Beste iPad Pro Folio tilfeller i 2020: Beskytt mesterverket ditt med stil

Folio etuier er et av favoritttilbehørene mine til 12, 9-tommers iPad Pro. Bortsett fra å beskytte nettbrettet mitt, gir de flere synsvinkler. Rent basert på beundringsverdig håndverk, overkommelighet og brukeropplevelse, er dette de beste 12, 9-tommers iPad Pro folio-sakene som har imponert meg mest.

I stor grad takket være materialet av høy kvalitet, er disse folio-sakene svært varige. De gir nødvendig beskyttelse mot uønskede fall og riper. Videre er de lette, slanke og lette å bære. La oss ta turen over for å finne ut mer om denne elite-listen over de 10 beste 12, 9-tommers iPad Pro folio-sakene!

Beste Folio tilfeller for iPad Pro i 2019

Rask navigering:

 • ProCase
 • Maxace Pro
 • Speck Balance FOLIO
 • Moko
 • Ztotop
 • Spigen
 • OtterBox SYMMETRY
 • FYY
 • rooCASE
 • Valkit

#1. ProCase

ProCase er designet for å være veldig funksjonell. Den folio saken har blitt laget av førsteklasses syntetisk skinn som gir konstruksjonen mulig; slik at den lett kan forsvare nettbrettet mot fall. Det myke interiøret gir ytterligere et lag beskyttelse og holder effektivt unna riper.

Når du ser på de andre funksjonene, har den et automatisk dvalemodus og en innebygd Apple blyantholder. En magnetisk lukkemekanisme er sterk nok til å feste iPad Pro sikkert. Det er også en frontlomme som lar deg lagre noen kort og kontanter.

De fire stativsporene gir fantastiske synsvinkler for forskjellige behov. Bortsett fra å forbedre seeropplevelsen, gir mer enn 10 flotte fargevarianter deg en flott sjanse til å velge en perfekt ledsager til enheten din.

USP: Utvendig og mykt interiør i skinn av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Maxace Pro

Maxace Pro har brukt førsteklasses materialer for å lage en sak som føles bra og ser bra ut. Enten du er på kontoret eller i styrerommet, kan du imponere folk med denne bokomslagets utforming av saken. Når det oppstår behov for å se på video, kan du bruke visningsstativ i flere vinkler for å glede deg over filmer og annet visuelt innhold på iPad Pro.

Sjekk den sidesnittet på saken, som gjør den kompatibel med Apple Pencil. Maxace Pro har brukt sterkere magneter for å sikre at auto sleep / wake-funksjonen fungerer effektivt.

USP: Auto sleep / wake

Sjekk ut på Amazon

# 3. Speck BalanceFolio

Ingen liste over folio-tilfeller for iPad Pro ville være komplett uten Speck Balance FOLIO. Saken har laget en fin balanse mellom beskyttelse og slankhet. PC og PU skinn av høy kvalitet har gjort det motstandsdyktig mot slag.

Mens det robuste ytre gjør at saken kan tåle støt, lar ikke det myke interiøret skader på nettbrettet. Den hevede leppen rundt skjermen gir ekstra skjold til iPad. I tillegg lever det justerbare stativet beundringsverdig opp til dine se- og skrivebehov.

USP: Fullt justerbart stativ

Sjekk ut på Amazon

# 4. Moko

MoKo er et av de ledende merkene innen produksjon av høykvalitets iPhone og iPad tilbehør. Denne foliovesken passer nøyaktig på din 12, 9-tommers iPad Pro og beskytter enheten din med det premium 600D-stoffet og PU-læret.

Merket har perfekt laget denne saken, slik at du får tilgang til alle viktige porter og knapper på iPad Pro. Kompatibel med den nyeste iPad Pro, støtter denne saken Apple Pencil, som magnetisk kan festes til din iPad for å koble sammen og lade uten å fjerne saken.

USP: 600D stoff

Sjekk ut på Amazon

# 5. Ztotop

Du bør ikke gå glipp av Ztotop, hvis den utøvende designen appellerer til deg. Det myke syntetiske skinnets ytre skall kombinert med den synlige sømmen ser elegant ut. For å sikre at iPad-en din har den ekstra beskyttelsen mot støt, har den pakket i mikrofiberinnredning.

Med lærremmen i lær har du ønsket komfort til å holde iPad. Og arrangørlommen lar deg beholde små gjenstander sikkert.

Magnetdekselet fungerer som et nyttig stativ og forlenger også batteriets levetid på enheten. I tillegg har du muligheten til å velge ti vakre fargevarianter.

USP: Utøvende profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. Spigen

Jeg liker det profesjonelle designet på Spigen iPad Pro folio-saken. Premium syntetisk skinn har gjort det så glatt. For å sikre at iPad-en din enkelt kan bekjempe virkningen av støt, har saken et PC-skall.

Magnetisk klaff lar deg lukke saken sikkert, mens stativfunksjonen lar deg se på videoer praktisk. Det er også en frontlomme for å oppbevare noen små gjenstander. Du kan trygt oppbevare Apple Pencil i den innebygde holderen. Dessuten er Spigen folio deksel tilgjengelig i to imponerende farger: svart og brunt.

USP: Robust PC-skall

Sjekk ut på Amazon

# 7. OtterBox

OtterBox SYMMETRY folioveske har en estetisk design. Når du er ultra-slank, holder den elegansen på nettbrettet ditt i live. Når alt er så elegant, kan denne folio-saken beskytte iPad-en din mot dråper og riper.

Siden folioen er avtakbar, kan du raskt fjerne den etter behov. Det er en holder som lar deg beholde Apple-blyanten din sikkert. Flerposisjonsstativet gir en optimal visningsvinkel.

USP: Avtakbar folio

Sjekk ut på Amazon

# 8. FYY

Her er noe for damer med kresne smak. FYY tilbyr alltid elegant design og fantastisk håndverk for kvinner med stoff. Denne iPad Pro-saken dekker design av marmormønster, som er smart og stilig. Bortsett fra å beskytte iPad-en din, lar denne saken deg lagre dine plastpenger og valutaregninger.

Når pengene dine har plass til å lagres, kan du tenke på annet tilbehør som Apple Pencil. FYY gir en dedikert blyantholder for å bære pennen din komfortabelt. Se på den avtakbare håndstroppen, som tilfredsstiller dine daglige behov.

USP: Taktilt inntrykk

Sjekk ut på Amazon

# 9. rooCASE

rooCase presenterer et trifold folio etui med auto sleep / wake-funksjon for din 12, 9-tommers iPad Pro. Denne lette og slanke saken har ekstremt jevn konstruksjon, og derfor kan du raskt installere iPad Pro. Deretter kan du være trygg på at premiumtabletten er trygg og sikker mot riper.

Utforsk forskjellige stående alternativer for å se på filmer, arbeidsdokumenter, kontoer på sosiale medier i liggende modus. Det matte gummierte skallet på rooCase sikrer holdbarhet og tynn profil på enheten din.

USP: Jevn konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 10. Valkit

Valkit har laget et halvtransparent folio-etui til din første og andre generasjon 12, 9-tommers iPad Pro. Saken er utstyrt med Apple blyantholder slik at du alltid er klar til å ta notater eller tegne noe mens du er på farten.

Vaokits tredobbelte magnetiske deksel støtter smart automatisk sove / våkne-funksjon. For unik beskyttelse har merket installert fire hjørner av ryggskallet som er tyknet for å unngå skade i tilfelle du tilfeldigvis dropper nettbrettet.

USP: TPC av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Har disse foliotilfellene bestått din syretest? Og hvilken har du valgt å koble sammen med iPad Pro? Gi oss beskjed om det i kommentarene og del dine synspunkter om disse folio-sakene.

For meg er det kvalitetsmaterialet, beundringsverdig håndverk og elegant design som får disse sakene til å skille seg ut. Dessuten gir de flere synsvinkler og kan forsvare nettbrettet mot dråper og riper.

Du vil sjekke ut:

 • Beste iPad Pro lærvesker
 • Beste iPad Pro tastaturetui
 • Beste iPad Pro tilfeller
 • Beste 9.7 iPad Pro Folio-deksler

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topptilbehørslister.