPhone være tilkoblet under forutsetning av at ladingen vil gå gjennom til 100%. Timer senere ser du bare en iPhone sitte på 30%, der du trenger den for å være fulladet.

Å fjerne dette støvet / smusset kan løse dette problemet, og det er så enkelt som det. Men hvordan fjerne det?

Slik gjør du det: Du kan bruke en tommelpinne eller et binders (strekk ut en av endene). Bruk dette til å skrubbe kantene inni lynnedgangen forsiktig. Å være forsiktig nøkkelordet.

Fjern støvet, og blåst om mulig luft i kaien for å fjerne det fra andre bittesmå flekker.

Prøv nå å koble kabelen igjen og lad iPhone. Løste det ladeproblemet? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.